Kuumavesiannostelija - 26 L - 2 500 W - tippa-astia

Tuotenumero: EX10010569 / Malli: RCWK 26A

Kuumavesiannostelija - 26 L - 2 500 W - tippa-astia

 • Tuotenumero: EX10010569
 • Malli: RCWK 26A
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2016
 
 
 
77,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 3,53 € Klarnalla

Lue lisää

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 8 tunnin ja 40 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Kuumavesiannostelija - 26 L - 2 500 W - tippa-astia

Royal Cateringin RCWK 26A kuumavesiannostelija on täydellinen apu erilaisten lämpimien juomien valmistuksessa. Veden, teen ja kahvin lisäksi tällä kuumavesiannostelijalla voi lämmittää ja kuumentaa myös alkoholipitoisia juomia, kuten hehkuviiniä tai -olutta. Täten tämä tilavuudeltaan 26 litran laite soveltuu hyvin käytettäväksi ravintoloissa ja hotelleissa sekä joulu- ja vuosimarkkinoilla tai juhlatilaisuuksissa.

Elegantti monitaituri suurella tilavuudella ja erinomaisella teholla

 

Kuumavesiannostelijaan integroitu tarkka termostaatti kuumentaa juomat 55 - 100 °C lämpötilaan. Laitteessa olevasta säätönupista on asetettavissa viisi eri lämpötilatasoa. Täten juomat voidaan yhtä hyvin kuumentaa kuin myös pitää lämpimänä annostelijassa. Kaksi kontrollivaloa osoittavat selkeästi, onko kuumennusprosessi vielä käynnissä vai pitääkö annostelija juoman halutussa lämpötilassa.

 

Kuumavesiannostelija on 2 500 watin tehollaan erityisen tehokas. Täten juomat saavuttavat mitä lyhyimmässä ajassa halutun lämpötilan. Annostelija on valmistettu pitkäikäisestä, elintarviketurvallisesta ruostumattomasta teräksestä ja sen täyttötilavuus on 26 litraa. Modernista muotoilustaan huolimatta laite ja sen yksittäiset osat ovat helposti puhdistettavissa.

 

Sisäänrakennettu termostaatti on varustettu ylikuumenemissuojalla. Tämä huolehtii siitä, että laite sammuu automaattisesti, jos lämpötila nousee liian korkeaksi. Lisäksi kannessa on sulkumekanismi, joka estää kuuman nesteen roiskumisen säiliöstä. Kätevän annosteluhanan ansiosta myös erityisesti kuumien juomien annostelu ja tarjoilu sujuu siististi ja turvallisesti – alapuolella sijaitseva tippa-astia kerää luotettavasti ylimääräiset tipat.

Kohokohdat

 • tehokas – nopea kuumentaminen 2 500 W teholla
 • tilava – kokonaistilavuus 26 l
 • tarkka – termostaatti 5 lämpötilatasolla
 • turvallinen – integroitu ylikuumenemissuoja
 • kätevä – annosteluhana tarkkaan täyttöön
 • liikuteltava – kannenlukitus kuljetusta varten

Pääominaisuudet

Malli
RCWK 26A
Kunto
Uusi
Jännite / taajuus
230 V / 50 Hz
Teho
2 500 W
Materiaali
Ruostumaton teräs, muovi
Säiliön täyttötilavuus
24,5 l
Kokonaistilavuus
26 l
Lämpötila-alue
55 - 100 °C
Tippa-astia
Kyllä
Virtajohdon pituus
1,36 m
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
39 x 38 x 65 cm
Paino
3,95 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
35 x 36 x 68 cm
Lähetyspaino
5,6 kg

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

Soveltuuko kuumavesiannostelija vain vedelle?

Ei, mitä erilaisimmat kuumat juotavat, kuten tee, kahvi, kaakao tai myös alkoholipitoiset kuumat juomat voidaan pitää lämpimänä kuumavesiannostelijassa RCWK 26A. Keitot ja muut vastaavat nesteet eivät sovellu annostelijaan annosteluhanan takia.

Onko kaupassanne täyttötilavuudeltaan eri kokoisia kuumavesiannostelijoita?

Kyllä, muut kuumavesiannostelijat löydät kaupastamme esimerkiksi kategoriasta „Ravintolalaitteet > Lämpöhauteet > Juoma-annostelijat“ tai kätevän hakutoiminnon avulla.

 • Kuumavesiannostelija RCWK 26A
 • Käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.