Tuote: EX10340028

|

Malli: Z252603PG002

7-in-1 työkalupakkisarja kuljetusalustoilla ja järjestelijöillä

159,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • sarja – koostuu kuljetusalustasta, kahdesta laatikosta (200 Flex + 100 Flex), työkalusalkusta, kahdesta Multi järjestelijästä ja yhdestä Plus järjestelijästä
  • vankka – polypropeeni ja jarrulliset kumirullat takaavat maksimaalisen pidon
  • tehokas – alustalla kuljetat helposti kaikki Qbrick System -sarjan salkut, laatikot ja järjestelijät
  • järjestelmällinen – kaksi järjestelijää lisää järjestystä työkalusalkussa tai laatikossa 200 Flex sekä järjestelijä pienille osille
  • yhteensopiva – kiinnitysjärjestelmä yhdistää kuljetusalustan, työkalusalkun ja järjestelijän varmasti

TUOTEKUVAUS

Qbrick System työkalupakkisarja tarjoaa seitsemän yhdellä iskulla

Qbrick System tarjoaa siirrettävän, loputtomasti yhdisteltävän säilytysjärjestelmän työkalusalkuille ja -laatikoille, kuljetusalustoille ja muille säilytysvaihtoehdoille. Tällä sarjalla saat kaksi erikokoista työkalulaatikkoa, työkalusalkun, kolme sopivaa järjestelijää ja tukevan kuljetusalustan pyörineen. Olitpa sitten kotinikkari tai ammattilainen, sarja säilyttää kaikki työkalusi varmassa järjestyksessä aina käden ulottuvilla.

Siististi säilytettynä näppärissä työkalulaatikoissa

Haluatko säilyttää työkalusi kätevästi yhdessä paikassa, aina käden ulottuvilla? Silloin Qbrick Systemin liikuteltava työkalulaatikkosarja on juuri sopiva sinulle!  Kumipyörien ansiosta voit kuljettaa työkalut helposti suoraan työpaikallesi ja pitää kaikki käsillä. Työkalusalkun ja kahden laatikon yhdistelmä tarjoaa erikokoisia säilytystiloja, joita voit käyttää laitteillesi optimaalisesti. Kolmessa järjestelijässä pienetkin osat säilyvät mielekkäästi ja selkeästi. Kiinnitystoiminto pitää sarjan erilliset osat kiinni toisissaan ja sitä voidaan käyttää missä tahansa järjestyksessä!

Kaksi työkalulaatikkoa 200 ja 100 Flex tarjoavat runsaasti tilaa työkaluille ja muille työvälineille. Työkalulaatikko 200 Flex on varustettu järjestelijällä Multi, joka on täydellinen pienille osille. Lisää säilytystilaa löytyy työkalusalkusta, joka on varustettu käytännöllisellä kahvalla. Myös työkalusalkku voidaan varustaa toisella järjestelijällä Multi. Laatikot, kuten salkkukin, on varustettu tilanjakajilla, joita voidaan käyttää säilytystilan järjestämiseen. Lisäksi järjestelijä Plus tarjoaa lisälokeroita ruuveille, poranterille tai vastaaville pienille osille ja sitä on helppo kuljettaa kahvan ansiosta.

Kuljetusalusta tekee kumisilla pyörillään työkalupakkisarjasta siirrettävän. Sen päälle voidaan kiinnittää kaikki työkalusalkut, -laatikot ja järjestelijät näppärällä kiinnitysjärjestelmällä ja siirtää kätevästi käyttöpaikkaan. Pyörät on lukittavissa turvallisilla jarruilla vakauden varmistamiseksi lastauksen tai purkamisen ajaksi.

Kovien polypropeeniseinien ansiosta sarja on erittäin vakaa ja tehokas. Kaikki sarjan osat suojaavat työkaluja optimaalisesti vedeltä ja pölyltä, ja niitä voidaan käyttää myös kuluttavissa olosuhteissa. Voit itse päättää, missä järjestyksessä ja kuinka monta osaa haluat ottaa mukaan, sillä Qbrick System tarjoaa modulaaristen järjestelmiensä avulla tarvitsemasi joustavuuden työhösi!

TEKNISET TIEDOT