Popcorn-kone - sis. kärryn - punainen

Tuotenumero: EX10010088 / Malli: RCPW-16E

Popcorn-kone - sis. kärryn - punainen

 • Tuotenumero: EX10010088
 • Malli: RCPW-16E
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
379,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 17,36 € Klarnalla

Lue lisää

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Popcorn-kone - sis. kärryn - punainen

Highlights

 • liikkuvaan käyttöön kahdella isolla ja kahdella 360 ° kääntyvällä, seisontajarruin varustetulla pyörällä
 • tehokas– 1 600 watin ansiosta jopa 5 kg popcornia tunnissa
 • sisältää lisävarusteet – popcorn-kauhan ja mitta-astian
 • käyttöturvallisuus – teflonpinnoite, sekoitussysteemi ja ylikuumenemissuoja
 • mukava työskentely mahdollista mihin kellonaikaan tahansa valaistuksen ansiosta
 • helppo puhdistaa – ruostumattoman teräksen ja tarkkaan harkitun rakenteensa ansiosta

Keyfacts

Popcorn-kone - sis. kärryn - punainen

Royal Cateringin RCPW-16E popcornkone kärryllä on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen käyttöön ja se on oikea katseenvangitsija. Se ei tee vaikutusta pelkästään ainutlaatuisella muotoilullaan, kuten iloisella punaisella muotoilullaan ja kärryllään, vaan myös valaistulla ja lämmitetyllä sisätilallaan, sekoitusjärjestelmällään ja täysin automaattisella termostaatillaan. Hyödynnä tarjoustamme ja hanki itsellesi RCPW-16E popcornkone, jolla vakuutat asiakkaasi erityisellä popcornelämyksellä niin elokuvateattereissa, vuosimarkkinoilla tai festareilla!

Herkullinen popcorn on taattu – Royal Cateringin popcorn-koneella!

 

Mukana toimitettavalla käryllä voit liikutella popcornkonetta aina halutessasi. Edessä olevat suuret pyörät yhdessä pienempien 360 ° kääntyvien takapyörien kanssa takaavat helpon liikuttelun. Pienemmissä pyörissä olevat seisontajarrut sitä vastoin ehkäisevät kärryn tarkoituksettoman liikkumisen ja pitävät kärryn vankasti paikallaan käytön aikana.

 

1 600 watin lämpövastuksensa ansiosta koneella on erinomainen suorituskyky ja se saavuttaa käyttölämpötilansa ripeästi. Tämä takaa korkean työtehon ja laite valmistaakin noin 16 litraa (5 kg) popcornia tunnissa. Kone mahdollistaa yhtä hyvin sekä valkoisen, keltaisen että erimuotoisten popcornien valmistamiseen.

 

Laitteessa on kolme oven yläpuolella sijaitsevaa katkaisijaa. POWER & LIGHT -katkaisijalla kytket lämmityksen ja valaistuksen päälle ja esität valmiin popcornin mitä parhaimmalla tavalla ja pidät sen lämpimänä ja rapeana. HEAT -katkaisija aktivoi popcorn-kattilan ja aloittaa popcornin valmistuksen. Jottei popcorn palaisi valmistuksen aikana kattilaan kiinni, aktivoi TURN-katkaisin kattilassa sijaitsevan sekoitustoiminnon.

 

Lisäksi kattilan laadukas teflonpinnoite ehkäisee popcornin kiinnipalamisen kattilaan. Kattilan läpimitta on 18,5 cm ja syvyys 5,8 cm ja se on irrotettava, joka helpottaa sen puhdistamista. Ammattimaiseen popcornin valmistukseen suosittelemme käytettäväksi kookosöljyä tai palmurasvaa, joilla on korkea savuamispiste (240 °C), jonka vuoksi ne soveltuvat parhaiten käyttötarkoitukseen.

 

Popcorn-kone on valmistettu suurimmalta osin hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja on täten helposti puhdistettavissa ja korroosionkestävä. Lisäksi ruostumattomalla teräksellä on erinomainen väsymislujuus ja iskunkestävyys ja se on terveyden kannalta harmiton materiaali. Kotelon sivut ovat alumiinia.

 

Koneen ikkunalasit ovat kovaa lasia. Onnettomuustilanteessa lasi hajoaa pieniksi kappaleiksi eikä muodosta siruja, jotka saattaisivat aiheuttaa viiltohaavoja. Lisäksi lasit mahdollistavat yhdessä sisätilan valaistuksen kanssa, sen että asiakkaat voivat seurata popcornin valmistusta.

 

Ostaessasi popcornkoneen saat mukana sopivan perusvarustuksen ilmaiseksi kaupan päälle. Se sisältää kätevän kauhan ja mitta-astian. Käytännöllinen kauha soveltuu erinomaisesti mitta-astian, pussien tai itse popcorn-koneen täyttöön. Mitta-astian täyttötilavuus on 0,5 litraa ja sillä voidaan annostella tarkasti niin öljy, suola/sokeri tai maissinjyvät. Lisävarusteet on valmistettu kestävästä muovista ja ne voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti.

 

Etuovien avaaminen ja sulkeminen sujuu helposti magneettien avulla. Oveen liitetty tarjoiluluukku mahdollistaa popcornin helpon oton ja annostelun. Pohjan rei’itys pitää huolen siitä, että poksahtamattomat maissijyvät, murut ja ylimääräinen öljy kulkeutuvat alapuolella sijaitsevaan keräysastiaan. Astia on helppo irrottaa puhdistamista varten.

 

Ainutlaatuisen ulkonäkönsä ja kulttimaisen retro-tyylinsä ansiosta kone on oikea katseenvangitsija. Lisäksi se vakuuttaa varustuksellaan: siinä on ylikuumenemissuoja, joka sammuttaa laitteen liian korkean lämpötilan tapauksessa, sekä 4 liukumatonta kumijalkaa, jotka pitävät koneen pysyvästi paikoillaan ja suojelevat alustaa, jolle kone sijoitetaan, naarmuuntumiselta.

Malli
RCPW-16E
Tuotenumero
1088
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
1 600 W
Kuoren materiaali
Ruostumaton teräs, kova lasi
Lämpövastuksen materiaali
Alumiini
Kapasiteetti
5 - 6 kg/h (16 l/h)
Lämpötila-alue
220 - 270 °C
Toiminnot
POWER & LIGHT
HEAT
TURN
Raaka-ainemäärä per valmistuskerta
Maissi: 150 g
Sokeri: 50 g/tai suolaa maun mukaan
Öljy: 50 ml (suosittelemme kookosrasvaa)
Kattilan halkaisija
Ylhäältä: 18, 5 cm Alhaalta: 16 cm
Kattilan syvyys
5,8 cm
Kattilan päällyste
Teflon
Verkkojohdon pituus
1,7 m
 
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
94 x 51 x 155 cm
Paino
36,7 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
60 x 46 x 82 cm
Lähetyspaino
43 kg

muodikas, amerikkalainen tyyli

 

liikkuva kärry, jossa kaappi ja tarvikehylly

 

5-6 kg popcornia tunnissa 1.600 watin ansiosta

popcornkoneen viehättävä valaistus miellyttää illan pimetessä

tarttumaton teflon-pinnoite helppo puhdistaa

Michał Orłowski
Kulinarischer Experte, kulinarismin asiantuntija, arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Varsovassa ja Sydneyssä. Ammattilainen, aivan kuten asiakkaamme.

kätevä, ulosvedettävä murunkeräysastia helpottaa puhdistusta

sekoitusjärjestelmä lämmittää popcornin tasaisesti

 

automaattinen ylikuumenemissuoja takaa turvallisuuden

 

helppo snacksin otto tarjoiluluukun kautta

PRO TIP

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää öljyä, jonka kiehumispiste on korkea. Kookosöljy on sopivin.

Popcornia kannattaa maustaa erilaisilla mauilla. Makeaksi täydennykseksi suosittelemme valkoista suklaata ja mansikkajauhetta.

tasainen lämpötila

lämmitetty säiliö pitää snacksit rapeina

murtumaton

murtumaton, kovetettu varmuuslasi

ruostumaton teräs

elintarvikeneutraalista ruostumattomasta teräksestä

tehokas

yksinkertainen

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (02.08.2018)

Välttämätön ulkoilmaelokuvateattereihin

Ulkoilmaelokuvateatterien suosio kasvaa vuosi vuodelta. Ei ole mitään sen parempaa kuin elokuvan katselu tähtitaivaan alla. Usein kuitenkin puuttuu se tärkein eli popcorni. Tällä tuotteella voit tarjoilla popcornia paikasta riippumatta, koska kärryllä kuljetat tuoretta popcornia jopa kuoppaisella tiellä jokaiselle elokuvan ystävälle.

Kuinka kauan yhden annoksen valmistus kestää?

Tarvitset yhden annoksen (150 g maissijyviä) valmistukseen vajaa 2 minuuttia.

Mitä minun tulee huomioida puhdistuksessa?

Sammuta laite ja irrota se verkkovirrasta, onnettomuuksien välttämiseksi. Ulkoiseen puhdistukseen riittää kostea liina. Älä puhdista itse konetta vedellä, koska sen sähköiset toiminnot voivat tällöin vahingoittua.

 • Popcorn-kone RCPW-16E
 • Kärry
 • Popcorn-kauha
 • Mitta-astia
 • Kattila
 • Lamppu
 • Käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.