Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu

Merkki: Royal Catering | Tuotenumero: EX10010085 | Malli: RCZK-1200E

Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu
Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu
Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu
Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu
Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu
Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu
360° kuva
Klikkaa avataksesi gallerian
249,00 €
tai

11,40 € /kuukausi /kuukausi

Lue lisää

Hinta sis. alv

 • Ei toimituskuluja Suomeen

  ?

  Jälleen saatavilla: 7 päivä

 • 30 päivän palautuspalvelu

  ?
 • 3 vuoden takuu

Kohokohdat

 • työteho: 1 annos /30 - 60 s
 • teho: 1 200 W
 • kulhon läpimitta: 52 cm
 • erillinen säätö: termostaatti ja pyöriminen
 • astianpesukonepesun kestävä

Hattarakone työskentelee erittäin tehokkaalla 1 200 W lämpövastuksella. Kahden vipukytkimen ansiosta säädät lämpötilan ja pyörivän pään nopeuden lapsellisen helposti. Näyttö osoittaa sen hetkisen virranvoimakkuuden. Sisäänrakennettu sulake suojaa teknisten ongelmien tapauksessa ja sammuttaa laitteen automaattisesti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Ruostumatonta terästä oleva, halkaisijaltaan 52 cm kulho sopii erityisen nopeaan ja suuren hattaramäärän valmistukseen. Tämä tehokas laite tarvitsee vain 30 – 60 sekuntia yhden hattara-annoksen (noin 12-18 g sokeria) valmistamiseen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hattara pyöritetään tikkuun hattaralle tyypilliseen muotoon erittäin helposti. Tässä vain mielikuvitus asettaa rajat – kaikenmuotoiset hattarat ovat mahdollisia kukista eläimiin. Kulhon erityisen rakenteen ansiosta on siisti työskentely mahdollista sokerin ja hattaran pysyessä kulhossa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Tehokkaaseen moottoriin kiinnitetty pyörivä pää on valmistettu hygieenisestä alumiinista ja takaa pyörivällä liikkeellä sen, että nestemäinen sokeri muodostaa ohuita sokeririhmoja, jotka voidaan helposti kerätä pallomaiseen muotoon hattaratikkuun. Näin voit valmistaa vaivatta sekä pieniä että suuria annoksia. Koneessa oleva laatikko soveltuu sokerin annosteluun, jonka voit mitata mukana tulevan mittalusikan avulla erittäin tarkasti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Verrattuna vastaaviin laitteisiin, tämän koneisto ei sisällä muoviosia vaan valmistuksessa on käytetty metallia, mikä tekee laitteesta erittäin pitkäikäisen ja lisäksi sekä aikaa että kuluja säästävän.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hattarakoneiden käytössä ammatilliseen tarkoitukseen on huomioitava monet hygieniavaatimukset ja tällöin myös suojakupu on välttämätön. Suojaa hattaraa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta toimituksen sisältöön kuuluvalla suojakuvulla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Suojakupu on valmistettu akryylilasista ja on täten murtumaton ja iskunkestävä. Lisäksi materiaali on vaikeasti syttyvä ja täyttää täten lakisääteiset elintarvikeasetukset. Hyvälaatuinen läpinäkyvä akryylilasi on helppo puhdistaa astianpesuaineella ja vedellä. Suuren aukon ansiosta hattaran valmistus sujuu kätevästi. Suojakupu on helppo kiinnittää kulhoon ja sopii kaikkiin halkaisijaltaan n. 52 cm koneisiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hattarakone on helppo valmistella seuraavaa käyttöä varten, koska sekä kulho että pyörivä pää voidaan vaivatta irrottaa puhdistusta varten. Näin kone on nopeasti käyttövalmis. Täydennä tarvikkeistoasi tällä Royal Cateringin hattarakoneella ja ole katseenvangitsija erilaisissa tapahtumissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

 • tehokas 1 200 W lämpövastus – yksi annos 30 - 60 sekunnissa
 • erillinen termostaatin ja pyörimisen säätö
 • elintarvikevärien käyttö mahdollista erilaisten hattaraunelmien luomiseksi
 • mittalusikka tarkkaan annosteluun (1 annos = 12-18 g sokeria)
 • sis. suojakuvun – suojaa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta

Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu

Royal Cateringin RCZK-1200E hattarakone on ihanteellinen kumppani festareilla, huvipuistoissa, leffateattereissa, katujuhlissa ja monessa muussa. Tämä kone suunniteltiin erityisesti ammattimaiseen käyttöön ja se lukeutuu hyvälaatuisiin ravintolatarvikkeisiin. Hattarakoneemme tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia hattaran teossa, jolloin voit täyttää asiakkaittesi yksilölliset toiveet. Sen lisäksi suojakupu suojaa hattaraa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta.

