Valurautainen hollantilainen uuni on uusi monitoimilaite! Kypsennä, paista ja paista yhdessä kattilassa. Olipa kyseessä telttailu tai grilli, ravintola-alalla tai yksityisesti – maalaismaisessa valurautakattilassa on kaikki mitä tarvitset ruoanlaittoon: kansi, ripustus, 3 tukevaa jalkaa hauduttamaan hiilen päällä.
Toimii yhtä nerokkaasti kuin reseptisi
Keitot ja muhennokset toimivat yhtä hyvin perinteisessä hollantilaisuunissa kuin liha- ja munaruoat. Valurautainen kansi pitää lämmön kattilassa pitkään ja varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen.
Nauti menneen vuoden mausta, vältä riskejä. Voit helposti siirtää hollantilaista uunia tilavuudella 10 l paikasta A paikkaan B vakaan, pitkän kantokahvan avulla. Pata seisoo tukevasti jaloillaan. Lisäksi jalat varmistavat riittävän etäisyyden maahan kuuman hiilen työntämiseksi kattilan alle – ihanteellinen ruoanlaittoon ulkoilmassa,
Toinen etu: kun hollantilainen uuni on poltettu, sitä on todella helppo huoltaa ja huoltaa. Vain jos patina irtoaa, poltat sen uudelleen ja pidennät siten ruukun käyttöikää. Tätä varten lisää pannulle öljyä ja kuumenna, kunnes se alkaa höyryä. Poista sitten ylimääräinen öljy liinalla. Mitä enemmän käytät grillikattilaa, sitä paremmaksi se tulee – ja tietysti myös siinä valmistetut ruoat!