Tarjous

Tuote: EX10010205

|

Malli: RCGND-1/6

GN kansi - 1/6

19,99 € 34,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • täydellinen lisävaruste sopivaan GN-astiaan
  • erittäin kestävä korkealaatuisen ruostumattoman teräksen ansiosta
  • vankat reunat ja sileät kulmat helpottavat käyttöä
  • kätevä kahva ja kahvan syvennys takaavat helpon käsittelyn
  • helppo puhdistaa ja huoltaa

TUOTEKUVAUS

GN kansi - 1 / 6

Royal Cateringin Gastronorm (GN) 1/6 -kansi RCGND-1/6 on kehitelty ammattimaista käyttöä varten ja se sopii käytettäväksi ravintoloissa, ruokaloissa, välipalabaareissa, salaattibuffeteissa, kahviloissa, pizzerioissa, hotelleissa jne. Tämän kannen avulla voit pitää GN-astiassa säilytettävät ruoat pitkään lämpiminä vesihauteessa tai tuoreina ja viileinä kylmävitriinissä.

Aina oikein lämpöiset ruoat Royal Cateringin GN 1/6 -kannen avulla!

Vahvalla ja lujalla rakenteellaan GN 1/6 - kansi täyttää täydellisesti ravintola-alan korkeat vaatimukset ja tekee samalla vaikutuksen ajattomalla designillaan. GN -kansi voidaan sijoittaa helposti GN 1/6 - astiaan sen juuri sopivan muodon vuoksi.

Säästä arvokasta aikaa puhdistaessasi: laadukkaaan ruostumattoman teräksen ansiosta sileän pinnan puhdistaminen käy helposti. Lisäksi pyöristetyt kulmat suosivat GN -kannen perusteellista ja nopeaa puhdistamista RCGND-1/6. Tarjotut vesihauteiden lisätarvikkeet ovat myös tiskikonepestäviä.

Laadukkaan materiaalin ansiosta GN 1/6 -kansi on maku- ja hajuneutraali, erittäin kestävä ja takaa sinulle pitkän käyttöiän. Kannessa on käytännöllinen kahva. Sisään rakennettu kahvasyvennys helpottaa myös käsittelyä. Hankkiessasi tämän GN-kannen saat täydellisen lisävarusteen vesihauteeseen tai kylmävitriiniin!

Huomaa: GN-kanteen sopiva astia löytyy myös myymälästämme.

Lisätietoja GN- astioista löydät sivultamme. 

 GN Container Abmessungen

 GN Cover

TEKNISET TIEDOT