Tuote: EX10011732

|

Malli: RC-TFWH60X30

Kokoon taitettava seinähylly - 60 x 30 cm - 40 kg - ruostumatonta terästä

109,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tukeva – vankka tankorakenteinen säilytystaso kestää jopa 40 kg:n painon
  • tilava – säilytystason mitat ovat 60 x 30 cm, ja sen tankoja voi käyttää keittiövälineiden ripustukseen
  • kokoon taitettava – käyttämättömän säilytystason voi kääntää salamannopeasti alas
  • tyylikäs – elegantti, ajaton muotoilu sopii jokaiseen keittiöön
  • kestävä – pitkäikäistä ruostumatonta terästä

TUOTEKUVAUS

Hyödynnä seinätila! Kokoon taitettava seinähylly kaikkiin keittiöihin

Royal Catering on ravintolalaitteisiin erikoistunut valmistaja, jonka seinähylly RC-TFWH60X30 on täydellinen ratkaisu keittiövälineiden säilytykseen siististi vähässä tilassa. Helposti asennettavassa teräshyllyssä moderni muotoilu yhdistyy optimaaliseen toiminnallisuuteen. Tämä seinähylly täyttää ammattikeittiöissä vallitsevaa puhtautta ja järjestystä koskevat odotukset.

Monipuoliset seinähyllyt Royal Cateringin teräshuonekalujen valikoimasta

Tämän tilavan teräshyllyn tangoista kootun säilytystason mitat ovat 60 x 30 cm. Sille mahtuu paljon tavaraa, ja se sopii niin hotelleihin, ravintoloihin kuin kotikeittiöihin. Tämän ruostumattomasta teräksestä valmistetun hyllyn kantavuus on jopa 40 kg, joten se kestää melko raskaidenkin keittiölaitteiden, kuten mikroaaltouunin, painon. Säilytystaso muodostuu tangoista, joita voi myös käyttää vaikkapa kauhojen ripustukseen. Hyllyn avoimen rakenteen ansiosta pääset tavaroihin käsiksi sen kaikilta puolilta.

Hopeanvärinen hylly pysyy paikallaan kahden vankan tuen varassa, joiden asennus käy käden käänteessä. Merkittävä etu: Jos et tarvitse hyllyä, voit yksinkertaisesti kääntää sen säilytystason alas, jolloin sinulla on työpisteessäsi enemmän liikkumistilaa!

Kokoon taitettava seinähylly on kauttaaltaan ruostumatonta terästä. Tämä korkealaatuinen ja kestävä materiaali on helppo puhdistaa. Se ei kärsi korroosiosta ja sopii erinomaisesti keittiöihin, pizzerioihin, ruokarekkoihin tai muihin ruoanvalmistustiloihin.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET