Pirtelökone - 700 ml - 13 000 r/min

Tuotenumero: EX10010110 / Malli: RCMS-1

Pirtelökone - 700 ml - 13 000 r/min

  • Tuotenumero: EX10010110
  • Malli: RCMS-1
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
129,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

ei varastossa

Pirtelökone - 700 ml - 13 000 r/min

Kohokohdat & avaintekijät

Highlights

  • tehokas – 13 000 r/min 180 watin teholla tarkkaan ja nopeaan sekoittamiseen
  • kaksi nopeustasoa mahdollistavat prosessin kontrolloimisen paremmin
  • 700 millilitran kulho ison pirtelömäärän valmistamiseksi
  • Hyvälaatuinen, elintarviketurvallinen ruostumaton teräs täydellinen ravintoloihin

Keyfacts

Pirtelökone – 700 ml – 13 000 r/min

Royal Cateringin pirtelökone RCMS-1 on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen käyttöön ravintoloissa, kahviloissa, klubeilla sekä jäätelöbaareissa että fitnesstudioilla. 180 watin tehollaan sekä 13 000 r/min kierrosnopeudellaan kone sekoittaa kermaisen pirtelön lisäksi hedelmäisiä ja kermaisia coktaileja ja jopa ravitsevia proteiinipirtelöitä vaivattomasti. Joustavuutensa, laadukkaan valmistuksensa sekä käytännöllisen rakenteensa ansiosta tämä pirtelökone on välttämätön lisä ravintola-alan yritykseesi. Kahdella nopeustasollaan kone sekoittaa mukavasti ja vaivattomasti erilaisia juomia kermaiseksi ja vaahtoisaksi pirtelöksi.

Jopa 13 000 r/min täydellisen koostumuksen saavuttamiseksi

 

Pirtelökone saavuttaa 180 watin tehoisella moottorillaan 13 000 kierrosta minuutista, minkä lisäksi koneessa on valittavissa kaksi eri nopeustasoa. Tämä mahdollistaa prosessin paremman kontrolloimisen sekä nopean että tehokkaan sekoittamisen.

 

Litran (700 ml) täyttökapasiteetti mahdollistaa usean pirtelöannoksen valmistamisen yhdellä sekoituskerralla. Tämä kone sopii myös mitä parhaiten kotikäyttöön, jolloin voit valita pirtelöösi vain ja ainoastaan lempiraaka-aineesi. Täydellisen pirtelön tekemiseksi kulhoon on ensin laitettava jäätelö ja vähän maitoa ja tämän jälkeen joukkoon voi lisätä kaikkea ananaksesta, kookospähkinään ja kekseihin tai jopa suklaapatukan paloja. Myös täydellisen munakasmassan tai lettutaikinan valmistaminen onnistuu ihanteellisesti täällä mikserillä.

 

Sekä kotelo, kulho että sekoitussauva on valmistettu hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Tämä materiaali erottuu edukseen hygieenisyytensä vuoksi. Se ei ruostu, kestää korroosiota eikä epäpuhtaudet tai juomantähteet tartu siihen herkästi. Pirtelöt säilyttävät ominaisen makunsa ja hajunsa. Hyvälaatuinen materiaali sekä valmistus tekevät laitteesta lisäksi helposti huollettavan ja helppohoitoisen.

 

Pirtelökoneessa on Cup Locking -toiminto, joka mahdollistaa käyttäjälle mukavan sekä intuitiivisen kulhon kiinnittämisen sekä irrottamisen pidikkeestä. Lisäksi tämä kiinnitys takaa kulhon paikallaan pysymisen sekoituksen aikana.

 

Pirtelökone vakuuttaa lisäksi klassisella, mutta käytännöllisellä pystysuoralla rakenteellaan. Täten se on integroitavissa tilaasäästävästi lähes mihin tahansa työskentelytilaan. Teräskotelo on erittäin tyylikäs ja sopii lähes jokaiseen sisustukseen. Neljä kumijalkaa takaavat laitteen vakauden ja estävät tahattoman liukumisen ja suojaavat lisäksi työtasoa naarmuuntumiselta.

Tekniset tiedot

Malli
RCMS-1
Kunto
Uusi
Jännite /taajuus
230 V / 50 Hz
Teho
180 W
Materiaali
Ruostumaton teräs
Nopeus
9 000 / 13 000r/min
Nopeustasot
2
Kulhon tilavuus
700 ml
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
18,50 x 18,50 x 52,00 cm
Paino
4,30 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
23,50 x 23,50 x 58,00 cm
Lähetyspaino
5,50 kg

Asiantuntijan arvostelu

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (25.03.2019)

Pirtelöitä vai coctaileja?

Coctailien valmistus baareissa ja kahviloissa on erittäin aikaa vievää. Nopeammin se sujuu Royal Cateringin pirtelökoneella. Siinä yhdistyvät tehokkuus ja poikkeuksellinen muotoilu. Elegantilla katseenvangitsijalla sekoitat coctailit ja pirtelöt siinä sivussa ja ne valmistuvat melkein itsestään. Jokainen asiakas kiittää sinua täydellisistä tuloksista ja nopeasta palvelusta.

Toimituksen sisältö

  • Pirtelökone RCMS-1
  • Käyttöohjeet