Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 9 / 9 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Stamos Pro tunnetaan edullisista mutta erittäin laadukkaista tuotteistaan, joiden käyttömahdollisuudet ovat erityisen monipuoliset. Kaikki tuotteet täyttävät uusimmat tekniset standardit ja niiden suunnittelussa Saksassa käytetään uudenaikaisia innovaatioita, kuten tehokasta MOSFET-teknologiaa.
Kaikki tuotteet tarkastetaan jo valmistusprosessin aikana jatkuvassa laaduntarkkailussa saksalaisten laatustandardien mukaan. Niinpä kaikki Stamos Pro -tuotteet ovat taatusti laadukkaita. Laadukkuus puolestaan takaa tuotteiden, kuten S-Plasma 80P -plasmaleikkurin tai S-AC 200P -TIG-hitsauskoneen, pitkäikäisyyden. Kaikki tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja osista, jotka nekin tarkastetaan ja valitaan huolella.
Valikoiman tuotteet sopivat sekä harrastuskäyttöön että vaativaan teollisuuskäyttöön. Stamos Pron ammattimaisten hitsauskoneiden valikoima on erittäin kattava. Tuotteet täyttävät asiakkaiden kaikki toiveet ja vakuuttavat laadukkuudellaan, käyttömukavuudellaan sekä edullisuudellaan.
Stamos Pron monipuoliseen valikoimaan kuuluu laadukkaita tuotteita, joissa yhdistyvät vuosien kokemus, uusimmat innovaatiot, dynamiikka ja tietotaito, joten ne sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Niinpä laitteet täyttävät asiakkaiden kaikki käyttötoiveet.