Trustpilot
Tarjouksessa
(6) arvostelua

Kotipanimo mäskäyskattila - 30 litraa - 2500 wattia

339,00 € 469,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10010891

|

Malli: RCBM-40N

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Toimitus n. torstai 2. toukokuuta
Avainominaisuudet
  • täydellinen kotipanimosetti manuaalisella ja automaattisella käytöllä ja 9 ohjelmalla
  • automaattinen käyttö ja muistitoiminto – oiva apu aloittelijoille
  • käyttäjäystävällinen LCD kosketuslevyllä lämpötilan, tehon ja ajan säätämiseen
  • tehokas 2500 watin lämpöelementti, jonka avulla lämpötilaa voi säädellä 0,1 asteen tarkkuudella 100 °C saakka
  • helppo käyttää – irrotettava astia viljalle, kiertopumppu ja hana ruostumattomasta teräksestä
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.3

Perustuen 6 arvosteluun

Lajittele :

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Olen erittäin tyytyväinen ostokseen.

Verrattuna perinteiseen kattilassa polttimessa tekemiseen, hauduttaminen tässä kattilassa on puhdasta nautintoa. Ainoastaan bazooka-suodatin on tehoton, se tukkeutuu nopeasti ja suodatusmenetelmää hyppäämisen jälkeen tulee muuttaa, erityisesti rakeita käytettäessä. Suosittelen tuotetta.

Vastaus käyttäjältä

Kiitos mielipiteestäsi. HYVÄ idea on se, josta pidämme kovasti! Katsomme sen ja teemme parhaamme toteuttaaksemme sen!
Näytä alkuperäinen arvostelu

11 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Se tekee mitä sen pitää tehdä!

Järjestelmä on kuin tyypillisissä Grainfather-kattiloissa, vain halvempi, pidin sitä 8. kattilani (ja 1 tässä kattilassa), mutta manuaalisessa tilassa ja minun piti tottua laitteistoon tarkistaakseni, tekeekö se mitä sen piti tehdä niin plussaa: - automaattinen lämmitys tietyn ajan - magneettipumppu sekoittaa itseään, jonka ansiosta saadaan korkeampi maltaan hyötysuhde - lämmityksen jälkeen mallas on helppo viedä ulos hyllylle kattila ja kaatamalla vettä, loput mäskistä poistetaan jättäen vain kuoret - mahdollisuus koko prosessin automaattiseen säätöön Haitat: - lämpötila-anturi näyttää 2 astetta alempana (se on jatkuvasti korkea lämpötila, joten se on helppo säätää eikä aiheuta ongelmia) - sarjassa ei ole jäähdytysspiraalia (se ei ole pakollinen, mutta se parantaa juoman makua) - bazooka-suodatin on liian lyhyt ja tukkeutuu helposti rakeistamiseen käytetyistä pusseista huolimatta humala, minun piti auttaa häntä hieman Kokonaisarvostelu: Hienoa, ei tarvitse seistä sen ääressä kuin kattilassa sekoittaen ja säädellen lämpötilaa, seuraavan erän punnitseessa laitoin automaattitilan ja menen katsomaan sarja :)

Vastaus käyttäjältä

Kiitos positiivisesta ja kannustavasta mielipiteestäsi. Toivomme, että voimme myös tulevaisuudessa auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Hyvää päivän jatkoa!
Näytä alkuperäinen arvostelu

4 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Erittäin hyvä laite edulliseen hintaan

Ok, olen käyttänyt laitetta vain kahdesti tähän mennessä, mutta se teki juuri sen mitä sen pitikin. Erinomainen! Koska minulla oli aluksi muutamia ongelmia laitteen kanssa ja sitten jouduin vaihtamaan sen, voin myös sanoa, että tuki on virheetön ja ystävällinen. Kaiken kaikkiaan hyvin pyöristetty tapaus. Odotan jo innolla lisää panimopäiviä, koska tämä laite tekee siitä paljon helpompaa ja voin sitten testata sitä lisää. Mutta voin silti sanoa, että laite on hyvästä erittäin hyvin tehty, pumppu käy hyvin ja lämpötila on pidetty.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Haudutusprosessin automatisointi vierteen keittämisen alusta loppuun

Johdanto Aloitin panimon oluen yksityiskäyttöön silloin tällöin vuoden 2021 alussa. Ilmoittautuminen tulliin Tätä varten rekisteröin projektin ensin tulliin. 200 litraa on verovapaata yksityiskäyttöön Saksassa. Ilmoitat asiasta vastaavaan tullitoimistoon. Motivaatio Aloitin tämän kattilalla ja käymisämpärillä. Se on hyvä, mutta nyt halusin sen olevan mukavampaa. Katselin erilaisia kattiloita ja valitsin tämän kattilan.Koska keitämme vain yksityistarkoituksiin silloin tällöin, niin 30 litran versio riittää.PakkausKattila saapuu kotiin erittäin turvallisesti pakattuna. Jotkut asennusosat, kuten mäskiputki, sijaitsevat yläosassa kannen alla. Täältä löydät myös käyttöohjeet (monikieliset). Asennus on helppoa.TekninenTäyttömäärä litroissa ja gallonoissa (US) on leimattu kattilaan. Tämä helpottaa veden kohdennettua täyttöä.Sisäkauha, jossa käytetty vilja sijaitsee, voidaan ripustaa yläreunassa olevaan renkaaseen pyörivällä liikkeellä. Tämä helpottaa lauterointia: vierre imetään pohjaan ja tulee sitten ulos sivusuunnassa putkessa. Yläosassa on venttiili, jonka kautta virtausta säädetään. Sitten vierre pumpataan letkun kautta lasikannessa olevan reiän läpi ja kaikki on jatkuvasti liikkeessä. Mitkä haudutusvaiheet kattila ottaa? Kattila hoitaa koko haudutusprosessin ensimmäisestä lämmityksestä vierteen kiehumisen loppuun Ohjelmointiyksikköä käytetään prosessiin. Täällä voit tallentaa 9 reseptiä, joissa kussakin on 9 vaihetta. Resepteissä on numerot ja kirjoitat listaan, mikä numero tarkoittaa mitä. Vaihtoehtoisesti voit keittää myös käsin. Heti kun mäski on keitetty, kone antaa automaattisesti signaalin humalan lisäyksestä.Kun vierteen keittäminen on päättynyt, kattilaan asetetaan jäähdytyssilmukka. Meillä on 10 silmukkaa. Sitten vierre jäähtyy 30-20 asteeseen noin 30 minuutissa suurimmalla täyttömäärällä. Nyt annat vierteen valua hanasta käymisämpäriin ja käyminen alkaa. Joten sinulla on kädet vapaana ja prosessi etenee automaattisesti. Lämpötilaa voidaan säätää 0,1 C/F astetta ja lämmitystehoa 100 W:n portain. Parametrit, joilla työskentelet, ovat lämmitysteho, aika ja lämpötila. Ohjaus toimii erittäin tarkasti ja saat toistuvan haudutustuloksen.Kattilaa ei välttämättä aina tarvitse täyttää täyteen, vaan voi myös hautua pienempiä määriä Seurantakustannukset Kattilan lisäksi tarvitset jäähdytyskauhan. Meillä on humalapussi tai seula, jossa on 10 silmukkaa ja jonka halkaisija on 26 cm. Lisäät humalan tähän, kun keität mäskiä. Tämä säästää humalalietettä kattilassa ja helpottaa puhdistamista Peitä tarvittaessa kattilan ulkopinta eristävällä matolla. Tämä pitää kattilan lämpötilan vakiona.JohtopäätösSaat kotiin haudutusjärjestelmän, jolla voi keittää jopa 25 litraa olutta yhdellä kertaa. Haudutusprosessi on automatisoitu käymiseen asti. Työ on erittäin puhdasta, kaikki on täydellisessä kunnossa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Suuri helpotus olutta keittäessä

