Trustpilot
(10) arvostelua

Slush-/pehmiskone - 2 x 6 litraa - -20 °C minimilämpötila - jäätelötoiminto

1 479,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10011028

|

Malli: RCSL 2/6ICE

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. perjantai 3. toukokuuta
Avainominaisuudet
  • Suuri 2 x 6 litran tilavuus jäätelöbaareihin, ruokarekkoihin tai baareihin
  • Digitaalinen ohjausjärjestelmä on intuitiivinen ja helppo käyttää
  • Huolto kattaa koko EU:n alueen, kolmen vuoden takuu
  • Kuusi eri toimintoa cocktailien, jäätelön yms. valmistukseen
  • Raskaaseen käyttöön suunniteltu rakenne, työvuoron kesto 8 - 12 tuntia
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.8

Perustuen 10 arvosteluun

Lajittele :

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Olemme nyt testannut konetta useita kertoja ja kaikki toimii täydellisesti. Ohjelmat ovat hyvin esiasetettuja ja niitä voidaan hienosäätää. Myös erilainen valikoima on mahdollista tankeilla. Molempia säiliöitä ohjataan erikseen.

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Kone à granitas 2x6 litraa

Erittäin hyvä granitakone ja kaunis. Toistaiseksi olen tehnyt vain sitruunagranitoja ja lopputulos oli moitteeton granita-ohjelmalla 5 litralla tuotetta ja 50 minuutissa se oli valmis. Koneen ääni on erittäin oikea ja tein puhdistusohjelman ilman ongelmia. Sen mukana tulee kaksinkertaiset tiivisteet ja 1 putki rasvaa. Aion kokeilla pian jäätelöä ja kommentoin myöhemmin. Tällä hetkellä en ole katunut ostostani, sen näkee ajan myötä, mutta luotan jo vuosia sitten ostamaani ROYAL CATERINGin laitteisiin, jotka toimivat edelleen erittäin hyvin, paninigrilli, pizzauuni.

Näytä alkuperäinen arvostelu

10 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

Granitore

Hieno tuote. neuvon

10 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Ensimmäisen testin jälkeen olemme täysin innoissamme! Mega osa!

Näytä alkuperäinen arvostelu

15 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Paljastus

Maaliskuun lopussa ostin Expondo Granitorista - 2 x 6 l - 450 W - -20°C - jäätelöä. Hieman korkeammasta hinnasta huolimatta päätin ostaa sen heiltä, koska kokemus on opettanut, että siinä tapauksessa. Ongelmatilanteissa laite on mahdollista palauttaa tai vaihtaa toiseen. Kuten onni, juuri niin tapahtui. Välittömästi lähetyksen maksamisen jälkeen Expondo lähetti minulle laitteet, jotka saapuivat heti perille erittäin hyvin pakattuna, mutta valitettavasti siinä tuli rikki liittämisen jälkeen. Sitä tapahtuu, kuten kaikilla laitteilla. Yritys teki hienoa työtä täällä, ammattitaitoinen vihjelinja ja ystävällinen henkilökunta ottivat haasteen vastaan ja tarjoutuivat vaihtamaan laitteen uuteen Granatoriin sen lähetyksen jälkeen, ja niin tapahtui, odotan vain lähetystä, voin. t odota pirtelöitä ja pakastejuomia näinä kuumina päivinä, joita voin palvella asiakkaitani. Suosittelen vielä kerran yritystä sen ammattitaidosta ja politiikasta, joka antaa mielenrauhan kaltaisillemme asiakkaille, jotta he eivät stressaa vastaavissa tapauksissa, koska asia hoidetaan välittömästi, luotettavasti ja laadukkaasti. Palaan ehdottomasti lisää ostosten kanssa. Palaan jakamaan mielipiteeni, kun olen kokeillut laitteita, jotka toimitetaan minulle pian.

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Slush kone - 2 x 6 litraa

Toimitus oli ongelmaton. Myös ensimmäinen käyttöönotto. Kaikki halutulla tavalla. Voi vain suositella konetta.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Kone à granitas 2x6 litraa

Tulen takaisin, kuten lupasin, toista arviointia varten muutama kuukausi sitten ostetusta granitakoneesta. Tänä viikonloppuna tein 4 litran alv:n granitoja ja toisen 4 litran alv:n pehmeää italialaista jäätelöä (sundae) samaan aikaan ja lopputulos oli erittäin hyvä, kesti noin 1 tunti ja 15 minuuttia saada aikaan 2:n tulos. tankit. Tein granitas- ja jäätelöohjelman ja tulos oli moitteeton. Johtopäätös, suosittelen tätä konetta granitoihin, jäätelöön, hedelmämehuun. . . erittäin monipuolinen ja joka toimii erittäin hyvin ja sen kaikki asetukset ovat ohjelmoituja, mutta jotka voidaan yksilöidä halutulla tavalla lähimpään asteeseen ja pyörimisnopeuteen, 1 säiliö yksin tai 2 säiliötä samanaikaisesti. Purin kaiken osiin puhdistettuani koneen automaattisesti pienellä astianpesuaineella ja kuivasin sen ja laitoin takaisin yhteen, voitelemalla liitokset ja tyhjennysputken. Erittäin tyytyväinen ostokseeni.

Vastaus käyttäjältä

Kiitos positiivisesta ja hyödyllisestä palautteestasi. Odotamme jälleennäkemistä. Nähdään pian ja mukavaa päivää!
Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Slush kone

Kone on yksinkertaisesti loistava. Oli jo yksi kokeiltava. Mutta nämä, helppokäyttöiset, valmistavat nopeasti sohjoa ja juovat sen. Olisimme myös kuvitelleet, että siivous olisi huonompi. Emme halua enää olla ilman sohjokonetta. Ei vain juhliin, vaan helteellä haluamme vain käyttää niitä toimistossa päivällä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

7 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Denmark

Nopea ja hyvä slushish kone

Lapset tulivat aivan hulluiksi, kun toimme tämän koneen kotiin. Hyvät asiat: Se tekee hienoa sohjoa ja tekee sen nopeammin kuin luulimme. Hieman huono puoli: Sillä on taipumus läikkyä hieman kaatamisen jälkeen, eikä sitä päädy niin paljon tarjottimelle kuin pöydälle. Joten meidän piti ostaa pari alustaa, jotka laitoimme koneen alle saadaksemme ne roiskeet. Kone on myös melko meluisa, mutta en ymmärrä miten se voidaan välttää.

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Norway

Vert onnellinen

Hei, rakastan tätä konetta. Helppokäyttöinen, monia upeita toimintoja, ei liian monimutkaista puhdistaa. Hieno ostos

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme