Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20012146

|

Malli: RC-BC002

Kakkoslaatu Juomakaappi - 600 l - Royal Catering - jauhemaalattu teräs

1 579,00 € 1 949,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – 600 l tilavuus
  • varma – saranaovet sulkeutuvat automaattisesti ja ovat lukittavissa avaimella
  • mukautuva – säädettävä lämpötila 2 - 10 °C
  • taloudellinen – kaksinkertainen karkaistusta lasista valmistettu ovi ylläpitää lämpötilan tasaisena
  • tyylikäs – valkoinen kotelo ja LED-valo luovat miellyttävän tunnelman

TUOTEKUVAUS

Tyylikäs juomakaappi säädettävällä lämpötila-alueella 2 - 10 °C

Royal Cateringin vapaasti seisovassa juomakaapissa RC-BC002 voit viilentää ja säilyttää näyttävästi mehuja, vettä, virvoitusjuomia, alkoholijuomia jne. Sen huomaamaton LED-valaistus ja tyylikäs, valkoinen muotoilu tekevät siitä täydellisen ravintoloihin, huoltoasemille, tapahtumiin, pitopalveluun, messuille, baareihin tai toimistoihin. Jääkaappia voi tietysti käyttää myös yksityisesti juhlittaessa ystävien kanssa.

Royal Cateringin edustava juomakaappi

Tunnelmallinen LED-valaistus takaa miellyttävän tunnelman hämärässä ympäristössä ja tavaroiden houkuttelevan esillepanon. Kaksinkertaiset lasiovet tuovat virvokkeet ja alkoholijuomat selvästi näkyviin ja takaavat samalla tasaisen lämpötilan. Saranaovet voidaan lukita avaimella luvattoman käytön estämiseksi. Vara-avain sisältyy toimitukseen avaimen hukkaamisen varalle.

Tilavuus on 600 l ja kaapissa 8 hyllyä, joista jokaisen kantavuus on 30 kg. Näin ollen lasiovinen jääkaappi tarjoaa riittävästi tilaa erikokoisten pullojen säilyttämiseen. Juomajääkaappi on varustettu neljällä pyörällä, joilla se on helposti työnnettävissä optimaaliseen paikkaan. Siellä se pysyy varmasti paikallaan kahden seisontajarrun ansiosta.

Alumiininen sisäpinta on helppo puhdistaa, jos juomaa sattuu roiskumaan tai kaapin sisäosa pääsee likaantumaan muusta syystä. Jauhepäällysteinen teräs ulkokuorena ei ainoastaan tarjoa esteettisyyttä, vaan se myös suojaa luotettavasti jääkaappia korroosiolta. Kuuminakin kesäpäivinä juomajääkaappi viilentää ja säilyttää virvokkeita luotettavasti 2 - 10 °C:ssa. 

TEKNISET TIEDOT