Samovaari

Jos omistat kahvilan, ravintolan tai vaikkapa markkinakojun, jossa haluat tarjota teetä tai muita kuumia juomia, on Bartscherin samovaari juuri oikea laite tähän tarkoitukseen. Perinteisellä venäläisellä samovaarilla voit keittää suuren määrän teetä kerralla, pitää sen tehokkaasti lämpimänä ja annostella teen kätevästi suoraan kuppeihin. Ylikuumenemissuoja ja kuumentumattomat kahvat tekevät laitteesta turvallisen käyttää. Portaattoman lämpötilansäädön ansiosta voit kuumentaa teen juuri tarpeidesi mukaan. Tutustu valikoimaamme ja tilaa edullinen Bartscherin samovaari jo tänään!

Laadukas samovaari Expondolta

Samovaari on alunperin kotoisin venäjältä, josta se on levinnyt myös Turkkiin, Iraniin ja yleisesti Keski-Aasiaan. Laitteen nimi tulee venäjän kielestä ja tarkoittaa ”itsekeittäjää”. Laitetta käytetään pääasiassa teen keittämiseen. Perinteisesti vesi kuumennettiin hiilellä tai puulla, mutta nykyajan modernit keittimet toimivat käytännöllisesti sähköllä. Bartscherin tehokas 2 kilowatin keitin keittää teen nopeasti ja pitää sen tehokkaasti lämpimänä. Laitteissa on ylikuumenemissuoja sekä kuumenemattomat kahvat, jotka takaavat laitteen turvallisen käytön. 3 litran keittimessä keität suuren määrän teetä kerralla, joten se sopii esimerkiksi seisovaan pöytään, markkinakojuun tai kahvilaan. Toki samovaari sopii myös kotikäyttöön, jos esimerkiksi juot mielelläsi teetä vieraidesi kanssa. Keittimen voit asettaa hyvin keskelle pöytää, jolloin kaikki täyttää mukinsa kuumalla, herkullisella teellä. Kuuma tee sopii erinomaisesti esimerkiksi kylmien talvi-iltojen juomaksi.

Samovaarin lisäksi löydät verkkokaupastamme muitakin juoma-annostelijoita, kuten kaakaon valmistukseen sopivia laitteita. Voit valita 3, 5 tai 10 litran kaakaokeittimen, joka kuumentaa ja sekoittaa kaakaon ja pitää sen lämpimänä. Lisäksi myymme kuumavesiannostelijoita ja glögikeittimiä, joten löydät meiltä kaikki lämpimien juomien valmistukseen tarvitsemasi laitteet. Juoma-annostelijoiden lisäksi löydät meiltä erikokoisia kahvinkeittimiä ja termoskannuja. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa edullinen samovaari jo tänään.

Kaikki tarvitsemasi ravintola- ja kahvilavarusteet Expondolta

Expondo tarjoaa kattavan valikoiman ammattimaisia ravintolalaitteita, joilla varustelet ravintolasi, kahvilasi tai kioskisi täydellisesti. Jos tarjoat asiakkaillesi samovaarilla keitettyä teetä, on Expondon kupinlämmitin kätevä apuväline. Esilämmitettyihin kuppeihin annosteltu tee pysyy pidempään lämpimänä, jolloin asiakkaasi saavat nauttia pidempään höyryävän lämpimästä teestä. Kioskiin tai kahvilaan sopii myös erinomaisesti Bartscherin kylmälasikko, jossa pidät leivonnaiset ja muut myymäsi elintarvikkeet tehokkaasti kylminä. Laadukkaan lasikon ansiosta voit pitää tuotteesi näyttävästi esille, mikä on erityisen tärkeää kioskeissa ja kahviloissa, jotka toimivat itsepalveluperiaatteella. Ammattimaiset laitteet ovat jokaisen ravintola-alan yrityksen perusta, joten laadukkaisiin tuotteisiin panostaminen kannattaa.

Bartscherin samovaari on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten se on erityisen hygieeninen, kestää erinomaisesti kovassakin käytössä ja kestävä materiaali suojaa laitetta tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta. Lisäksi ruostumaton teräs antaa laitteelle ajattoman ja elegantin ulkonäön, joka sopii erinomaisesti jokaiseen kahvilaan ja ravintolaan. Kevyen painonsa ansiosta laite on helposti siirreltävissä ja se pysyy liukumattomien kumijalkojensa ansiosta tukevasti paikallaan myös liukkailla pinnoilla. Kuumentumattomien kahvojen ansiosta voit siirtää laitetta myös kuumana. Tilaa jo tänään tehokas ja pitkäikäinen Bartscherin samovaari ja tarjoa asiakkaillesi aika tuoretta ja kuumaa teetä.