Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 24 / 2203 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 92

Royal Catering tarjoaa laadukkaita varusteita ravintola-alan käyttöön erilaisilla toiminnoilla edulliseen hintaan. Tuotteet sopivat täydellisesti uuden keittiön varusteluun tai ravintola-alan yrityksen varustuksen täydennykseksi. Laitteissa yhdistyvät tietotaito, vuosien kokemus, uusimmat innovaatiot sekä omanlaisensa dynamiikka.
Erilaiset ravintolalaitteet, kuten rasvakeittimet, lettukoneet tai pöytä- ja hyllykokonaisuudet, ovat laadukkaiden materiaalien ansiosta erittäin kestäviä, erityisen tehokkaita sekä luotettavia. Jo suunnitteluvaiheessa kiinnitettiin huomiota ravintola-alan tiukkoihin hygieniavaatimuksiin ja siihen liittyviin puhdistusmahdollisuuksiin. Laitteet mahdollistavat nopean, helpon ja perusteellisen puhdistuksen.
Royal Cateringin ravintolalaitteissa on käytetty uusinta tekniikkaa ja ne hyödyntävät hyviksi todettuja turvatoimintoja sekä käytännöllisiä innovaatioita, kuten kylmävyöhyketekniikkaa rasvakeittimissä. Kylmävyöhyke takaa, etteivät palaneet ruoantähteet pilaa paistorasvan makua eikä häiritsevää hajua pääse muodostumaan.
Royal Cateringin ravintolalaitevalikoima on monipuolinen ja kattava. Laitteet vakuuttavat uusimmalla tekniikalla, ergonomisella muotoilulla sekä luotettavuudella, joten ne täyttävät lähes kaikki asiakkaiden toiveet.