Tarjous

Tuote: EX10011894

|

Malli: RCVG-49

Vakuumipussi - 100 kpl - 30 x 40 cm

59,00 € 65,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen - elintarvikkeiden, nesteiden, kosmetiikan, lääkkeiden, elektroniikan jne. ilmatiiviiseen ja turvalliseen pakkaamiseen
  • monipuolinen - 100 pussia kokoa 30 x 40 cm
  • kestävä - 75 μm paksun monikerroksisen kalvon ansiosta erityinen repäisylujuus
  • lämmönkestävä - sopii myös sous vide -ruo´ille
  • tuore - tuotteet pysyvät tuoreina, säilyttävät maun ja aromin

TUOTEKUVAUS

Vankat vakuumipussit monipuoliseen käyttöön

Royal Cateringin vakuumipussit RCVG-49 ovat luotettava apulainen elintarvikkeiden, nesteiden, lääkkeiden ja monien muiden tuotteiden turvalliseen pakkaamiseen. Pussit sopivat täydellisesti vähittäiskauppaan, hotelleihin ja kotikeittiöihin - mutta myös lääke- ja laboratorioalalle.

100 repäisynkestävää vakuumipussia Royal Cateringilta ravintolatarvikkeisiisi

Jokainen 100 tyhjiöpussista mahdollistaa erilaisten tuotteiden pitkäaikaisen säilytyksen ja vähentää samalla tavaroille, nesteille ja asiakirjoille tarvittavaa varastointitilaa ja säästää näin tilaa huomattavasti. Pussien koko on 30 x 40 cm ja paksuus 75 μm.

Säilytyspussit koostuvat useista materiaalikerroksista (PET, AL ja PE) ja niissä on erityisesti kehitetty mikrorakenne, joka varmistaa, että tavarat voidaan vakuumipakata nopeammin ja sulkea tiiviimmin kuin tavanomaisilla tyhjiöpusseilla. Ne ovat erityisen elintarviketurvallisia, repäisyn kestäviä ja takaavat pitkän säilyvyyden. Tyhjiöpussit kestävät voimakkaita lämpötilan vaihteluita, ja ne voidaan pakastaa ja lämmittää ilman ongelmia. Siksi on mahdollista käyttää niitä ruoan valmistamiseen varovasti Sous-Vide -menetelmällä kuumavesihauteessa.

Ilmatiiviisti pakatut tuotteet pysyvät tuoreina tyhjiöpusseissa, mutta säilyttävät myös makunsa ja arominsa, koska ne eivät pääse hapettumaan ilman kautta eikä pussissa pääse kehittymään sieniä tai bakteereja. RCVG-49- tyhjiöpusseja voidaan käyttää minkä tahansa kaupallisesti saatavan vakuumikoneen kanssa, ja ne takaavat aina täydelliset tulokset.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET