Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 24 / 27 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 2

Stamos Power² on vakiintunut merkki, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia plasmaleikkureita sekä TIG-hitsauskoneita. Kaikki tuotteet vakuuttavat uudenaikaisella, ergonomisella muotoilullaan, pitkäikäisyydellään sekä innovatiivisella teknologiallaan.
Tuotteet sopivat sekä harrastelijoille että teollisuuden suuryrityksiin. Sekä Stamos Powerin plasmaleikkurit että TIG-hitsauskoneet MOSFET-teknologialla täyttävät asiakkaidensa kaikki toiveet ja vakuuttavat helppokäyttöisyydellään sekä monipuolisilla käyttömahdollisuuksillaan.
Kaikkien Stamos Powerin laitteiden laatu tarkastetaan jo valmistusprosessin aikana saksalaisten laatustandardien mukaan, joten ne takaavat käyttäjilleen parhaan mahdollisen laadun. Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat laitteiden kestävyyden ja sen mukanaan tuoman käyttöturvallisuuden. Kulutusosia, kuten elektrodeja, on aina mahdollista tilata lisää, mikä puolestaan lisää laitteiden pitkää käyttöikää.
Kaikki nämä ominaisuudet takaavat positiivisen käyttökokemuksen. Esimerkiksi Stamos Powerin ALUTEC 200 on edullinen alumiinista valmistettu AC-DC-TIG-puikkohitsauskone, joka on kevyiden valmistusmateriaaliensa ansiosta erityisen kevyt, mikä takaa laitteen helppokäyttöisyyden ja laadukkaan työtuloksen.
Stamos Power² -tuotevalikoima on erityisen vakuuttava. Tuotteet suunnitellaan Saksassa, ja niissä yhdistyvät uusimmat innovaatiot sekä vuosien kokemus.