Kakkoslaatu Nacho-lämpökaappi 109 W - LED RGB-valaistuksella
140,00 €

Kakkoslaatu Nacho-lämpökaappi 109 W - LED RGB-valaistuksella

Merkki: Royal Catering | Tuotenumero: EX20010735 | Malli: RCNW-1L

Kakkoslaatu Nacho-lämpökaappi 109 W - LED RGB-valaistuksella
   
Näytä video
norm. 175,00 €   Säästöt 35,00 €   140,00 €
tai

6,41 € /kuukausi

Lue lisää

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Kakkoslaadun tuotteet

Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuotteen kohokohdat

 • Kokonaisteho: 109 wattia
 • LED RGB-valaistus
 • Lämmitylämpötila: 65 °C
 • Kuori ruostumatonta terästä
 • Lapio

Tee vaikutus vieraisiisi – värikkäästi valaistulla Royal Cateringin nacho-lämpökaapilla

 

Laitteen yläosassa on kauko-ohjattava LED-RGB-lamppu, jonka avulla saat nachot, popcornit ja maapähkinät oivallisesti valokeilaan. Lamppu valaisee 16 eri värissä, jotka kaikki perustuvat pääväreihin eli punaiseen, vihreään ja siniseen. Nacho-lämpökaapin LED-RGB-lamppu tuottaa näin ollen melkein kaikki värit.

Näytä lisääNäytä vähemmän
 

Mukana tulevalla kaukosäätimellä voit muuttaa värejä ja asettaa kuusi tehoefektiä. Nacho-lämpökaapilla luot aina tilaisuuteen ja ympäristöön sopivan tunnelman, halusit sitten vaikka vain säätää valaistuksen voimakkuutta tai käyttää flash- ja stroboskop-efektejä. Muita toimintoja ovat valon asteittainen voimistuminen tai muuttuminen tai tietyn valon keston säätäminen.

Näytä lisääNäytä vähemmän

Heti valmista naposteltavaa Royal Cateringin nacho-lämpökaapilla RCNW-1

 

Lämmitä nachot, popcornit ja muut naposteltavat nopeasti. Ruoat pysyvät lämpiminä ja tuoreina tasaisen ylä- ja alalämmön ansiosta. Kaapin pohjassa on tehokas 100 watin lämpövastus, joka lämmittää 65 °C saakka. Kovetetusta lasista valmistetut ikkunat eristävät myös osaltaan lämpöä ja pitävät sen laitteen sisällä.

Näytä lisääNäytä vähemmän
 

Jos haluat tarjoilla asiakkaillesi lämpimiä ja maistuvia nachoja elokuvateattereiden tapaan, niin nacho-lämpökaappi on paras mahdollinen valinta. Suureen 40 litran tilavuiseen laitteeseen mahtuu jopa 4,5 kg nachoja. Voit valmistaa kerralla noin 45 suurta annosta.

Näytä lisääNäytä vähemmän
 

Laitteen kuori on kestävää ruostumatonta terästä ja se on helppo puhdistaa. Muruset putoavat pohjassa olevien reikien kautta keräysluukkuun. Lämpökaapin täyttäminen tapahtuu ylhäältä. Sisäpuolella oleva diagonaalinen alumiinilevy pehmentää nachojen pudotusta ehkäisten niiden hajoamista ja helpottaa niiden kaapista ottamista.

Näytä lisääNäytä vähemmän
 

Laitteessa on käytetty kovetettua lasia turvallisuuden takaamiseksi. Kovetettu lasi ei rikkoudu lukuisiksi teräviksi sirpaleiksi vaan pieniksi lasinpalasiksi, jotka eivät ole teräväreunaisia. Näin vältetään turvallisuusriskejä ja ennaltaehkäistään onnettomuuksia. Kovetetun lasin käyttö on erinomaista kiireisten keittiöiden, juhlien ja muidenkin käyttöympäristöjen turvallisuuden kannalta.

Näytä lisääNäytä vähemmän
 

Nacho-lämpökaapin avulla voit käyttää luovuuttasi ja loihtia vieraillesi kutsuvan värimaiseman. Tyylikkäät väriefektit saavat vieraat viihtymään niin ravintoloissa kuin ulkona vietetyissä juhlissa. Kompaktin kokonsa ja kumipäälysteisten jalkojen ansiosta laite seisoo vakaasti kaikilla alustoilla eikä vie paljoa tilaa. 10,6 kilon paino tekee laitteen kuljettamisesta ja sijoittamisesta helppoa.

