Trustpilot
(68) arvostelua

Popcorn-kone - punainen katto

339,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10010087

|

Malli: RCPR-16E

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. perjantai 31. toukokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
339,00 €
3+
5%
322,05 €
5+
10%
305,10 €
Avainominaisuudet
  • tehokas– 1 600 watin ansiosta jopa 5 kg popcornia tunnissa
  • sisältää lisävarusteet – popcorn-kauhan ja mitta-astian
  • käyttöturvallisuus – teflonpinnoite, sekoitussysteemi ja ylikuumenemissuoja
  • mukava työskentely mahdollista mihin kellonaikaan tahansa valaistuksen ansiosta
  • helppo puhdistaa – ruostumattoman teräksen ja tarkkaan harkitun rakenteensa ansiosta
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.6

Perustuen 68 arvosteluun

Lajittele :

7 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Pieni popcorn-kone

suurella suorituskyvyllä. Pinnoite ruukussa voisi olla parempi, mutta tuote on hintaansa nähden loistava.

Näytä alkuperäinen arvostelu

6 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Täydellinen

nopea ja vaatimustenmukainen toimitus

Näytä alkuperäinen arvostelu

6 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Pieni popcorn-kone

joka ei ole niin pieni. Olin hieman yllättynyt, kun valtava paketti saapui. Hintaansa nähden erittäin hyvä kone. Katsotaan mitä aika tuo tullessaan.

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Italy

loistava tuote

kuvauksen mukaan

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Czech Republic

Super Popcorn

Hintaansa nähden täydellinen Nopea toimitus 👍

Näytä alkuperäinen arvostelu

6 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Hieno kone

Todella hieno laite

Näytä alkuperäinen arvostelu

8 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Erittäin kiva...

Todella hieno kone...Nopea toimitus, helppo "asettaa" hieno lopputulos...Valitettavasti kone oli vähän liian iso meille ja "he" lähetti sen takaisin ilman ongelmia!Loistava suositus!!!

Näytä alkuperäinen arvostelu

8 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Maksullinen

Käytimme konetta yhtäjaksoisesti kaksi päivää, kumpikin 8 tuntia ja täytyy sanoa, että popcornit olivat erittäin maukkaita. Kone tekee mahtavaa popcornia ja on yksinkertaisesti lyömätön tähän hintaan.Ostaisin heti sydämmellä uudestaan.Piivousta lukuunottamatta pitää vähän ruuvata ja purkaa, mutta 16 tunnin jälkeen ilman taukoa on enemmän kuin hyväksyttävää.

Näytä alkuperäinen arvostelu

11 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Huippu Popcornmaker

Jos haluat aitoa popcornia, joka on todellakin päällystetty sokerilla, eli karamellisoitu - eikä vain ripoteltu sokerilla, kannattaa ehdottomasti käyttää tätä konetta. Täällä tehdään aitoa poppornoa, ei pelkkää jäätelöä ja sokeriripsteitä. Mittojensa vuoksi laite soveltuu kotikäyttöön vain rajoitetusti - mutta jos haluat järjestää elokuva-iltaa ystävien kanssa kotona, tai kourallinen kääpiöitä juoksee kotona säännöllisesti tai suunnittelet jos haluat mennä lasten syntymäpäiville useammin, tämä kone on täydellinen valinta sinulle. Painon suhteen sitä ei todellakaan ole helppo työntää käsivarren alle, mutta se on silti helppo kuljettaa kahdelle hengelle. - Joten tämä kone on hyvä laittaa tukevalle pyörillä varustetulle pöydälle, jolloin sen saa helposti toimimaan television viereen ja vierittää sen takaisin varastoon elokuva-illan päätteeksi. Kone on niin iso, että et voi Polttaa kädet koteloon, kuten joissain muissa pienissä koneissa, kun yrität poistaa popcornia. Työn osalta kone on silti hintansa arvoinen - varsinkin jos hintoja vertailee etukäteen. Jos kuitenkin haluat lasit tai arvostaa yhtenäisiä välimittoja, joudut kaivamaan paljon syvemmälle taskuihin etkä ole tyytyväinen tähän laitteeseen.Kone on erittäin helppo puhdistaa, koska melkein kaikki voidaan purkaa ilman työkaluja. Kattilan tarttumatonta pinnoitetta on kuitenkin käsiteltävä kuin raakoja kananmunia, tämä on koneen todellinen - mutta myös ainoa - heikko kohta Kone tuottaa popcornit erittäin nopeasti, täyttötilavuus riittää jopa suurempia tapahtumia ja saa virtansa ylhäältä lämpimänä ja rapeana pidetystä lampusta ja alhaalta lämpöpatterista. Lisäksi koneen vastaavaa toimintatilaa voidaan ohjata kolmella kytkimellä, valolla lämmityspatterilla, popcornkattilalla ja popcornkattilassa olevalla sekoittimella, jotta voit pitää popcornit lämpimänä koneessa pitkään ilman huolta siitä, että kattilassa olevat jäämät palavat. Joten jos haluat aitoa popcornia ja joskus tarvitset suurempia määriä, tulet todella nauttimaan tästä koneesta.

Näytä alkuperäinen arvostelu

7 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Geilomat!

Mikä osa! Vakavasti, olin aluksi hieman skeptinen, varsinkin kun löysin heti lasinsiruja sisätiloista, kun avasin sen. Mutta nämä olivat ilmeisesti pakkaamisen aikana tapahtuneen onnettomuuden jäämiä. Joka tapauksessa kaikki oli ja on ehjä ja toimii hienosti. En löytänyt teräviä reunoja. Ainoa asia, jonka sinun pitäisi ehkä tehdä, on katsoa tarkemmin potin pidikettä ja ehkä "taivuttaa" sitä hieman; Koska pannu pomppasi kerran telineestään prosessin aikana ja kaikki rasva jakautui hienosti viipaleille. Syynä oli se, että kansi jäi jotenkin jumiin popcornin poksahtaessa, mikä pakotti ruukun ulos pidikkeestä. Mutta se oli ainutlaatuinen asia. Popcorn-kone teki työnsä täydellisesti ja kaikki rakastivat makua..."...parempi kuin elokuvateatterissa..." on vain lausunto!

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme