Sauvasekoittimella RCSM-450-300 voit pilkkoa ja soseuttaa raaka-aineesi nopeasti ja jatkuvasti
Haluatko valmistaa tuoretta smoothieta, soseuttaa keiton tai loihtia nopeasti herkullinen jälkiruoka mansikoista? Royal Cateringin sauvasekoitinta RCSM-450-300 voidaan käyttää monin tavoin monipuolistamaan ruokatarjontaa seuraavassa tapahtumassa tai hotellin buffetissa.
Huolellisesti suunnitellut keittiövälineet Royal Cateringin ravintolalaitteista
Sauvasekoittimen kahva istuu mukavasti kädessä käytön aikana. Käyttöpainike on integroitu kahvaan, joten voit käynnistää vaivattomasti 450 W moottorin, joka saavuttaa 4 000 - 16 000 r/min olevan kierrosnopeuden. Tällä teholla käsittelet helposti ja nopeasti jopa 30 litraa elintarvikkeita. Soseuttimella on 25 minuutin työjakso ja 10 minuutin tauko, joten se on ihanteellinen ammattikäyttöön suurkeittiöissä, kanttiineissa ja ravintoloissa.
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sauvasekoitin on 300 mm pitkä ja siinä on roiskesuoja, jonka alla on erityisen terävät terät. Roiskesuoja varmistaa puhtaan työn ja kaikkien ainesosien kohdennetun leikkaamisen. 2,2 m pitkä johto takaa aina liikkumisvapauden, jota tarvitset ruoan valmistamiseen sauvasekoittimella.
Sauva on irrotettavissa vaivattomasti sekoittimesta kiertämällä, ja se voidaan korvata muilla malleilla (saatavana myös expondosta). Kiinnitys takaa maksimaalisen vakauden ja turvallisuuden ja työn päätyttyä sauva voidaan jälleen irroittaa puhdistuksen helpottamiseksi.
TEKNISET TIEDOT
Terän materiaali
Ruostumaton teräs (430)
Väri
Musta
Kotelon materiaali
Muovi (PA66) / alumiini
Maks. tilavuus [l]
30
Virtajohto [m]
2,2
Pylvään materiaali
Ruostumaton teräs (304)
Jännite [V]
230
Teho [W]
450
Teho [W]
450
Sauvan pituus [mm]
300
Pyörimisnopeus [r/min]
4 000 - 16 000
Mitat (PxLxK)
70 x 26 x 10 cm
Paino
3.58 kg
Paketin mitat (PxLxK)
56 x 29 x 11 cm
Lähetyspaino
4.13 kg
Toimituksen sisältö
Sauvasekoitin RCSM-450-300
Käyttöohje
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
Kuinka kauan sauvasekoitinta voidaan käyttää keskeytyksettä?
Sauvasekoitinta voidaan käyttää keskeytyksettä 25 minuuttia, jonka jälkeen on pidettävä 10 minuutin tauko. Sen jälkeen sitä voidaan käyttää taas 25 minuuttia jne. Tämä työkierto sopii erinomaisesti ammattikäyttöön suurissa keittiöissä, ravintoloissa tai ruokalassa.