Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20011884

|

Malli: RC-WDSS4

Kakkoslaatu Viinikaappi - annostelijalla - 4 pulloa - ruostumatonta terästä

769,00 € 959,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • käytännöllinen - viinikaappi integroidulla annostelijalla neljälle viinipullolle
  • monipuolinen - 7 ° C - 18 ° C, ihanteellinen valko- ja roseviineille sekä nuorille punaviineille
  • kestävä - täysin karkaistu lasiovi ja vankka rakenne
  • tyylikäs - materiaalit, kuten lasi ja ruostumaton teräs, sekä valaistus esittelevät viinit houkuttelevasti
  • tarkka - tarkka lämpötilan säätö LED-näytön ansiosta

TUOTEKUVAUS

Viileä nautinto viinikaapista sisään rakennetulla annostelijalla

Viinikaapilla temperoit ja säilytät viinisi asianmukaisesti. Lisäksi annostelijan ansiostavoit hoitaa tarjoilunkin kätevästi ja esittää ne valkoisen LED-valaistuksen ansiosta ihanteellisesti. Tämä viinikaappi integroidulla annostelijalla on täydellinen lisä baariisi joko kodissasi tai joustavasti käytettävissä niin hotellissa, kahvilassa kuin ravintolassakin.

Royal Cateringin ravintolalaitteista löydät hyvin suunnitellut kylmälaitteet

Viinikaappi tarjoaa asianmukaisen säilytyksen neljälle viinipullolle. Viinikaapin lämpötila voidaan säätää LC-näytöltä tarkasti 7 - 18 °C välille – ihanteellinen viini-ja roséviinille - ja voit pitää näytöltä lämpötilaa silmällä. Sisään rakennettu viiniannostelija varmistaa viinien siistin ja kätevän ottamisen ilman viinikaapin avaamista. Annosteltava määrä voidaan asettaa tarkasti välille 1–99 ml. Toimitussisältöön kuuluu helppokäyttöinen, täytettävä kaasupatruuna. Viinikaapin toinen etu on, että arvokkaat juomat säilyttävät maunsa ja laadunsa jopa 30 päivän ajan pullojen avaamisesta huolimatta. Optisena kohokohtana toimii ennen kaikkea LED-valaistus. Tällä tavalla viinipullot voidaan asettaa kauniisti esille.

Viinikaapissa on kaksi erillistä ovellista jäähdytyskammiota, jotka koostuvat karkaistusta lasista. Nämä voidaan avata ja sulkea varovasti. Loppu kotelo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä muovielementeillä, joita on käytetty säästeliäästi ja vain tarvittaessa, mikä tarkoittaa, että laite näyttää samaan aikaan niin houkuttelevalta kuin kestävältä ja pitkäikäiseltäkin.

Lisäksi jääkaappi aiheuttaa desibelillään vähemmän melua kuin pehmeästi kehräävä kissa. Erittäin matalan melutason ansiosta jääkaappi on ihanteellinen tiloihin, joissa oleskellaan ja joissa vieraasi haluavat olla rauhassa tai keskittyä työskentelyyn.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET