Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu

Tuotenumero: EX10010085 / Malli: RCZK-1200E

Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu

  • Tuotenumero: EX10010085
  • Malli: RCZK-1200E
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
329,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 15,07 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu

Highlights

  • tehokas 1 200 W lämpövastus – yksi annos 30 - 60 sekunnissa
  • erillinen termostaatin ja pyörimisen säätö
  • elintarvikevärien käyttö mahdollista erilaisten hattaraunelmien luomiseksi
  • mittalusikka tarkkaan annosteluun (1 annos = 12-18 g sokeria)
  • sis. suojakuvun – suojaa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta

Keyfacts

Hattarakone - 52 cm - 1 200 W - suojakupu

Royal Cateringin RCZK-1200E hattarakone on ihanteellinen kumppani festareilla, huvipuistoissa, leffateattereissa, katujuhlissa ja monessa muussa. Tämä kone suunniteltiin erityisesti ammattimaiseen käyttöön ja se lukeutuu hyvälaatuisiin ravintolatarvikkeisiin. Hattarakoneemme tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia hattaran teossa, jolloin voit täyttää asiakkaittesi yksilölliset toiveet. Sen lisäksi suojakupu suojaa hattaraa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta.

Jokainen hattarafani tarvitsee yhden asian

 

Hattarakone työskentelee erittäin tehokkaalla 1 200 W lämpövastuksella. Kahden vipukytkimen ansiosta säädät lämpötilan ja pyörivän pään nopeuden lapsellisen helposti. Näyttö osoittaa sen hetkisen virranvoimakkuuden. Sisäänrakennettu sulake suojaa teknisten ongelmien tapauksessa ja sammuttaa laitteen automaattisesti.

 

Ruostumatonta terästä oleva, halkaisijaltaan 52 cm kulho sopii erityisen nopeaan ja suuren hattaramäärän valmistukseen. Tämä tehokas laite tarvitsee vain 30 – 60 sekuntia yhden hattara-annoksen (noin 12-18 g sokeria) valmistamiseen.

 

Hattara pyöritetään tikkuun hattaralle tyypilliseen muotoon erittäin helposti. Tässä vain mielikuvitus asettaa rajat – kaikenmuotoiset hattarat ovat mahdollisia kukista eläimiin. Kulhon erityisen rakenteen ansiosta on siisti työskentely mahdollista sokerin ja hattaran pysyessä kulhossa.

 

Tehokkaaseen moottoriin kiinnitetty pyörivä pää on valmistettu hygieenisestä alumiinista ja takaa pyörivällä liikkeellä sen, että nestemäinen sokeri muodostaa ohuita sokeririhmoja, jotka voidaan helposti kerätä pallomaiseen muotoon hattaratikkuun. Näin voit valmistaa vaivatta sekä pieniä että suuria annoksia. Koneessa oleva laatikko soveltuu sokerin annosteluun, jonka voit mitata mukana tulevan mittalusikan avulla erittäin tarkasti.

 

Verrattuna vastaaviin laitteisiin, tämän koneisto ei sisällä muoviosia vaan valmistuksessa on käytetty metallia, mikä tekee laitteesta erittäin pitkäikäisen ja lisäksi sekä aikaa että kuluja säästävän.

 

Hattarakoneiden käytössä ammatilliseen tarkoitukseen on huomioitava monet hygieniavaatimukset ja tällöin myös suojakupu on välttämätön. Suojaa hattaraa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta toimituksen sisältöön kuuluvalla suojakuvulla.

 

Suojakupu on valmistettu akryylilasista ja on täten murtumaton ja iskunkestävä. Lisäksi materiaali on vaikeasti syttyvä ja täyttää täten lakisääteiset elintarvikeasetukset. Hyvälaatuinen läpinäkyvä akryylilasi on helppo puhdistaa astianpesuaineella ja vedellä. Suuren aukon ansiosta hattaran valmistus sujuu kätevästi. Suojakupu on helppo kiinnittää kulhoon ja sopii kaikkiin halkaisijaltaan n. 52 cm koneisiin.

 

Hattarakone on helppo valmistella seuraavaa käyttöä varten, koska sekä kulho että pyörivä pää voidaan vaivatta irrottaa puhdistusta varten. Näin kone on nopeasti käyttövalmis. Täydennä tarvikkeistoasi tällä Royal Cateringin hattarakoneella ja ole katseenvangitsija erilaisissa tapahtumissa.

Malli
RCZK-1200E
Tuotenumero
1085
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
1 200 W
Kotelon materiaali
Jauhepäällystetty teräs
Kulhon ja lusikan materiaali
Ruostumaton teräs
Pyörivän pään materiaali
Alumiini
Työteho
1 annos* / 30 - 60 sek. (*12-18 g sokeria)
Halkaisija
n. 52 cm
Mittalusikka
Kyllä
Suojakupu
Kyllä
Virtajohdon pituus
1,8 m
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
53 x 53 x 81 cm
Paino
12,2 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
58 x 58 x 45 cm
Lähetyspaino
15,8 kg

Tehokas 1 200 watin lämpöelementti

 

yksi hattara-annos 30 sekunnissa!

moderni laite, asiantuntijoiden testaama

suuri halkaisijaltaan 52 cm kulho

Michał Orłowski
kulinarismin asiantuntija, arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Varsovassa ja Sydneyssä. Ammattilainen, aivan kuten asiakkaamme.

kätevä vetolaatikko

viehättävä ulkonäkö

 

optimaalinen annostelu, ainoastaan 12-18 g sokeria annosta kohden

 

käytännöllinen suojakupu

PRO TIP

Älä käytä puhdistuksessa puhdistusainetta tai välineitä. Näin vältät sokerin kiinnipalamisen pintaan. Rohkaisen kokeilemaan monia eri makuvaihtoehtoja.

Pyyhi kulho ja suojakupu ennen käyttöä huolellisesti, jotta laite pysyy moitteettomassa kunnossa. Kosteus on sokerin käsittelyssä erittäin haitallista.

yksinkertainen

mukava ja helppokäyttöinen

intuitiivinen

mittalusikka ja varaosat sisältyvät settiin

lisätarvikkeet

tehokas

ruostumaton teräs

expert review

Expondon asiantuntijan, Artur Siwiec arvostelu (02.08.2018)

Luotettava monine mukavuuksineen

Käytän hattarakonetta eri väristen ja makuisten hattaroiden valmistukseen. Kone täyttää sille asettamani vaatimukset, koska siinä on automaattinen termostaatti lämpötilan säätöön sekä laatikko sokerin ja muiden tavaroiden säilytykseen - tämä helpottaa työskentelyä huomattavasti. Suuri etu on, että kotelo sekä irrotettava kulho on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä helpottaa puhdistusta huomattavasti. Lisäksi voit valmistaa hattaraa yhden annoksen minuutissa heti laitteen käyttöönotettuasi. Kokemuksesta tiedän, että tämä tuote on optimaalinen festivaaleilla, erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa sekä tietysti myös ravintoloissa, joissa hattaraa voidaan käyttää jälkiruokien ja juomien koristeluun. Tämä ammattimainen laite täyttää tehtävänsä kaikkialla, missä sitä tarvitaan ja tekee epäilemättä kaikki aina tyytyväisiksi.

Onko tällä laitteella mahdollista valmistaa värikkäitä hattaroita?

Hattarakoneeseen voi lisätä elintarvikeväriä sisältävää sokeria, joten voit valmistaa sillä värikkäitä hattaroita.

Onko laitteessa sisäänrakennettu sulake?

Kyllä, laite sammuttaa itsensä sulakkeen ansiosta teknisten ongelmien ilmetessä.

Voinko lisätä sokerin koneeseen heti sen päälle laittamisen jälkeen?

On erityisen suositeltavaa odottaa, että sokerikammio on lämmennyt ennen sokerin lisäämistä. Lisää yksityiskohtia voit lukea käyttöohjeesta.