Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 18 / 18 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Stamos Basic tunnetaan edullisista ja laadukkaista tuotteistaan, joiden monipuolisissa käyttömahdollisuuksissa yhdistyvät tietotaito, dynamiikka, kokemus ja uudenaikainen innovaatio. Stamos Basicin valikoimaan kuuluu eri kokoisia hitsauskoneita, jotka käyttävät erilaisia tekniikoita ja sopivat hyvin sekä harrastelijoille että teollisuuden ammattilaisille. Kaikkien valikoiman tuotteiden laatu tarkastetaan valmistusprosessin aikana saksalaisten laatustandardien mukaan.

Stamos Basic on erikoistunut hitsauskoneisiin, kuten MIG/MAG-. TIG-, ja puikkohitsauskoneisiin ja plasmaleikkureihin sekä hitsaustarvikkeisiin, jotka kaikki valmistetaan saksalaisten standardien mukaan. Stamos Basicin hitsauskoneet vakuuttavat tehokkuudellaan, jonka mahdollistavat innovatiiviset teknologiat, kuten MOSFET-teknologia. Kulutusosia, kuten TIG-hitsauskoneiden elektrodeja, voit vaivatta tilata lisää.

Hitsauskoneet suunnitellaan ja muotoillaan Saksassa. Työntekijämme useissa Euroopan maissa sekä Aasiassa takaavat tuotantoketjumme toiminnan.

Stamos Basicin tuotteet ovat asiakkaiden tyytyväisyyden vuoksi erittäin kysyttyjä, joten niiden myynti onkin kasvanut, mikä puolestaan on johtanut tuotemerkin valikoiman jatkuvaan laajenemiseen. Stamos Basicin tuotteet täyttävät asiakkaiden kaikki toiveet ja vakuuttavat uudenaikaisella, ergonomisella muotoilullaan, teknisellä nerokkuudellaan sekä pitkäikäisyydellään.