Kakkoslaatu Juomakaappi - 630 l

Tuotenumero: EX20010909 / Malli: RCGK-B630-2

Kakkoslaatu Juomakaappi - 630 l

 • Tuotenumero: EX20010909
 • Malli: RCGK-B630-2
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2006
 
 
 
norm. 1175,00 €   Säästöt 235,00 €   940,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 43,04 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Kakkoslaadun tuotteet

Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Alennus: 20%

Juomakaappi - 630 l

Anna sisällön näkyä! Royal Cateringin juomakaapissa RCGK-B630-2 on ruhtinaallisesti tilaa monenlaisille juomille, joita tarjota asiakkaillesi. Asiakkaasi voivat tehdä valintansa kätevästi kaksoislasitettujen ovien läpi jo ennen niiden avaamista. Sisätilan LED-valossa tuotteet ovat näyttävästi esillä.

Royal Cateringin tilavassa juomakaapissa kaikki juomat ovat kauniisti tarjolla

 

Juomakaappiin integroidun kiertoilmajäähdytyksen tuuletin ja tehokas 350 W:n kompressori takaavat ilman tasaisen jakautumisen kaapin sisällä. Tässä jäähdytystavassa kylmä ilma kiertää kaapin sisällä jäähdyttäen kaikki pullot tasaisesti. Samalla kuitenkin lasiovet pysyvät vapaina huurteesta. Kompressori on erityisen energiatehokas mutta kuitenkin hiljainen ja sopii siten optimaalisesti sisätiloihin.

 

Juomakaapin tilavuus on 630 litraa, mikä tarkoittaa, että voit säilyttää siinä suuria pullo- ja tölkkimääriä ja hemmotella asiakkaitasi viileän virkistävillä juomilla varsinkin hellepäivinä. Koska tilaa riittää, voit laajentaa valikoimaasi ja antaa asiakkaillesi mahdollisuuden valita monista erilaisista juomista.

 

Kaapissa on kahdeksan hyllyä, mitoiltaan 53 x 39,5 cm. Näille hyllyille mahtuu vaikkapa jopa 450 juomatölkkiä. Hyllyt voi sijoittaa eri korkeuksille, jolloin kaappiin mahtuu vaivatta erikokoisia pulloja ja tölkkejä. Näin voit käyttää sisätilan mahdollisimman tehokkaasti.

 

Digitaalinen termostaatti, jonka voit säätää ohjauspaneelista käsin välille kaksi ja kahdeksan celsiusastetta, pitää lämpötilan tarkasti asetusta vastaavana. Näin voit mukauttaa asiakkaille tarjottavien juomien jäähdytyksen optimaalisesti haluamallesi tasolle. Ohjauspaneelilla voit myös käyttää laitteen sulatustoimintoa, joka estää juomakaapin jäätymisen.

 

LED-valaistuksen ansiosta juomakaappi sulautuu hämärässäkin ympäristössä tai öiseen aikaan kauniisti kaikkiin sisustustyyleihin. Lisäksi juomat näkyvät hyvin kaapin ulkopuolella vallitsevasta valaistustilanteesta riippumatta ja valinnan teko helpottuu. Juomakaapin yläosassa on myös valaistu mainospinta, johon voit vaikkapa sijoittaa oman logosi. LED-valot säästävät sähköä, ovat erityisen pitkäikäisiä ja vähentävät näin myös kustannuksia.

 

Kylmälaitteen kaksoislasitetut ovet avautuvat mukavasti niissä olevilla kahvoilla ja sulkeutuvat automaattisesti. Tämä auttaa sinua säästämään energiaa ja huolehtii jäähdytyksen pysymisestä optimaalisena mahdollisimman lyhyin keskeytyksin. Ovissa on erilliset lukot, joilla voit suojata juomat asiattomilta.

 

Juomakaapin liikuteltavuudesta vastaavat neljä pyörää, joiden varassa saat sen helposti siirrettyä paikasta toiseen. Pyörissä on kaksi turvallista jarrua, jotka pitävät juomakaapin luotettavasti haluamallasi sijoituspaikalla. Muista kuitenkin jättää juomakaapin täyden tehon säilyttämiseksi sen taakse aina 10 cm:n etäisyys seinään.

Kohokohdat

 • Tasainen ja tehokas kiertoilmajäähdytys
 • Suuri tilavuus, 630 litraa, hyvin monille pulloille
 • Tarkka lämpötilan säätö digitaalisella termostaatilla
 • Ihanteellinen jäähdytyslämpötila 2 - 8 °C
 • Energiaa säästävä LED-sisävalo
 • Kaksoislasitetut ovet

Pääominaisuudet

Malli
RCGK-B630-2
Kunto
Kakkoslaatu
Jännite
230 V
Nettotilavuus
630 l
Lämpötilan säätöalue
2 - 8 °C
Teho
350 W
Nimellisvirta
3,2 A
Sähkönkulutus 24 tunnissa
4 kWh
Sähkönkulutus vuodessa
1168 kWh
Kylmäaine
R134a
Rungon materiaali
Jauhepinnoitettu teräs
Lasiovien materiaali
Kaksinkertainen lasi
Sisätilan materiaali
Valkoiseksi maalattu teräs
Väri
Musta/valkoinen
Ovityyppi
Veto-ovi
Hyllyjen määrä
8
Hyllyjen mitat
53 x 39,5 cm
Melutaso
50 dB
Lukko
Kyllä
Valaistus
LED
Digitaalinen termostaatti
Kyllä
Jäähdytystapa
Höyrystin, lauhdutin
Suojausluokka
I
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
92,3 x 72 x 198,5 cm
Paino
110 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
100 x 76 x 207 cm
Lähetyspaino
121,5 kg
 • Juomakaappi RCGK-B630-2
 • 8 hyllyä
 • Vesisäiliö
 • 2 avainta
 • Käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.