Käsittele tuoretta ruokaa Royal Cateringin kylmävetolaatikostolla
Royal Cateringin kylmävetolaatikosto RCLK-T220-D takaa tuoreen ruoan nopean käsittelyn. Royal Cateringin ammattimainen kylmäpöytä on kehitetty ravintoloihin, kahviloihin, hotelleihin ja ruokaloihin - mutta tämä tuote on arvokas myös pizzerioissa ja salaattibaareissa sekä kebab- ja falafel- ravintoloissa.
Paras valinta ruoan säilytykseen ja jäähdytykseen - täydennä ravintolalaitteitasi!
Kylmävetolaatikoston jäähdytyslämpötila-alue on 2 - 10 °C. Lämpötila asetetaan intuitiivisesti digitaaliselta ohjauspaneelilta, joka näyttää aina laitteen sen hetkisen tilan. Automaattinen termostaatti ylläpitää asetettua lämpötilaa luotettavasti. 235 watin kompressori varmistaa, että haluttu lämpötila saavutetaan nopeasti ja ylläpidetään. Lisäksi kylmäpöytä sisältää automaattisen sulatustoiminnon, joka vähentää sähkökustannuksia ja työaikaa.
Suuri tilavuus (220 l) on yksi kylmävetolaatikoston tärkeimmistä eduista. 90 cm pituiseen kylmävetolaatikostoon mahtuu yksi GN 1/2-astia jokaiseen neljään vetolaatikkoon, mikä mahdollistaa monien erilaisten elintarvikkeiden samanaikaisen varastoinnin.
Kylmävetolaatikoston kuori on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Tämä materiaali on biologisesti inertti, joten se ei reagoi kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa ja on siksi terveydelle vaaraton. Lisäksi se on lujatekoinen ja korroosionkestävä, mikä takaa pitkän käyttöiän. Karkaistu lasi on yhtä kestävä ja hygieeninen. Kaikki kylmävetolaatikoston pinnat voidaan puhdistaa nopeasti ja perusteellisesti pienihuokoisuutensa ansiosta.
Kylmävetolaatikosto voidaan mukauttaa jokaiselle lattialle sopivaksi korkeudesta säädettävien jalkojensa ansiosta, joten se on aina vakaa, eikä liu'u pois paikaltaan. Käyttämällä kylmävetolaatikostoa säilytät elintarvikkeesi aina oikeassa lämpötilassa ja voit käsitellä ne kätevästi suurella työtasolla.