Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20011102

|

Malli: RCPT-BBWS-1

Kakkoslaatu Popcorn-koneen kärry - sininen

239,00 € 289,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava - iso säilytystila ja ovellinen sisälokero lisävarusteille
  • käytännöllinen - hyvin organisoitu sivupöydän ja 37 x 51 cm:n pinta-alan ansiosta
  • miellyttävä - työkorkeus 94 cm
  • ohjattavissa - neljä helppokäyttöistä pyörää kahdella seisontajarrulla
  • vakaa - kestävä rakenne, joka on valmistettu vankasta teräslevystä

TUOTEKUVAUS

Popcorn-kone on käytännöllinen katseenvangitsija jokaisessa juhlassa

Tämä käytännöllinen Royal Cateringin popcornikoneen kärry on täydellinen lisä popcornivarusteisiisi. Tämä tekee tuoreen popcornin myynnistä entistäkin helpompaa ja mukavampaa. Optimaalisen 94 cm:n työkorkeuden ansiosta pitkät yli kymmenen tunnin tapahtumat ovat helpompi hallita ja selkäsi kiittää sinua. Lisäksi RCPT-BBWS-1-kärry on valmistettu näkyvästi siniseksi maalatusta teräslevystä ja tulee keräämään katseita. Voit laittaa popcornikoneesi parrasvaloon. Siksi tämä popcornkärry on ihanteellinen julkisiin tapahtumiin, festivaaleihin, karnevaaleihin tai sirkuksiin ja moniin muihin tapahtumiin.

Helposti liikuteltava popcorn-kärry kauppatarvikevalikoimaasi

Vaunussa on 37 x 51 cm: n taso, joka tarjoaa runsaasti tilaa popcornikoneellesi ja kaikelle mukaan kuuluvalle. Sisäosa 52 x 21,2 cm: n ovella tarjoaa lisätilaa kaikenlaisille lisävarusteille. Sivutasossa voit varastoida jo täytettyjä popcorn-pussia tai tyhjiä popcorn-astioita.

Popcorn-vaunua on helppo ohjata neljän pyörän ansiosta - kaksi pientä ja kaksi halkaisijaltaan 48 cm suurta pyörää. Jos olet löytänyt paikkasi esimerkiksi katutapahtumasta, kahden pienen pyörän seisontajarrut tarjoavat turvallisen pidon ja seisonnan. Käytännöllinen kahva mahdollistaa tämän kärryn nopean kuljetuksen. Vahva ja vankka teräslevyrakenne antaa siniseksi maalatulle popcornikärrylle pitkän käyttöiän. Suuret kovakumipyörät on varustettu hopeaisella alumiinivanteella - takuu mukavalle liikkuvuudelle ja ihmisten huomiolle.

Helppo koota: Kärryssa on kaikki tarvittavat osat nopeaa ja helppoa asennusta varten. Tämä kärry ei tietenkään sovellu vain popcorn-koneisiin, vaan kaikkiin saman kokoisiin koneisiin. Valinta on sinun. Voit tilata kärryn yksin tai valinnaisesti yhdessä Royal Catering-popcorn-koneen kera.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET