Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 24 / 53 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 3

Stamony tarjoaa uudenaikaisia ja luotettavia setelilaskureita edulliseen hintaan. Tuotevalikoimaan kuuluu pienikokoisia setelilaskureita, jotka vakuuttavat helpolla, lähes intuitiivisella käytettävyydellään. Laitteissa käytetyt materiaalit, osat ja näytöt ovat huolellisesti viimeisteltyjä, joten ne tekevät laitteesta vakuuttavan ja helposti puhdistettavan.
Kaikki Stamonyn valikoimaan kuuluvat laitteet nopeuttavat setelien laskemista huomattavasti, joten ne säästävät työaikaa ja tehostavat siten sekä pienten että suurten yritysten toimintaa. Laitteen suurin etu on, että se myös varmistaa setelien aitouden niiden laskemisen ja lajittelun lisäksi. Setelilaskuri paljastaa väärennetyt setelit muun muassa UV- ja magneettitestien avulla, ja laitteen tunnistusherkkyyttä voi säätää. Lisäksi laite irrottaa yhteen tarttuneet setelit toisistaan, joten laskuvirheitä ei voi tapahtua.
Stamonyn valikoimaan kuuluu PROTEC-, PROSEC- ja PROMON-setelilaskurit, jotka eroavat toisistaan väärennettyjen setelien tunnistusmahdollisuuksien puolesta. PROMON-setelilaskuri tarkastaa setelit niiden paksuuden lisäksi myös UV- ja MG-testien avulla. Niinpä laite mahdollistaa tehokkaan, huolellisen ja varman setelien laskemisen.