Näytä lisääNäytä vähemmän
 

Nacho-lämpökaappi on helppo sijoittaa noutopöytään kompaktin suunnittelunsa ansiosta. Mukana toimitettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu lapiomainen otin muovikahvalla on erinomainen apuväline helppoon ja nopeaan annosteluun. Sen muoto yksinkertaistaa naposteltavan ottamisen kaapista ja helpottaa annostelua kulhoihin tai pakkauksiin.

Näytä lisääNäytä vähemmän
 

Jos käytät nacho-lämpökaapin lisäksi vesihaudetta, niin voit tarjoilla vieraillesi myös lämpimiä ja hyviä dippejä ja kastikkeita herkullisten nachojen ja tunnelmaan sopivan valaistuksen lisäksi. Tilaa jo tänään Royal Cateringin erinomainen nacho-lämpökaappi RCNW-1l luomaan viihtyisää tunnelmaa – ja vieraasi kiittävät.

Näytä lisääNäytä vähemmän

Etsitkö ratkaisua kuumien dippien kuten salsa-, juusto- tai BBQ-kastikkeen tarjoilemiseen nachojen ohella? Käy katsomassa vesihaude-valikoimaamme osoitteessa: https://www.expondo.fi/vesihauteet

Nachojen syntytarina

Nachojen oletetaan olevan peräisin Piedras Negrasin kaupungista Meksikosta. Piedras Negras sijaitsee Eagle Passsin rajalla. Vuonna 1943 joukko amerikkalaisia tuli läheisestä Fort Duncanin lentotukikohdasta syömään Victory Clubille. Kokki ei ollut paikalla, joten tarjoilija Ignacio Anaya meni keittiöön ja improvisoi siellä löytyneistä ruoka-aineista tarjottavaa. Hän leikkasi tortilloista kolmionmuotoisia palasia, friteerasi ne ja lisäsi niihin Cheddar-juustoa. Sitten hän lämmittti ne ja lisäsi niihin lopuksi jalapenoa.

Kun Ignacio Anayalta kysyttiin ruokalajin nimeä, niin hän vastasi ”Nachos erikoisuus”, koska Ignacion meksikolainen lempinimi oli Nacho. Jonkin ajan kuluttua ravintolan pitäjä otti ruokalajin valikoimiinsa ja alkoi käyttää siitä myös samaa hyvältä kuulostavaa nimeä. Myöhemmin Ignacio Anaya perusti jopa oman ravintolan nimeltä ”Nachon ravintola” Piedras Negrasissa. Ruokalaji saavutti nopeasti suosiota Texasissa ja Yhdysvaltojen lounaisosissa. Vuonna 1954 alkuperäisresepti julkaistiin painettuna St. Annen keittokirjassa (St. Anne’s Cookbook).

Ignacio Anaya kuoli vuona 1975. Piedras Negrasissa pystytettiin hänelle muistomerkki. Lisäksi lokakuun 21. päivä nimitettiin kansainväliseksi nacho-päiväksi. Anayasin poika, Ignacio Anaya Junior, toimi kuolemaansa saakka, vuoteen 2010 saakka, vuotuisen nacho-kilpailun tuomarina.

Nacho-yhdistelmiä

Klassisen nachoista, juustosta ja jalapenosta koostuvan nacho-purtavan lisäksi nykyisin on lukuisia muitakin nacho-variaatioita. Esimerkiksi papupasteijalla sivelty friteerattu tortilla on suosittu. Loppusilaukseksi tulee lämmintä, tulista Habanero-kastiketta.

BBQ-nacho-yhdistelmät tarjoillaan ilman juustoa. Myös makeat jälkiruokanachot ovat suosittuja. Ne eivät oikeastaan kuulu tyypillisiin tradiotionaalisiin nacho-ruokalajeihin.

Nykyisin tyypillisimpiä käytettyjä aineita ovat juusto, guacamole, salsa, kerma, jalapeno ja jopa salaatti.

Extrat

Muita aineksia voivat olla: mustapavut, Pinto-pavut, paistetut pavut, Chili con Queso tai Chili con Carne, korianteri, ruohosipuli, salottisipuli, jauheliha, siivutetut pihvit, kana, Chorizo, pekoni, pepperoni, savunauta ja erilaiset tuliset paprikalajikkeet, salaatti, pinaattikastike, limetti, oliviit, valkosipuli, sipuli, kurkku, tomaatti-salsa, tomaatti ja hapankerma.

Suosituimmat käytetyt juustolajikkeet ovat: raastettu Cheddar, Mozzarella, Oaxaca, sveitsiläiset juustot, Provola ja Monterey Jack.