Malli
RCZK-1200E
Tuotenumero
1085
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
1 200 W
Kotelon materiaali
Jauhepäällystetty teräs
Kulhon ja lusikan materiaali
Ruostumaton teräs
Pyörivän pään materiaali
Alumiini
Työteho
1 annos* / 30 - 60 sek. (*12-18 g sokeria)
Halkaisija
n. 52 cm
Mittalusikka
Kyllä
Suojakupu
Kyllä
Virtajohdon pituus
1,8 m
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
53,00 x 53,00 x 81,00 cm
Paino
12,20 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
114,00 x 114,00 x 85,00 cm
Lähetyspaino
15,78 kg
Tekninen piirros

tehokas 1 200 watin lämpöelementti

 

yksi hattara-annos 30 sekunnissa!

moderni laite, asiantuntijoiden testaama

kätevä vetolaatikko

Michał Orłowski
kulinarismin asiantuntija, arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Varsovassa ja Sydneyssä. Ammattilainen, aivan kuten asiakkaamme.

suuri halkaisijaltaan 52 cm kulho

viehättävä ulkonäkö

 

optimaalinen annostelu, ainoastaan 12-18 g sokeria annosta kohden

 

käytännöllinen suojakupu

PRO TIP

Älä käytä puhdistuksessa puhdistusainetta tai välineitä. Näin vältät sokerin kiinnipalamisen pintaan. Rohkaisen kokeilemaan monia eri makuvaihtoehtoja.

Pyyhi kulho ja suojakupu ennen käyttöä huolellisesti, jotta laite pysyy moitteettomassa kunnossa. Kosteus on sokerin käsittelyssä erittäin haitallista.

yksinkertainen

mukava ja helppokäyttöinen

intuitiivinen

mittalusikka ja varaosat sisältyvät settiin

lisätarvikkeet

tehokas

ruostumaton teräs

Arvostelu nimimerkiltä Artur Siwiec Expondo Expert (2.8.2018)

Luotettava monine mukavuuksineen

Käytän hattarakonetta eri väristen ja makuisten hattaroiden valmistukseen. Kone täyttää sille asettamani vaatimukset, koska siinä on automaattinen termostaatti lämpötilan säätöön sekä laatikko sokerin ja muiden tavaroiden säilytykseen - tämä helpottaa työskentelyä huomattavasti. Suuri etu on, että kotelo sekä irrotettava kulho on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä helpottaa puhdistusta huomattavasti. Lisäksi voit valmistaa hattaraa yhden annoksen minuutissa heti laitteen käyttöönotettuasi. Kokemuksesta tiedän, että tämä tuote on optimaalinen festivaaleilla, erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa sekä tietysti myös ravintoloissa, joissa hattaraa voidaan käyttää jälkiruokien ja juomien koristeluun. Tämä ammattimainen laite täyttää tehtävänsä kaikkialla, missä sitä tarvitaan ja tekee epäilemättä kaikki aina tyytyväisiksi.

Berliinissä ja Varsovassa arvostettujen hotellien ja ravintoloiden leipurimestari. Ammattilainen 20 vuoden työkokemuksella.

Onko tällä laitteella mahdollista valmistaa värikkäitä hattaroita?

Hattarakoneeseen voi lisätä elintarvikeväriä sisältävää sokeria, joten voit valmistaa sillä värikkäitä hattaroita.

Onko laitteessa sisäänrakennettu sulake?

Kyllä, laite sammuttaa itsensä sulakkeen ansiosta teknisten ongelmien ilmetessä.

Voinko lisätä sokerin koneeseen heti sen päälle laittamisen jälkeen?

On erityisen suositeltavaa odottaa, että sokerikammio on lämmennyt ennen sokerin lisäämistä. Lisää yksityiskohtia voit lukea käyttöohjeesta.

4.5 Perustuen 12 arvosteluun

Lajittele...

Jätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (28.7.2019)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (28.7.2019) La puissance de l appareil

Pour l anniversaire de mon fils appareil à barbe à Papa au top

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (11.7.2019)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (11.7.2019) Tres bien

Pas encore essayé mes EXTRAqualite taille

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (30.6.2018)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (30.6.2018) Je recommande à fond !!!!

Magnifique !!! La star de la kermesse cette année en plus sav de qualité ( la coque est arrivée cassée j’ai envoyé les photos et on m’en renvoyer une )

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (25.6.2018)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (25.6.2018) Très pro

Acheté pour une association de parents d'élèvesTrès professionnel, très bonne qualité, très belles barbes à Papas !!!Chauffe très rapide. Très bien !

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (21.2.2016)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (21.2.2016) Tolle Maschine, leider in Pink...

