Tuote: EX10021368

|

Malli: S-MMA 120H

Puikkohitsauskone - 120 A - Arc Force - Hot Start - Anti-Stick

129,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tarkka – puikkohitsauskone säätimellä ja LED-näytöllä
  • tehokas – hitsausvirta 20 - 120 A ja 100 % kuormitusaikasuhde 80 A hitsausvirtaan asti
  • optimaalinen – moderni IGBT-invertteri ihanteellisiin hitsausparametreihin
  • toiminnot – puhtaat hitsaustulokset Hot Start, Arc Force ja Anti Stick -toimintojen ansiosta
  • liikkuvaan käyttöön – kompaktin rakenteen ja kahvan ansiosta helppo kuljettaa

TUOTEKUVAUS

Puikkohitsauskone monenlaisiin hitsaustöihin

Tarvitsetko monikäyttöistä ja kompaktia puikkohitsauskonetta nopealla syttymisellä, vakaalla valokaarella ja vähäisellä hitsausroiskeella? Hanki sitten tämä Stamos Germany puikkohitsauskone! Modernin teknologian ja lukuisten toimintojensa vuoksi hitsauslaite täyttää kaikki yleiset työvaatimukset.

Tehokas & yksinkertainen! Stamos Germany -puikkohitsausinvertteri kaikkiin hitsaustarpeisiisi

Käytä puikkohitsauslaitetta halkaisijaltaan 1,6 - 3,2 mm paksuille elektrodeille. Hot Start, Arc Force ja Anti-Stick takaavat parhaat hitsaustulokset. Hot Start -toiminto lisää hitsausvirtaa hetkellisesti hitsauksen alussa. Sen avulla saavutat optimaaliset hitsit heti alusta alkaen. Arc Force -toiminto tuottaa vakaamman valokaaren ja Anti-Stick puolestaan estää elektrodia tarttumasta kiinni hitsattavaan materiaaliin. Näin saavutat aina puhtaat hitsaustulokset ilman liiallista kuonan muodostumista ja roiskeita.

Jotta käytät kaikkia hitsausparametrejä tehokkaasti, voit turvautua tämän MMA-hitsauskoneen IGBT-invertteriteknologiaan. Voit asettaa hitsausvirran kiertosäätimellä tarkasti välille 20 - 120 A. Näet virran suuruuden myös laitteen LED-näytöltä. Laitteen kuormitusaikasuhde on 100 % kun koneen virta on alle 80 A. Näin voit työskennellä täysin keskeytyksettä! Jos kone kuitenkin kuumenee liikaa suurempaa virtaa käytettäessä, takaa ylikuumenemissuoja turvallisuuden.

Tämä vankka puikkoinvertteri on erittäin kompakti. Voit kuljettaa sitä helposti jopa yhdellä kädellä. Se sopii metalleille, kuten teräkselle, raudalle, kuparille, valuraudalle, nikkelille ja kupariseoksille. Lisäksi se toimii hyvin myös ulkokäytössä. Invertteri on ihanteellinen hitsaustöihin konepajoissa, korjaustöissä, tuotannossa tai lukkosepän ammatissa, kun työstettävä ainevahvuus on 3 mm. Monipuolinen puikkohitsauslaite vakuuttaa sinut täydellisillä tuloksilla kaikissa käyttökohteissa.

TEKNISET TIEDOT