Lukuisista aineksista valmistettuja nachoista käytetään nimityksiä kuten”Loaded-Nachos“, ”Super-Nachos“ tai ”Epic-Nachos“. USA:ssa tällaisia annoksia tarjoillaan usein baarien ja ravintoloiden alkuruokina, vaikka ne ovat kooltaan pääruoan veroisia. Nachojen ja lihan tai papujen päälle on siroteltu juustoa. Sitten ne on lämmitetty niin, että juusto sulaa. Lopuksi annoksiin saatetaan lisätä vielä esimerkiksi salaattia, tomaatteja, paprikaa tai sipulia.

Merkittäviä tapahtumia

Ignacio Anayan syntymäkaupungissa Piedras Negrasissa vietetään kansainvälistä nacho-festivaalia aina 13.-15. lokakuuta. Festivaaliin kuuluu konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia sekä myös kilpailu maailman suurimmasta nacho-annoksesta.

Maailman toistaiseksi suurin nacho-annos valmistettiin 21. huhtikuuta 2012 amerikkalaisessa Lawrencen kaupungissa. Se painoi 2129 kg. Valmistukseen oli käytetty: 347 kg tortilla-sipsejä, 184 kg salsaa, 147 kg tomaatteja, yli 998 kg juustoa, 416 kg lihaa ja papuja.

Kohokohdat

 • kauko-ohjattava LED RGB-valaistus 16 värillä ja monella väriefektillä
 • erinomainen moniin tilaisuuksiin ja paikkoihin
 • helppohoitoinen ruostumattomattomasta teräksestä valmistetun kuoren ja kovetetun lasin ansioista
 • tehokas 100 watin lämpövastus lämmittää 65 °C saakka
 • sopii nachoille, popcorneille ja maapähkinöille

Alennus: 20%

Nacho-lämpökaappi 109 W - LED RGB-valaistuksella

Royal Cateringin RCNW-1 l nacho-lämpökaappi on suunniteltu sekä ammattimaiseen että kotitalouskäyttöön. 100 W lämmitysteho pitää nachojen ohella myös popcornit ja maapähkinät lämpiminä ja rapeina asiakkaiden iloksi. Innovatiivinen LED RGB-valaistus tekee nacho-lämpökaapista ainutlaatuisen koko maailmassa ja todellisen hitin niin elokuvateattereissa, suurtapahtumissa kuin myös yksityistilaisuuksissa. Voit tarjoilla nachoja pääruokalajina ravintoloissa, baareissa tai noutopöydissä.

Malli
RCNW-1L
Tuotenumero
1735
Tuotteen kunto
Kakkoslaatu
Jännite
230 V
Kokonaisteho
109 W
Lämmitysteho
100 W
LED-lampun teho
9 W
Kuoren materiaali
ruostumaton teräs
Kulmien materiaali
lejeerattu alumiini
Ikkunoiden materiaali
kovetettu lasi
Maksimi täyttövolyymi
4,5 kg
Annosten lukumäärä
45 (100 g)
Kuumennuslämpötila
65 °C
Lämmitysvirta
10 A
Värien lukumäärä
16
Kaukosäätimen säädöt
Päälle/pois päältä, kirkkaus, salama, stroboskop, valon vaihtumisnopeuden ja siirtymän säätö, frekvenssin säätö
Lämmitystilan mitat
29,90 x 23,80 x 15,00 cm
Virtajohdon pituus
1,30 m
Mitat (pituus X leveys X korkeus)
33,4 x 39,5 x 60,9 cm
Paino
10,6 kg
Lähetyksen mitat (pituus X leveys X korkeus)
47 x 39 x 66 cm
Lähetyksen paino
12,8 kg
Toimituksen sisältö
 • nacho-lämpökaappi RCNW-1L
 • lapio
 • LED-lamppu ja kaukosäädin
 • käyttöohjeet

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Tämä tuote
 • Kokonaisteho: 109 wattia
 • LED RGB-valaistus
 • Lämmitylämpötila: 65 °C
 • Kuori ruostumatonta terästä
 • Lapio

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Kakkoslaatu Nacho-lämpökaappi 109 W - LED RGB-valaistuksella

Kakkoslaatu Nacho-lämpökaappi 109 W - LED RGB-valaistuksella

norm. 175,00 €   140,00 €  

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

 • Kokonaisteho: 109 wattia
 • LED RGB-valaistus
 • Lämmitylämpötila: 65 °C
 • Kuori ruostumatonta terästä
 • Lapio
 • kokonaisteho: 160 W
 • kuumennuslämpötila: 65 °C
 • ruostumaton teräskuori
 • kovetettu lasi
 • sis. kauhan

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Nacho-lämpökaappi - 160 W

Nacho-lämpökaappi - 160 W

(1)
195,00 €  

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

 • kokonaisteho: 160 W
 • kuumennuslämpötila: 65 °C
 • ruostumaton teräskuori
 • kovetettu lasi
 • sis. kauhan