Viipalointikone - 220 mm - max. 12 mm - lihaleikkuri

Tuotenumero: EX10010170 / Malli: RCAM-220PRO

Viipalointikone - 220 mm - max. 12 mm - lihaleikkuri

 • Tuotenumero: EX10010170
 • Malli: RCAM-220PRO
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
309,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 4 tunnin ja 2 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Viipalointikone - 220 mm - max. 12 mm - lihaleikkuri

Kohokohdat & avaintekijät

 • Ammattimaiseen käyttöön
 • Leikkuuterä Ø 22 cm
 • Teho 120 W
 • Leikkuun paksuus portaattomasti säädettävissä 0 - 12 mm
 • Paino 12 kg
 • Puoliautomaattinen teroittaja
 • Kuula- ja liukulaakereilla
 • Kuori anodisoitua alumiinia
 • Leikkuuterä erikoisterästä
 • Tarkistettua laatua
Royal Cateringin RCAM 220PRO -leikkelekone suunniteltiin ammattimaista käyttöä varten. Leikkelekone on valmistettu korkealaatuisesta, anodisoidusta alumiinista ja kestää hyvin...lisää

Kuvaus

Royal Cateringin RCAM 220PRO -leikkelekone suunniteltiin ammattimaista käyttöä varten. Leikkelekone on valmistettu korkealaatuisesta, anodisoidusta alumiinista ja kestää hyvin ympäristövaikutuksia. RCAM 220PRO -leikkelekoneen leikkuuterä on halkaisijaltaan 22 cm. Halkaisija on ihanteellinen myytävien tuotteiden ammattimaista ja asianmukaista leikkaamista ajatellen. Laite toimii tehokkaalla 120 W moottorilla. Sen kuori on tehty alumiiniseoksesta, joka soveltuu käytettäväksi lihan ja muiden elintarvikkeiden käsittelyssä. Sen muoviset kahvat mahdollistavat miellyttävän ja ergonomisen työskentelyn. Leikkuun paksuutta voit säädellä portaattomasti välillä 0 - 12 mm. Ihanteellinen leikkuukulma takaa sen, että työ sujuu lähes voimaa käyttämättä. Yksi RCAM 220PRO -leikkelekoneen eduista on integroitu puoliautomaattinen teroittaja erikoisteräksestä valmistettuja leikkuuteriä varten. Heti kun terä alkaa tylsyä, voit hyvin helposti käynnistää teroituksen.

Tekniset tiedot

Malli
RCAM 220PRO
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
120 W
Kuoren materiaali
Viimeistelty ja anodisoitu alumiini
Kahvojen materiaali
Erikoisluja muovi
Terän materiaali
Erikoisteräs
Terän koko
Ø 220 mm
Leikkuun paksuus
0 - 12 mm (portaaton)
Teroittaja
Integroitu, puoliautomaattinen
Laakerointi
Kuula- ja liukulaakereilla
Mitat (pituus x leveys x korkeus)
40 x 42 x 34 cm
Paino
12,5 kg
Paketin mitat (pituus x leveys x korkeus)
52 x 43 x 38 cm
Lähetyspaino
15,1 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Asiantuntijan arvostelu

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (02.08.2018)

Virheetön tarkkuus, moitteeton ulkonäkö

Suurkeittiöissä tarvitaan tiettyjä laitteita, joita ilman työskentely olisi miltei mahdotonta. Yksi tällainen laite on hyvä viipalointikone. Hyvältä kokilta odotetaan toki veitsenkäyttötaitoa, mutta viipalointikoneella saavuttaa aina tasaisia tuloksia. Ohuen ohuista juuresviipaleista ei ikinä tule veitsellä yhtä tasaisen paksuja, kuten laitteella viipaloituna. Tällä koneella saat ruokiesi ulkonäköön uuden ulottuvuuden. Tähän asti minulla on ollut jokaisessa keittiössä viipalointikone – enkä voisi kuvitellakaan työskenteleväni ilman sellaista. Tiettyihin asioihin tulee kuitenkin kiinnittää huomiota: Ensinnäkin terien puhdistus ja huolto ovat tärkeitä: tämä viipalointikone voidaan purkaa osiin, jolloin puhdistus on erittäin helppoa. Sisäänrakennetun veitsenteroittimen avulla terä on aina kuin uusi, joten viipalointi sujuu tarkasti.

Samanlaisia tuotteita