Tuote: EX10012860

|

Malli: RCWP-12L

Mehupuristin - ruostumaton teräs/rauta - 12 l - sis. 5 suodatinliinaa - Royal Catering

239,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – 12 litran tilavuus mahdollistaa suurten hedelmämäärien samanaikaisen puristamisen
  • kestävä – ruostumattomasta teräksestä ja raudasta valmistettu vankka rakenne
  • hygieeninen – pohjassa oleva nokka mahdollistaa mehun suoran virtauksen astiaan (ei sisälly toimitukseen)
  • käytännöllinen – paremman pidon takaamiseksi mehupuristin voidaan kiinnittää tukevasti
  • yksinkertainen – kokoaminen ja käsittely on helppoa ja mahdollista myös ilman sähköä. Laitteen pesu käytön jälkeen on myös näppärää ja mutkatonta ruostumattoman teräksen ansiosta

TUOTEKUVAUS

Käsikäyttöinen mehupuristin kotiviinin, siiderin tai mehun valmistukseen

Royal Cateringin keittiövälineisiin kuuluva mehupuristin on ihanteellinen suurten hedelmämäärien mehustamiseen pienellä vaivalla. Käsikäyttöinen hedelmäpuristin sopii omenoille, viinirypäleille, marjoille ja muille hedelmille. Pienestä koostaan huolimatta hedelmäpuristin omaa suuren tilavuuden, jonka ansiosta se soveltuu sekä ammattikäyttöön että mehun ja viinin valmistukseen kotitalouksissa.

Perinteiset hedelmäpuristimet modernilla teräsulkomuodolla

Perinteisesti puusta ja raudasta valmistettu hedelmäpuristin on tässä mallissa päivitetty ruostumattomalla teräksellä, joka takaa puristimen kestävyyden ja hygieenisyyden. Omenapuristimen toimintatapa on kuitenkin sama kuin jo vuosisata sitten: kararakenteen ansiosta saat pienellä vaivalla aikaan erittäin korkean paineen, joka puristaa mehun hedelmistä tehokkaasti ulos. Hedelmäpuristimen tilavuus on 12 l, joten voit täyttää sen suurella määrällä hedelmiä ja mehustaa ne kerralla. Puristimen pohjassa on nokka, jonka avulla keräät puristetun mehun talteen ilman hävikkiä.

Mehuprässin vakaassa rautapohjassa on ruuvinreiät, joiden avulla voit kiinnittää sen tukevasti alustaan. Näin voit vääntää puristimen vivusta suurellakin voimalla, jolloin saat puristettavista hedelmistä viimeisetkin mehupisarat irti. Tällainen käsikäyttöinen omenapuristin toimii ilman virtaliitäntää, joten voit käyttää sitä monipuolisesti myös ulkona.

Vinkki: Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi käytä puristamiseen sopivan kokoista suodatinliinaa. Toimitukseen sisältyy 5 sopivaa liinaa. Hedelmien vaivattomaan pilkkomiseen ennen puristamista suosittelemme valikoimamme murskaimia ja silppureita.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET