Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20012250

|

Malli: RCER-11060

Kakkoslaatu Teräshylly - 110 x 60 x 180 cm - Royal Catering - 200 kg

219,00 € 269,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • joustava - käytettävissä kaikkialla, missä tarvitaan säilytystilaa
  • helposti koottava - hylly voidaan koota ilman lisätyökaluja
  • kätevä - avoin muotoilu mahdollistaa hyllyn helpon puhdistuksen ja käsittelyn
  • vankka - kestävää ja pitkäikäistä ruostumatonta terästä
  • kuormitettava - erittäin suuri, 200 kg kantavuus

TUOTEKUVAUS

Royal Cateringin teräksinen hylly varastotiloihisi!

Royal Cateringin ruostumattomasta teräksestä valmistettu hylly RCER-11060 on välttämätön hankinta kaikenlaisiin varastotiloihin, onpa kyseessä sitten pitopalvelu, hotelli, kauppa tai koti. Hygieeninen ja tukeva hylly soveltuu niin elintarvikkeiden kuin työkalujenkin säilyttämiseen ja kestää raskaitakin kuormia. Teräksinen hylly on täydellinen valinta, sekä ammatti- että yksityiskäyttöön!

Hygieeninen ja vahva - teräshylly!

Keittiöhylly on mitoiltaan 110 x 60 x 180 cm, joten se sopii erinomaisesti suurkeittiöihin tai varastotiloihin. Jokaisen hyllytason 50 kg kuormitettavuus mahdollistaa useiden esineiden samanaikaisen varastoinnin. Hyllyssä on yhteensä 4 tasoa.

Hyllyn teräksinen rakenne on paitsi erittäin vakaa ja kestävä, myös erityisen helppo puhdistettava. Hylly on valmistettu hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja on täten erittäin pitkäikäinen ja kestävä, koska tämä lujatekoinen materiaali on korroosionkestävää sekä helposti puhdistettavaa. Lisäksi se täyttää alan vaatimat standardit eikä elintarvikkeiden säilytys siinä tuota ongelmaa.

Hopeinen väri antaa hyllylle erityisen jalon ulkomuodon ja se soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa tiloissa, aina ravintoloista ja hotelleista yksityistiloihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun hyllyn kokoaminen käy erittäin helposti ilman erillisiä työkaluja.

TEKNISET TIEDOT