Seinähylly

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme

1 - 24 / 46 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 2

Ravintolan keittiön tulee olla mahdollisimman selkeästi suunniteltu ja kalustettu, jotta työntekijöiden on helppoa ja turvallista liikkua kiireisessä ympäristössä. Seinähyllyt helpottavat huomattavasti tavaroiden järjestelyä ja tuovat lisää työskentelytilaa sekä laskutasoa. Ammattikäyttöön suunnitellut seinähyllyt tekevät jokaisesta suurkeittiöstä toimivan ja käytännöllisen. Kun varustat keittiön hyllyillä, jotka on nimenomaan suunniteltu keittiötarvikkeille, astioille, mausteille ja työvälineille, varmistat, että materiaali on kestävä ja helppo puhdistaa. Hyllyjen ruostumaton teräs materiaalina takaakin pitkäikäisyyden ja raskaidenkin painojen kantavuuden.

 

Seinähyllyt tuovat monipuolista säilytystilaa


Lautaset, kattilat, juomalasit ja muut painavat keittiötarvikkeet tarvitsevat lujarakenteiset hyllyt, jotka kestävät raskaiden astioiden painon. Kun sijoitat astiat seinille hyllyjen avulla, vapautat samalla tilaa kaapeista ja muista säilytystiloista. Expondon valikoimassa on monenlaisia seinähyllyjä, joista voit valita juuri sinun tarpeeseen sopivat ratkaisut. Eri mittaiset hyllylevyt mahdollistavat sijoittelun pieneenkin tilaan. Voit joustavasti sijoitella useammankin vierekkäin tai päällekkäin. 30 cm leveä hylly tuo riittävästi tilaa isoillekin astioille. Yhden hyllyn pituus on jopa 180 senttimetriä, mutta voit tarvittaessa yhdistää myös muutaman lyhyemmän hyllyn, mikäli tilasi kaipaa juuri tietyn mittaista ratkaisua. Expondon valikoimasta löydät myös hyllysetin, joka sisältää kaksi tasoa sekä tarvittavat kannattimet ja kiskot. Ruokien kylmäsäilöntään löydät valikoimastamme esimerkiksi kylmävetolaatikostoja.

Maustehyllyt ovat kätevä keino sijoittaa maustepurkit käden ulottuville niin, että ne on helppo nähdä ja ottaa nopeasti käyttöön. Keittiössä mausteita tarvitaan tiheään tahtiin, ja ne onkin hyvä sijoittaa paikkaan, joka on lähellä paistotasoa. Viistojen sivuseinien ansiosta maustehyllyyn asetetut purkit eivät putoile hyllyn sivuilta. Pakkaus sisältää neljä voima-ankkuria seinäkiinnitystä varten. Myös lautasille suunnitellut lautashyllyt ovat erityisen lujarakenteisia ja muita hyllyjä hieman leveämpiä. Näin lautaset on helppo sijoittaa hyllylle, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden putoamisesta. Huomioithan optimaalisen korkeuden, kun suunnittelet seinähyllyn paikkaa, jotta kaikkien työntekijöiden on helppo nostaa lautaset hyllylle. Teräsjakkara saattaa olla hyvä lisähankinta keittiöösi, mikäli hyllyjä on myös melko korkealla tai nostettavat astiat ovat hyvin raskaita.

Expondon seinähyllyt ovat erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Helpot asentaa
  • Tyylikkäät ja helposti puhdistettavat pinnat – ruostumatonta terästä
  • Säädettäviä säilytystasoja
  • Monta eri mallia ja kokoa – eri tarpeisiin
  • Tukevat rakenteet

Lujarakenteinen hylly kestää raskaankin painon


Royal Catering ja Bartscher -merkkiset seinähyllyt ovat modernin designin ansiosta tyylikkäät. Ruostumaton teräs puolestaan tekee hyllyistä erittäin kestävät. Materiaali on lujarakenteinen ja kestää painavat lautaset, kattilat ja muut keittiötarvikkeet. Kokoaminen onnistuu helposti ja kiinnityskiskot voidaan vaivatta kiinnittää seinään. Hylly itsessään on vahva, mutta myös kiskot ja kiinnikkeet ovat erityisen tukevarakenteisia. Tuet takaavat, että painavatkaan astiat eivät saa hyllyä putoamaan seinältä. Tarvittaessa voit tilata myös erikseen kannattimia ja kiskoja kiinnitystä varten.

Suurkeittiössä on myös erityisen tärkeää, että pinnat on helppo pitää puhtaana. Teräs on näppärä pyyhkiä puhtaaksi, ja tarvittaessa voit desinfioida seinähyllyt tehokkailla pesuaineilla ilman, että sinun tarvitsee huolehtia materiaalin vahingoittumisesta. Puhtaanapidon helpottamiseksi tarjoamme monenlaisia hygieniatarvikkeita, jotta voit nopeasti puhdistaa kädet sekä kastella liinat hyllyjen pyyhkimistä varten.

Mikäli keittiösi kaipaa enemmän säilytystilaa, suosittelemme tutustumaan myös saman valmistajan lattiahyllyihin. Voit aina luottaa laatuun, kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, kun tilaat ravintolakalusteet ja muut ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet expondon verkkokaupasta. Tarjoamme kotiinkuljetuksen kaupan päälle, pitkän takuun ja joustavan asiakaspalvelun. Olethan yhteydessä, mikäli kaipaat lisätietoja tai tukea keittiöösi sopivien ratkaisujen valitsemisessa.