Monipuolisen sekoittimen avulla uuvuttava ja aikaa vievä vatkaaminen ja suurten taikinamäärien vaivaaminen on menneen talven lumia. Lisäksi taikinan valmistaminen koneella on paljon hygieenisempaa verrattuna käsin vaivattuun taikinaan, mikä on kaiken lisäksi fyysisesti raskasta. Helppokäyttöisellä koneella valmistat herkullisia pizzoja liukuhihnatyönä jopa kiireiseen lounasaikaan, jottei kukaan vieraistasi joudu lähtemään nälkäisenä takaisin kotiin tai töihin.
Näin helposti se käy: käyttämällä sivuttaista vipua voit laskea sekoituskulhoa, jolloin voit lisätä aineet halkaisijaltaan 250 mm olevaan kulhoon. Sekoitin voi käsitellä enintään 800 g jauhoja ja 500 g vettä sisältävän
taikinan; muiden reseptien osalta enimmäismäärä on 2500 g jauhoja ja
vettä. Vaivausprosessi aloitetaan napin painalluksella. Kolmivaiheisen, 600 watin moottorin ja jopa 580 kierrosta minuutissa olevan nopeuden ansiosta tehokas vaivauskone pystyy työstämään kaikenlaiset raaka-aineet kuohukermasta leipätaikinaan.
Kätevää: Suojakannen ansiosta aineosia voidaan lisätä sekoitusprosessin aikana ilman taikinakoneen sammuttamista. Heti kun taikina on valmis, voit sammuttaa koneen nappia painamalla. Taikinan poistamisen jälkeen puhdista kulho, taikinakoukku, litteä sekoitin tai vatkain. Nämä korkealaatuisesta ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit ovat yhtä helppoja puhdistaa kuin alumiinista valmistettu laitteen kotelokin.