Uusi

Tuote: EX10012968

|

Malli: RCEK-1060

hiiligrilli - taitettava grilli - 43x25 cm - ruostumaton teräs / galvanoitu teräs - Royal Catering

129,00 € 149,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • universaali – catering, hotellit, ravintolat, baarit ja kotitalouksien
  • Tilava - iso grillauspinta, 43x25 cm
  • käytännöllinen – nopea kokoaminen ja pieni pakkauskoko helpottaa kuljetusta
  • vakaa - seisoo tukevasti 4 tukevalla jalalla
  • Korroosionkestävä – kestävien materiaalien, kuten ruostumattoman teräksen ja galvanoidun teräksen, ansiosta

TUOTEKUVAUS

Kompakti monitoimilaite: hiiligrillisi, jossa on 43x25 cm suuri ritilä

Mausteiset pihvit, hampurilaiset, vihannekset tai mehukkaat kebabvartaat – grillaaminen on yksinkertaisesti osa kesää. Voit valmistaa herkullisia alkupaloja nopeasti ja helposti Royal Cateringin hiiligrillissä. Yksinkertaisen toiminnan ansiosta laite soveltuu erinomaisesti ulkoruokailutapahtumiin, ruoka-autoihin, baareihin, ravintoloihin, mutta myös kotikäyttöön.

Puhtaita paahdettuja aromeja Royal Cateringin taittogrillillä

Voit asentaa kompaktin kokoontaitettavan grillin hetkessä. Se vie vain vähän tilaa. 43x25 cm isolla ritilällä kypsennät mukavasti lihaa, vihanneksia yms. Koska kyseessä on hiiligrilli, grillaat korkeammissa lämpötiloissa kuin esimerkiksi kaasugrillillä. Ne antavat myös grillatulle ruoalle runsaasti paahdettuja aromeja ja tyypillisen savuisen maun.

Grillin rakenne on yksinkertainen ja vankka. Säiliö on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Tämä kestää korroosiota ja lämpötiloja useiden vuosien ajan ja on erittäin helppohoitoinen. Tämä tekee hygieenisestä materiaalista erityisen sopivan gastronomiselle sektorille. Grilliritilä on valmistettu galvanoidusta teräksestä. Pinnoitteen ansiosta teräs on suurelta osin suojattu ruosteelta – täydellinen ruoanlaittolaitteisiin ulkoilmassa.

Grilli seisoo tukevasti neljällä jalassa, jotka on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Jalat on suojattu muovisuojuksilla. Ne takaavat myös vakauden. Jalat voidaan purkaa ja taittaa nopeasti, jolloin hiiligrilli on helppo kuljettaa haluttuun paikkaan.

TEKNISET TIEDOT