Viinikaappi - 80 L

Tuotenumero: EX10010988 / Malli: RCWI-70L

Viinikaappi - 80 L

 • Tuotenumero: EX10010988
 • Malli: RCWI-70L
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2018
 
 
 
249,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 11,40 € Klarnalla

Lue lisää

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 7 tunnin ja 39 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Highlights

 • 6 hyllyä tarjoaa tilaa jopa 28 (viini-) pullolle
 • Peltier-jäähdytin – erittäin luotettava ja ympäristöystävällinen jäähdytyssysteemi
 • 35 dB erittäin hiljainen laite – yksi markkinoidensa hiljaisimmista
 • LED-valaistus kuluttaa vähemmän sähköä
 • ihanteellinen lämpötila-alue 11 - 18 °C
 • jalkojen säädettävyys korkeudesta jopa 10 mm – optimaalinen kaikenlaisille lattiloille

Keyfacts

Viinikaappi - 80 L

Monet viinilaadut tulisi säilyttää viileässä ja nauttia myös viileinä. Viinikaapilla RCWI-70L temperoit ja säilytät viinisi asianmukaisesti. Viinikaapissa voit lisäksi säilyttää muita juomia niin kuumina kuin kylminäkin päivinä. Sininen LED-valaistus antaa kaapille miellyttävän ulkonäön ja esittää juomasi ihanteellisesti. Tämä lujatekoinen laite on täydellinen lisä baariisi joko kodissasi tai joustavasti käytettävissä niin hotellissa, kahvilassa kuin ravintolassakin.

Viileä nautinto Royal Cateringin viinikaapista

 

Viinikaappi tarjoaa 80 litran tilavuudellaan riittävästi säilytystilaa jopa 28 Standard-kokoiselle viinipullolle. Kuusi aallonmuotoista hyllyä on suunniteltu viinin säilyttämiseksi kyljellään. Tässä asennossa viinin aromit säilyvät paremmin ja vieraasi pääsevät täten nauttiimaan viileästä hienoaromisesta viinistä.

 

Jääkaappi aiheuttaa 35 desibelillään vähemmän melua kuin pehmeästi kehräävä kissa. Erittäin matalan melutason ansiosta jääkaappi on ihanteellinen tiloihin, joissa oleskellaan ja missä vieraasi haluavat olla rauhassa. Voit sijoittaa viinikaapin huoletta jokaiseen tilaisuuteen, jossa pienikin melu voi pilata keskittymiskyvyn.

 

Tämä malli on niin sanottu Peltier-jäähdytin – takuu sille, että säädetty lämpötila saavutetaan nopeasti ja pidetään yllä tasaisena. Tämä erityinen jäähdytysjärjestelmä aiheuttaa vähemmän melua ja värähtelyjä kuin tavalliset jääkaapit. Sen lisäksi se on erittäin luotettava ja ympäristöystävällinen. Laite on varustettu kahdella jäähdytystuulettimella, jotka levittävät kylmän ilman tasaisesti kaapin sisällä.

 

Säädettävä lämpötila voidaan valita välillä 11 – 18 °C, joten sinun on mahdollista valita juomille aina sopiva lämpötila. Jos haluat säilyttää viinikaapissa valkoviinin lisäksi olutta, omenaviiniä, hiilihapollisia juomia tai mehuja voit säätää lämpötilan tarkoitukseen sopivaksi. Nestekidenäytöstä lämpötila on mukavasti säädettävissä ja yksikkö Fahrenheitin ja Celciusasteen väliltä valittavissa.

 

Optisena kohokohtana toimii ennen kaikkea LED-valaistus. Tällä tavalla säilytettävien viinipullojen etiketit on hyvin luettavissa samalla, kun ne on asetettu kauniisti esille. Lisäksi LED-valot eivät kuumene ikinä tavallisten hehkulamppujen tapaan. Tämä takaa viinikaapin lämpötilan säilymisen halutussa lämpötilassa.

 

Viinikaapin ovi on valmistettu kaksikerroksisesta kovetetusta lasista, joka tekee ovesta erityisen pitkäikäisen. Lasilevyjen välinen ilmakerros toimii lämmöneristeenä. Näin ehkäistään viileän ilman karkaaminen ulos ja lämpimän ilman pääseminen sisälle kaappiin. Ovi voidaan avata ja sulkea helposti ja pehmeästi.

