Popcorn-kone - punainen katto

Tuotenumero: EX10010087 / Malli: RCPR-16E

Popcorn-kone - punainen katto

 • Tuotenumero: EX10010087
 • Malli: RCPR-16E
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
229,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 3 tunnin ja 59 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Popcorn-kone - punainen katto

Kohokohdat & avaintekijät

Highlights

 • tehokas– 1 600 watin ansiosta jopa 5 kg popcornia tunnissa
 • sisältää lisävarusteet – popcorn-kauhan ja mitta-astian
 • käyttöturvallisuus – teflonpinnoite, sekoitussysteemi ja ylikuumenemissuoja
 • mukava työskentely mahdollista mihin kellonaikaan tahansa valaistuksen ansiosta
 • helppo puhdistaa – ruostumattoman teräksen ja tarkkaan harkitun rakenteensa ansiosta

Keyfacts

Popcorn-kone - punainen katto Royal Cateringin RCPR-16E popcornkone on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen käyttöön ja se on oikea katseenvangitsija. Se ei tee vaikutusta pelkästään...lisää

Kuvaus

Popcorn-kone - punainen katto

Royal Cateringin RCPR-16E popcornkone on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen käyttöön ja se on oikea katseenvangitsija. Se ei tee vaikutusta pelkästään ainutlaatuisella muotoilullaan, kuten punaisella emaloidulla katollaan, vaan myös valaistulla ja lämmitetyllä sisätilallaan, sekoitusjärjestelmällään ja täysin automaattisella termostaatillaan. Hyödynnä tarjoustamme ja hanki itsellesi RCPR-16E popcornkone, jolla vakuutat asiakkaasi erityisellä popcornelämyksellä niin elokuvateattereissa, vuosimarkkinoilla tai festareilla!

Herkullinen popcorn on taattu – Royal Cateringin popcorn-koneella!

 

1 600 watin lämpövastuksensa ansiosta koneella on erinomainen suorituskyky ja se saavuttaa käyttölämpötilansa ripeästi. Tämä takaa korkean työtehon ja laite valmistaakin noin 16 litraa (5 kg) popcornia tunnissa. Kone mahdollistaa yhtä hyvin sekä valkoisen, keltaisen että erimuotoisten popcornien valmistamiseen.

 

Laitteessa on kolme oven yläpuolella sijaitsevaa katkaisijaa. POWER & LIGHT -katkaisijalla kytket lämmityksen ja valaistuksen päälle ja esität valmiin popcornin mitä parhaimmalla tavalla ja pidät sen lämpimänä ja rapeana. HEAT -katkaisija aktivoi popcorn-kattilan ja aloittaa popcornin valmistuksen. Jottei popcorn palaisi valmistuksen aikana kattilaan kiinni, aktivoi TURN-katkaisin kattilassa sijaitsevan sekoitustoiminnon.

 

Lisäksi kattilan laadukas teflonpinnoite ehkäisee popcornin kiinnipalamisen kattilaan. Kattilan läpimitta on 18,5 cm ja syvyys 5,8 cm ja se on irrotettava, joka helpottaa sen puhdistamista. Ammattimaiseen popcornin valmistukseen suosittelemme käytettäväksi kookosöljyä tai palmurasvaa, joilla on korkea savuamispiste (240 °C), jonka vuoksi ne soveltuvat parhaiten käyttötarkoitukseen.

 

Popcorn-kone on valmistettu suurimmalta osin hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja on täten helposti puhdistettavissa ja korroosionkestävä. Lisäksi ruostumattomalla teräksellä on erinomainen väsymislujuus ja iskunkestävyys ja se on terveyden kannalta harmiton materiaali. Kotelon sivut ovat alumiinia.

 

Koneen ikkunalasit ovat kovaa lasia. Onnettomuustilanteessa lasi hajoaa pieniksi kappaleiksi eikä muodosta siruja, jotka saattaisivat aiheuttaa viiltohaavoja. Lisäksi lasit mahdollistavat yhdessä sisätilan valaistuksen kanssa, sen että asiakkaat voivat seurata popcornin valmistusta.

 

Ostaessasi popcornkoneen saat mukana sopivan perusvarustuksen ilmaiseksi kaupan päälle. Se sisältää kätevän kauhan ja mitta-astian. Käytännöllinen kauha soveltuu erinomaisesti mitta-astian, pussien tai itse popcorn-koneen täyttöön. Mitta-astian täyttötilavuus on 0,5 litraa ja sillä voidaan annostella tarkasti niin öljy, suola/sokeri tai maissinjyvät. Lisävarusteet on valmistettu kestävästä muovista ja ne voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti.

 

Etuovien avaaminen ja sulkeminen sujuu helposti magneettien avulla. Oveen liitetty tarjoiluluukku mahdollistaa popcornin helpon oton ja annostelun. Pohjan rei’itys pitää huolen siitä, että poksahtamattomat maissijyvät, murut ja ylimääräinen öljy kulkeutuvat alapuolella sijaitsevaan keräysastiaan. Astia on helppo irrottaa puhdistamista varten.

 

Ainutlaatuisen ulkonäkönsä ja kulttimaisen retro-tyylinsä ansiosta kone on oikea katseenvangitsija. Lisäksi se vakuuttaa varustuksellaan: siinä on ylikuumenemissuoja, joka sammuttaa laitteen liian korkean lämpötilan tapauksessa, sekä 4 liukumatonta kumijalkaa, jotka pitävät koneen pysyvästi paikoillaan ja suojelevat alustaa, jolle kone sijoitetaan, naarmuuntumiselta.

Tekniset tiedot

Malli
RCPR-16E
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
1 600 W
Kuoren materiaali
Ruostumaton teräs, kova lasi
Lämpövastuksen materiaali
Alumiini
Kapasiteetti
5 - 6 kg/h (16 l/h)
Lämpötila-alue
220 - 270 °C
Toiminnot
 
Raaka-ainemäärä per valmistuskerta
Maissi: 150 gSokeri: 50 g/tai suolaa maun mukaanÖljy: 50 ml (suosittelemme kookosrasvaa)
Kattilan halkaisija
Ylhäältä: 18, 5 cm Alhaalta: 16 cm
Kattilan syvyys
5,8 cm
Kattilan päällyste
Teflon
Verkkojohdon pituus
1,7 m 
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
56 x 42 x 76 cm
Paino
21,9 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
60 x 46 x 82 cm
Lähetyspaino
26 kg

Infografik

työteho jopa 5-6 kg popcornia tunnissa

 

erittäin hyvä 1 600 watin teho

 

erinomainen popcornin esillepano valaistuksen ja kovalasia olevien ikkunoiden ansiosta

amerikkalainen tyyli kerää asiakkaiden katseet

suuri tarttumattomalla teflonilla päällystetty kattila on helppo puhdistaa

Michał Orłowski
kulinarismin asiantuntija, arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Varsovassa ja Sydneyssä. Ammattilainen, aivan kuten asiakkaamme.

popcornkoneen miellyttävä valaistus vakuuttaa erityisesti illan pimetessä

automaattinen termostaatti saavuttaa nopeasti käyttölämpötilan

 

vankka kovalasi takaa turvallisuuden paikasta riippumatta

 

katto takaa käyttömukavuuden ulkona

PRO TIP

Kun haluat valmistaa maukasta ja rapeaa popcornia, lisää yksi lusikallinen suolaa 50 ml kookosöljyä kohti.

Voit kokeilla myös omia mausteseoksia, kun haluat tehdä entistä maukkaampaa popcornia. Popcornisi maistuu täten ainutlaatuiselta.

helppo

kätevä kauha takaa nopean kattilan täytön popcornilla

tarkka

mitta-astialla mittaat käden käänteessä yhden annoksen popcornia

helppohoitoinen

kätevä keräysastia helpottaa puhdistamista

tehokas

tarttumaton teflon

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Asiantuntijan arvostelu

expert review

Expondon asiantuntijan, Artur Siwiec arvostelu (02.08.2018)

Lujatekoiset laitteet vaativille asiakkaille

Erinomainen laite, joka valmistaa suuren annoksen popcornia vain kahdessa minuutissa. Käytän tätä laitetta pääasiassa konditoriassani, jossa koristelen erilaiset jälkiruoat popcornilla. Laitteen suuri etu on lämmitetty pohja, joten popcorn säilyy pitkään lämpimänä ja tuoreena laitteen sisällä ja säilyttää herkullisen makunsa. Lisäetuina on tehokkuus ja hiljaisuus. Lisäksi laite voidaan puhdistaa erittäin helposti, koska sen kattila on päällystetty teflonilla, mikä estää popcornien kiinnipalamisen. Tärkeä tekijä on laitteen pitkäikäisyys ja huolellinen valmistus. Näin ollen alan ammattilaisena suosittelen tätä popcornkonetta jokaiselle ravintola-alan yritykselle.

Kuinka kauan yhden annoksen valmistus kestää?

Tarvitset yhden annoksen (150 g maissijyviä) valmistukseen vajaa 2 minuuttia.

Kuinka kauan yhden annoksen valmistus kestää?

Tarvitset yhden annoksen (150 g maissijyviä) valmistukseen vajaa 2 minuuttia.

Mitä minun tulee huomioida puhdistuksessa?

Sammuta laite ja irrota se verkkovirrasta, onnettomuuksien välttämiseksi. Ulkoiseen puhdistukseen riittää kostea liina. Älä puhdista itse konetta vedellä, koska sen sähköiset toiminnot voivat tällöin vahingoittua.

Mitä minun tulee huomioida puhdistuksessa?

Sammuta laite ja irrota se verkkovirrasta, onnettomuuksien välttämiseksi. Ulkoiseen puhdistukseen riittää kostea liina. Älä puhdista itse konetta vedellä, koska sen sähköiset toiminnot voivat tällöin vahingoittua.

Toimituksen sisältö

 • Popcorn-kone RCPR-16E
 • Popcorn-kauha
 • Mitta-astia
 • Kattila
 • Lamppu
 • Käyttöohje