Sikkikone

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

Käsitteletkö vapaa-ajallasi tai työssäsi metallilevyjä? Sikkikoneen avulla käsittelet metallilevyjä helposti ja varmasti. Expondon valikoimasta löydät MSW:n laadukkaat sikkikoneet työhön sekä vapaa-aikaan. MSW:n laatu takaa, että sikkikone on kestävä ja luotettava apuri työpajalla tai tehtaalla. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva sikkikone. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

Mikä on sikkikone?

 

Sikkikone tunnetaan toisinaan myös vaotuskoneena. Sikkikoneen nimi on peräisin siitä, että sillä voi tehdä materiaaliin erilaisia kuvioita eli sikkejä. Sillä voidaan muokata esimerkiksi metallilevyjä haluttuun muotoon. Sikkikoneita löytyy erilaisia ja ne sopivat eritasoiseen käyttöön. Expondon MSW-merkkiset sikkikoneet soveltuvat loistavasti niin ammatti- kuin harrastekäyttöön niiden laadukkuuden ja kestävyyden puolesta.

 

MSW SIKKIKONEET

 

MSW:n sikkikoneet ovat niin ammatti- kuin harrastuskäyttöön soveltuvia laadukkaita koneita. Niillä työstät paksummatkin metallilevyt tehokkaasti oikeaan muotoon. MSW:n manuaaliset sikkikoneet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja niissä on suuri vaihdemekanismia liikuttava vipu. MSW:n sikkikoneilla onnistut, vaikka olisit vasta-alkaja, sillä niiden helppokäyttöisyys ja laadukas jälki ovat arvostettuja. MSW:n sikkikoneissa tulee mukana erilaisia muotteja, joita voit hyödyntää erilaisten metalli- ja peltilevyjen työstössä. Myös sikkikoneen vankka rakenne takaa hyvän työstön metallille ja pelleille. Koneen mukana tulevien muottien avulla löydät juuri tarkoitukseesi oikean palan ja erilaiset sikkirullat varmistavat, että kone ajaa asiansa erilaisten profiilien teossa. MSW:n sikkikoneet ovat erittäin helppokäyttöisiä, kampea pyörittämällä saadaan työstettävä pelti liikkumaan rullien välistä. MSW:n koneet ovat myös kiinnitettävissä ruuvipenkkiin, joka tekee työstäsi entistä helpompaa! MSW:n sikkikoneet soveltuvat jopa 0,88 mm metallilevyille, 1,2 mm teräspelleille sekä 1,8 mm alumiinille.


SIKKIKONEET EXPONDOLTA

 

Hanki sikkikone Expondolta ja täydennä työpajaasi korkealaatuisella apuvälineellä. Sikkikone on oiva työkalu sinulle, joka käsittelet peltejä ja metallilevyjä.

Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.