 

Jauhepäällystys on kallisarvoinen elementti, joka antaa kaapille miellyttävän ulkonäön, mutta ennen kaikkea pitkäikäisen ja kestävän pinnan. Jauhepäällysteiset jääkaapit ovat muihin, huonolaatuisemman päällysteen omaaviin laitteisiin verrattuna paremmin suojattu iskuilta, kosteudelta, kemikaaleilta, UV-valolta ja muilta kulumistekijöiltä. Näin naarmuuntumisen, kulumisen, korroosion, haalistumisen ja muiden vastaavien tapahtumien vaara on pienempi.

 

Jopa 10 mm korkeudesta säädettävien jalkojen ansiosta viinikaappi voidaan asettaa suoraan myös epätasaisille lattioille. Rakenteensa ja esimerkiksi irrotettavien tasojensa ja helppohoitoisen materiaalinsa ansiosta kaappi on aina helppo puhdistaa.

Malli
RCWI-70L
Tuotenumero
10010988
Kunto
Uusi
Kuoren materiaali
Jauhepäällysteinen teräs
Oven materiaali
Kaksinkertainen lasi
Hyllyjen materiaali
Kromitettu teräs
Jännite
230 V / 50 Hz
Teho
130 W
Kapasiteetti
80 litraa / 28 pulloa
Lämpötila-alue
11 – 18° C 
Näyttö
LCD
Jäähdytysjärjestelmä
Peltier
Jalkojen säädettävyys korkeudesta
10 mm
Hyllyjen mitat
29,3 x 38 cm
Melutaso
35 dB
Virtajohdon pituus
1,9 m
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
53 x 45,7 x 73,5 cm
Paino
23,1 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
57 x 50 x 76,5 cm
Lähetyspaino
25,15 kg

suuri 80 litran tilavuus 28 pullolle

 

lämpötila-alue valittavissa 11 - 18 °C väliltä

 

erinomainen varustus ravintoloihin, baareihin ja yksityishenkilöille

tarkka parametrien säätö digitaaliselta käyttöpaneelilta

kaksinkertainen lasi lämmöneristykseen

Michał Orłowskin, Sydneyssä ja Varsovassa arvostettujen ravintoloiden keittiömestarin, testaama. Ammattilainen ja kokenut ravintoloitsija, kuten asiakkaamme.

säädettävät jalat kaapin asettamiseksi helposti ja tukevasti suoraan

2 tuuletinta ja Peltier-jäähdytin tehokkaaseen viilennykseen

 

jauhepäällysteinen teräs on esteettisesti miellyttävä ja erittäin pitkäikäinen

 

saranaovi mahdollistaa sisätilan saavutettavuuden vaivattomasti

PRO TIP

Sisätilan puhdistuksessa käytän veden ja etikan seosta. Liuos tappaa täydellisesti bakteereja ja on elintarviketurvallinen.

Viinit tulisi säilyttää oikeassa lämpötilassa, jotta ne säilyttävät makunsa. Tämä kylmäkaappi mahdollistaa sen.

tilava

6 irrotettavaa hyllytasoa tilan luomiseen yksilöllisesti

hyvä näkyvyys

miellyttävä LED-valaistus

hiljainen

erittäin hiljainen käyttö: vain 40 dB

pitkäikäinen

vankka

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (29.05.2019)

Erinomainen muotoilu kohtaa täydellisen toiminnallisuuden

Tarjoilulämpötila on viineille erittäin tärkeä tekijä. Jokaisella ravintolalla tulisi täten olla erityinen jääkaappi näille juomille. Myös minun luotani löytyy sopiva paikka Royal Cateringin viinikaapille. Klassinen muotoilu sopii jokaiseen sisustukseen ja viinikaappi pitää valitun lämpötilan luotettavasti tasaisena. Elegantti valaistus houkuttelee vieraasi maistamaan viinejä. Lisäksi: laitteet ovat lähes äänettömiä ja hyllytasot järjestettävissä juuri haluamallasi tavalla.

Mitä teen, jos viinikaappi menee rikki?

Viinikaapilla on 3 vuoden takuu! Lisäksi EU-asiakaspalvelumme on aina palveluksessasi. Olethan meihin yksinkertaisesti yhteydessä.

 • Viinikaappi RCWI-70L
 • 6 hyllyä
 • Käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.