Tuotteidemme käyttöohjeet ovat saatavilla useilla eri kielillä. Jos ohjeita ei kuitenkaan ole jostain syystä saatavilla haluamallasi kielellä, voit tilata ne
yhteydenottolomakkeemme avulla.
EDUARD CARULLAviime vuonna
NOPEA TOIMITUS JA MATERIAALI KUVAUS
NOPEA TOIMITUS JA MATERIAALI KUVAUS
Tekniset tiedot
Tuotekuvaus
Tietoja tuotemerkistä
Arvostelut
Tekniset tiedot
Materiaali
Ruostumaton teräs
Väri
Hopeanvärinen
Jarru
2
Rengastyyppi
Vaunupyörät
Hyllyjen mitat [cm]
73 x 38 x 3
Pellin paksuus [mm]
0,8
Putken halkaisija maks. [mm]
25 x 25 x 1
Hyllyjen välinen etäisyys [mm]
230
Lokeron maks. kuormitettavuus [kg]
75
Pyörien halkaisija
100 mm
Pyörien lukumäärä
4 Pc
Alahyllyn korkeus
17 cm
Alahyllyn korkeus
95 cm
Maks. kuormitettavuus
300 kg
Hyllyjen lukumäärä
4 Pc
Mitat (PxLxK)
91 x 50.5 x 119 cm
Paino
13.1 kg
Paketin mitat (PxLxK)
109 x 50 x 21 cm
Lähetyspaino
13.1 kg
Toimituksen sisältö
Tarjoiluvaunu RCSW-113
4 pyörää
2 jarrua
Kokoamismateriaali
Käyttöohje
Tuotekuvaus
Tilaa säästävä ja helposti liikuteltava: tarjoiluvaunu ruostumattomasta teräksestä neljällä hyllyllä
Korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu tarjoiluvaunu kantaa jopa 144 kg. Neljällä kääntyvällä ja tasaisesti pyörivällä pyörällä – joista kahdessa on jarrut – siirrät ruoat, juomat ja astiat nopeasti ja huomaamattomasti haluttuun paikkaan ravintoloissa, suurkeittiöissä ja ruokaloissa. Neljä helposti saavutettavaa tasoa ovat 73 x 38 x 3 cm:n kokoiset ja tarjoavat tarpeeksi tilaa suurillekin määrille ruokaa, varastotavaroita tai posliinia.
Kätevä tarjoilukärry Royal Cateringin ravintolalaitevalikoimasta
Tarjoilukärry on valmistettu lähes kokonaan korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Renkaiden materiaaliksi Royal Catering on valinnut termoplastisen kumin (TPR), minkä ansiosta vaunu on kevyt työntää ja hellävarainen lattiapinnoille. Keittiövaunu kestää hyvin ulkoisia vaikutuksia ja vakuuttaa pitkällä käyttöiällään. Vaunun sileät pinnat on myös erittäin helppo puhdistaa. Tällä keittiövaunulla Royal Cateringin ravintolalaitteista optimoit työprosessisi varastossa, keittiössä ja tarjoilutehtävissä!