Persönlich gefällt mir die Farbe der Maschine nicht so... Aber sie macht dennoch sehr leckere Zuckwatte. Schnell ist sie zudem. Die Reinigung des Kessels und des Spritzschutzes geht am besten in der Badewanne. Den fünften Stern habe ich nicht vergeben da die Maschine aufgrund der hohen Drehzahl auf dem Tisch zu "wandern" anfängt. Das kann man mit einer Antirutschmatte zwar unterbinden, aber leider geht die Schublade dennoch immer auf. Empfehle zwischen zwei Watten die Heiztaste abzuschalten. Sonst kommt beim nachfüllen sofort wieder Watte und es wird eng mit aufstehen.

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (1.11.2015)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (1.11.2015) POUR UNE ECOLE

Cette machine a été achetée pour un stand de kermesse. Pas de problème pour le fonctionnement de la machine. Le stand a bien fonctionné pendant la manifestation.L'option avec le chariot peut être intéressante car la machine vibre énormément. Nous ne l'avons pas pris car nous n'avons pas la place pour tout stocker.Conforme à nos attentes

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (6.7.2015)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (6.7.2015) Beau cadeau

Voilà un cadeau qui a fait le bonheur de ma maman. Une fois la surprise passée devant le gabarit de l'engin (il est presque aussi gros qu'un professionnel de fête foraine), il suffit d'un peu de pratique pour faire le bonheur de toute la famille. Les barbes à papas sont plus denses que celles des fêtes foraines, les parfums aussi intenses. Le nettoyage se fait facilement, même si la cuve est assez grosse et nécessite une douche ou une baignoire.Les 5 étoiles sont à la hauteur du plaisir que ma mère a ressenti en ouvrant l'emballage et que tout le monde a pu éprouver, petits et grands, à la dégustation de ces friandises.

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (23.4.2015)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (23.4.2015) barbapapa

super produit ! il faut juste de la pratique pour faire de belle barbapapa. Il manque quelques précisions pour le nettoyage de l'appareil, de l'eau chaude et une grande baignoire !!!

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (24.1.2015)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (24.1.2015) Lecker

Ist toll zuhause muss man den Deckel nicht unbedingt haben. Ich war mit der Maschine im Kindergarten bei meiner Tochter und hab am Stück circa 60 Zuckerwatten gemacht mit Deckel und das hat gut geklappt.

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (3.12.2014)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (3.12.2014) Top !!!

C'est la deuxième machine à barbe à papa que j'achète... Celle-là est vraiment super !!! Elle chauffe rapidement et quand on l'arrête pour remplir le réservoir, elle est tout de suite opérationnelle dès qu'on la rallume... Je m'en suis servie dernièrement pour un marché de Noël à l'école de mon fils... J'ai fait plus de 300 barbes à papa dignes de ce nom... Sincèrement, je recommande cette machine. De plus, la bulle évite d'en avoir plein les cheveux...

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (17.6.2013)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (17.6.2013) barbe à papa

Très bonne machine qui fonctionne bien. Le seul petit hic, c'est le bruit que peut faire la bulle posée sur la cuve lorsque la machine marche, c'est soulant, je dois y mettre un chiffon et encore parfois cela continue.

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (7.5.2013)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (7.5.2013) très contente

bonjours, je suis très contente de l'article acheter chez vous je conseille a mes amies de faire une visite dans votre site

expondo asiantuntija

Etkö ole vieläkään varma?

Asiantuntijamme valmiina auttamaan sinua!
09-427 040 74
Ma – Pe klo 10.00 – 16.00
Mittalusikka hattarakoneelle - 20 g
44,99 €
Hinta sis. alv ja toimituskulut
Tämä tuote
 • työteho: 1 annos /30 - 60 s
 • teho: 1 200 W
 • kulhon läpimitta: 52 cm
 • erillinen säätö: termostaatti ja pyöriminen
 • astianpesukonepesun kestävä

Jälleen saatavilla: 7 päivä

Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu

Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu

(12)
249,00 €  

Jälleen saatavilla: 7 päivä

 • työteho: 1 annos /30 - 60 s
 • teho: 1 200 W
 • kulhon läpimitta: 52 cm
 • erillinen säätö: termostaatti ja pyöriminen
 • astianpesukonepesun kestävä
 • mitat: 72 x 72 x 38 cm
 • n. 72 cm halkaisija
 • aukon koko: 45 x 50 cm
 • laadukas akryylilasi

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Nahaufnahme von Spuckschutz 72 cm

Suojakupu 72 cm

219,00 €  

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

 • mitat: 72 x 72 x 38 cm
 • n. 72 cm halkaisija
 • aukon koko: 45 x 50 cm
 • laadukas akryylilasi