Kuumavesiannostelija - 26 litraa

Tuotenumero: EX10010569 / Malli: RCWK 26A

Kuumavesiannostelija - 26 litraa

  • Tuotenumero: EX10010569
  • Malli: RCWK 26A
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2016
 
 
 
94,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 4,30 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Kuumavesiannostelija - 26 litraa

Royal Cateringin RCWK 26A kuumavesiannostelija on täydellinen apu erilaisten lämpimien juomien valmistuksessa. Veden, teen ja kahvin lisäksi tällä kuumavesiannostelijalla voi lämmittää ja kuumentaa myös alkoholipitoisia juomia, kuten hehkuviiniä tai -olutta. Täten laite soveltuu hyvin käytettäväksi ravintoloissa ja hotelleissa sekä joulu- ja vuosimarkkinoilla tai juhlatilaisuuksissa.

Laite on valmistettu hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja siinä on muoviset kahvat. RCWK 26A voidaan sulkea tiiviisti kantensa avulla. Annostelija on kokonaisuudessaan 26 litran tilavuinen, josta täyttötilavuus on 24,5 litraa.

Laite voidaan laittaa päälle ja poispäältä annostelijan alaosassa sijaitsevasta säätimestä, josta voidaan asettaa myös haluttu lämpötila. Säädettävä lämpötilaväli on 55 °C:sta 100 °C:een. Juomat voidaan sekä keittää että pitää lämpimänä tässä annostelijassa. Kaksi kontrollivaloa osoittavat selkeästi, mikä tila (Keep warm/Boil) on päällä.

Kuumavesiannostelijassa on kätevä annosteluhana, jonka avulla valmistetut juomat voidaan annostella mukavasti ja siististi. Ylimääräiset tipat päätyvät tippa-astiaan, joka voidaan helposti irrottaa ja puhdistaa.

RCWK 26A annostelijassa on ylikuumenemiselta suojaava termostaatti. Tämä huolehtii siitä, että laite sammuu automaattisesti, jos lämpötila nousee liian korkeaksi. Jotta laitetta voidaan tämän jälkeen taas käyttää, on odotettava ensin sen jäähtymistä. Laitteen pohjassa olevan RESET-napin painamisen jälkeen jäähtynyt laite voidaan laittaa uudelleen päälle.

Kuumavesiannostelijassa on 2500 W teho ja se toimii 230 V jännitteellä. 1,36 m pitkä johto, jossa on EU-pistoke, huolehtii siitä, että laite voidaan joustavasti asettaa käyttötilaan. Laite on heti käyttökelpoinen, kun se on liitetty verkkovirtaan. Kun hankit tämän kätevän Royal Cateringin RCWK 26A kuumavesiannostelijan, ei mikään enää estä sinua tarjoilemasta erilaisia lämpimiä juomia!

Malli
RCWK 26A
Kunto
Uusi
Materiaali
Ruostumaton teräs, muovi
Jännite
230 V / 50 Hz
Teho
2500 W
Säiliön täyttötilavuus
24,5 L
Kokonaistilavuus
26 L
Lämpötila-alue
55 – 100 °C
Virtajohdon pituus
1,36 m
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
39 x 38 x 65 cm
Paino
3,95 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
35 x 36 x 68 cm
Lähetyspaino
5,6 kg

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

  • RCWK 26A Kuumavesiannostelija
  • Käyttöohje