Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 24 / 123 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 6

Stamos Soldering on ammattimaisten ja laadukkaiden juotostarvikkeiden luotettava valmistaja. Laaja tuotevalikoima sisältää kaiken tilaasäästävästä juotosasemasta aina kulutusosiin kuten tinaan ja apuvälineisiin saakka. Huolella suunniteltu rakenne ja laadukkaiden materiaalien käyttö mahdollistavat Stamos Solderingin juotostuotteiden pitkäikäisyyden, joten ne ovat paras mahdollinen valinta korjaamoon, hitsaamoon ja sähköasentajille.

Juotoskolvien suunnittelussa kiinnitetään erityisesti huomiota käyttäjäystävällisyyteen ja intuitiiviseen käytettävyyteen, jotta juotoskohdasta tulee laadukas myös pitkässä ja hankalassa työskentelyssä. Juotosasemiin, kuten Stamos Solderingin S-LS-6-juotosasemaan, rakennettu juotoskärynimuri säästää aikaa, helpottaa työskentelyä ja suojaa terveyttäsi haitallisilta käryiltä.

Koska laadukkaiden työkalujen hankinta voi olla kallista, tarjoaa Stamos Soldering ammattimaisia juotostyökaluja edullisin hinnoin. Tutustu jo tänään laajaan valikoimaamme laadukkaita juotostuotteita, juotosteristä aina suurennuslasivalaisimeen saakka. Stamos Solderingin tuotteissa yhdistyvät tekniset innovaatiot, uudenaikainen muotoilu sekä turvallisuus, mikä mahdollistaa sekä harrastelijoille että ammattilaisille täydellisen juotostuloksen.