Spiraalileikkuri - perunaleikkuri

Tuotenumero: EX10010232 / Malli: RCKS-2

Spiraalileikkuri - perunaleikkuri

  • Tuotenumero: EX10010232
  • Malli: RCKS-2
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
55,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 6 tunnin ja 9 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Spiraalileikkuri - perunaleikkuri

Kohokohdat & avaintekijät

  • soveltuu käytettäväksi grillikioskeissa, ravintoloissa, catering-firmoissa, tapahtumissa
  • ihanteellinen perunoiden, porkkanoiden ym. leikkaamiseen kierteiksi
  • valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • pienikokoinen laite - vie vähän tilaa
  • tukeva ja turvallinen - kumijalat estävät liukumisen
  • käsikäyttöinen, toimii veivillä
  • helppokäyttöinen
Gastronomia-alan erikoistuntija Royal Cateringin RCKS-2-perunaleikkuri auttaa sinua leikkaamaan täydellisen yhdenmukaisia spiraaleja perunoista, mutta myös muista vihanneksista tai hedelmistä....lisää

Kuvaus

Gastronomia-alan erikoistuntija Royal Cateringin RCKS-2-perunaleikkuri auttaa sinua leikkaamaan täydellisen yhdenmukaisia spiraaleja perunoista, mutta myös muista vihanneksista tai hedelmistä. Pienen kokonsa, valmistusaineena käytetyn ruostumattoman teräksen sekä vankan rakenteensa ansiosta se soveltuu erityisen hyvin catering-firmoille, grillikioskeihin, buffetteihin ja ravintoloihin. Laite on käsikäyttöinen ja toimii veivillä. Leikattava elintarvike kiertyy leikkautuessaan automaattisesti puuvartaan ympärille. Optimaalisen tuen takaavat neljä kumijalkaa, jotka estävät liukumisen. Toimitukseen kuuluvat leikkuuterät kierteenmuotoisia perunasiivuja varten. RCKS-2-perunaleikkurin avulla teet perunoista ja muista vihanneksista tai hedelmistä käden käänteessä esimerkiksi lastuja tai vihanneskierteitä.

Lisätietoja Royal Cateringin RCKS-2-perunaleikkurista:

Tekniset tiedot

Malli
RCKS-2
Tuotteen kunto
Uusi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Mitat (LxBxH)
44 x 12 x 17 cm
Paino
0,9 kg
Paketin mitat (LxBxH)
29 x 17 x 18 cm
Lähetyspaino
1 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.