Setelilaskuri

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 0 / 0 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Stamonyn setelilaskuri on erittäin tarpeellinen apuväline kaupan alalla ja yrityksissä, sillä se laskee luotettavasti ja nopeasti suuren määrän seteleitä sekä lajittelee ja tarkastaa ne väärennösten varalta. Laite tekee aitoustarkastuksen UV- ja MG-testien sekä koko- ja paksuustestien avulla. Integroidun näytön lisäksi setelilaskurissa on erillinen näyttö. Setelilaskurissa on monipuoliset lasku- ja erittelytoiminnot, ja se tunnistaa myös toisiinsa tarttuneet ja vahingoittuneet setelit. Uusimman teknologian ja laadukkaiden toimintojen ansiosta lasket ja lajittelet setelit nopeasti ja varmasti. Tilaa jo tänään Stamonyn setelilaskuri expondon verkkokaupasta!

 

Laadukas setelilaskuri edullisesti expondolta

Yrityksissä rahan laskeminen on tärkeä päivittäinen tehtävä. Stamonyn setelilaskurin ansiosta et enää joudu laskemaan rahaa käsin, vaan voit hoitaa homman nopeasti ja varmasti sähkökäyttöisellä setelilaskurilla, joka tekee työn puolestasi. Laitteen avulla vältät myös laskuvirheet, joita helposti tapahtuu käsin laskettaessa. Laskutoiminnon lisäksi laite varmistaa, ettei raha ole väärennettyä.  Laitteessa on monia käytännöllisiä toimintoja, kuten yhteenlasku- ja tallennustoiminnot sekä erilaisten setelien laskeminen ja lajittelu. Tarvittaessa voit myös niputtaa setelit haluamasi kokoisiksi nipuiksi. Väärennökset setelilaskuri tunnistaa erilaisten turvatekijöiden avulla UV- ja MG-testeillä sekä 2D-kokotestillä ja 3D-paksuustestillä. Väärennöstunnistuksen herkkyys on myös säädettävissä toiveesi mukaiseksi. Laitteessa on myös automaattisen itsetarkastus-, pölynpoisto- ja puhdistustoiminnot.


Laskuri on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön, minkä vuoksi se on huolella suunniteltu, tarkka ja luotettava. Laite sopii ihanteellisesti sekä pienten että suurempien yritysten käyttöön. Sillä voit laskea 200–300 seteliä kerralla, ja tulokset näet laadukkaalta näytöltä. Laitteessa on myös varoitustoiminto, joka ilmoittaa väärennetyistä seteleistä.


Verkkokaupastamme löydät myös muita teollisuustarvikkeita, kuten teollisuusvaakoja ja ultraäänipesurilaitteita. Myös vaa’at ovat tarpeellisia kaupan alalla ja teollisuudessa. Meiltä löydät esimerkiksi hinnoitteluvaakoja ja tarkkuusvaakoja.

Tarkka apuväline rahan laskemiseen

Rahan laskeminen käsin tai vaa’an avulla on työlästä ja virhealtista. Painon perusteella laskeminen ei ole täysin luotettavaa, ja käsin laskiessa tapahtuu helposti virheitä ja se on hidasta ja työlästä. Stamonyn sähkökäyttöisellä setelilaskurilla lasket rahat nopeasti, tehokkaasti ja ennen kaikkea luotettavasti.  Samalla laite tarkistaa setelien aitouden erilaisten turvatekijöiden avulla, joten tunnistat väärennökset varmasti. Laite myös erottelee väärennetyt setelit muista. Laskeminen alkaa automaattisesti, kun laitat rahat laitteeseen ja valitset haluamasi toiminnon. Setelit asetetaan lokeroon, joten ne eivät voi myöskään pudota laitteesta. Setelinlaskukone helpottaa päivittäistä rahan käsittelyä ja nopeuttaa työskentelyä huomattavasti. Laite tunnistaa myös toisiinsa kiinnittyneet ja vahingoittuneet setelit. Myös laitteen nopeutta voit säätää tarpeidesi mukaan.


Setelilaskurin lisäksi valikoimaamme kuuluu paljon erilaisia verstaslaitteita kuten kaapelinkuorinta-koneita ja ravintolalaitteita. Myös ravintolassa setelilaskuri  on erinomainen apuväline. Ravintola-alan arki on kiireistä ja rahan käsin laskemiseen kuluva aika vain pidentää työpäivää. Osta edullinen ja tarkka laskuri Stamonylta ja tee päivittäisestä rahanlaskurutiinista helppo ja nopea. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään ja valitse myös muut tarvitsemasi laitteet edulliseen hintaan. Autamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa ja muissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.