Esittely Aloitin oluen keittämisen silloin tällöin yksityiskäyttöön vuoden 2021 alussa. Rekisteröinti tullissa Tätä varten rekisteröin projektin ensin tullissa. 200 litraa on verovapaata yksityiskäyttöön Saksassa. Ilmoita asiasta vastaavalle tullitoimipaikalle. Motivaatio Aloitin tämän kattilalla ja käymisämpärillä. Se on hyvä, mutta nyt halusin sen olevan mukavampaa. Tutkin erilaisia panimokeittimiä ja päätin tämän kattilan. Koska haudutamme vain silloin tällöin yksityistarkoituksiin, 30 litran versio riittää. Pakkaus Vedenkeitin saapuu kotiin erittäin turvallisesti pakattuna. Jotkut asennusosat, kuten mäskiputki, sijaitsevat yläosassa kannen alla. Myös käyttöohjeet (monikieliset) löytyvät täältä. Kokoaminen on helppoa. Tekniset tiedot Vedenkeittimeen on merkitty täyttömäärät litroissa ja gallonoissa (USA). Tämä helpottaa veden täytön kohdennetusti. Sisäkauha, jossa käytetty vilja sijaitsee, voidaan ripustaa yläreunassa olevaan renkaaseen pyörittämällä sitä. Tämä helpottaa puhdistamista. Viere imetään pois pohjasta ja tulee sitten ulos sivusuunnassa putkessa. Yläosassa on venttiili, jonka kautta virtausta säädetään. Viere pumpataan sitten letkun kautta lasikannessa olevan reiän läpi ja kaikki on jatkuvasti liikkeessä. Mitkä haudutusvaiheet vedenkeitin ottaa? Vedenkeitin hoitaa koko haudutusprosessin ensimmäisestä lämmityksestä vierteen kiehumisen loppuun. Prosessiin käytetään ohjelmointiyksikköä. Täällä voit tallentaa 9 reseptiä, joissa kussakin on 9 vaihetta. Resepteissä on numerot ja kirjoitat listaan, mikä numero tarkoittaa mitä. Vaihtoehtoisesti voit keittää myös manuaalisesti. Kone ilmoittaa automaattisesti humalan lisäyksestä, kun mäski on keitetty. Kun vierre on kiehunut, kattilaan asetetaan jäähdytyssilmukka. Meillä on 10 silmukkaa. Sitten vierre jäähtyy 30-20 asteeseen noin 30 minuutissa suurimmalla täyttömäärällä. Nyt vierre valutetaan hanasta käymisämpäriin ja käyminen alkaa. Joten kätesi ovat vapaat ja prosessi toimii automaattisesti. Lämpötilaa voidaan säätää 0,1 C/F astetta ja lämmitystehoa 100 W:n portain. Parametrit, joilla työskentelet, ovat lämmitysteho, aika ja lämpötila. Ohjaus toimii erittäin tarkasti ja saat toistuvan haudutustuloksen. Aina ei välttämättä tarvitse täyttää kattilaa täyteen, voit keittää myös pienempiä määriä. Seurantakustannukset Kattilan lisäksi tarvitset jäähdytyskauhan. Meillä on 10 silmukkaa ja halkaisija 26 cm. Humalapussi tai seula. Lisäät humalat tähän, kun keität mäskiä. Tämä säästää humalalietettä kattilassa ja helpottaa puhdistamista. Peitä tarvittaessa kattilan ulkopinta eristysmatolla. Tämä pitää kattilan lämpötilan vakiona. Johtopäätös Saat kotiisi haudutusjärjestelmän, joka voi valmistaa jopa 25 litraa olutta yhdellä kertaa. Haudutusprosessi on automatisoitu käymiseen asti. Työ on erittäin siistiä, kaikki on täydellisessä kunnossa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Palanut säiliön pohjatiiviste

Kone on hyvälaatuinen, mutta ensimmäisen haudutukseni jälkeen säiliön pohjassa oleva tiiviste paloi. En voi enää käyttää säiliötä ilman tätä sinettiä, enkä tiedä mistä sellaisen löytää. Auttaisitko minua!

Vastaus käyttäjältä

Kiitos yhteydenotostasi. Haluamme auttaa sinua ja kehitymme jatkuvasti, mutta toivomme apuasi, jotta ongelmasi ei toistu tulevaisuudessa. Yhdessä me pääsemme perille.
Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme