Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20021083

|

Malli: S-LS-46

Kakkoslaatu Juotosasema ja käryimuri

95,20 € 119,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • suojaava – käryimuri suojaa myrkyllisiltä kaasuilta
  • monipuolinen – laaja lämpötila-alue 250 – 430 °C
  • tehokas – juotoskolvi saavuttaa 80 watin tehollaan 400 °C lämpötilan vain 40 sekunnissa
  • kompakti – kätevä laite mahtuu jokaiselle työpisteelle
  • turvallinen – laadukas kotelo on ESD-suojattu
  • käytännöllinen – juotinteline puhdistussienellä

TUOTEKUVAUS

Savutonta juottoa käryimurin sisältävällä juotosasemalla

Stamos Solderingin S-LS-46 juotosasema sisältää juotoskolvin, juotintelineen puhdistussienellä sekä integroidun käryimurin. Kompakti laite erottuu hyvien tehoarvojensa lisäksi myös käyttömukavuudellaan imurin poistaessa juotosta aiheutuvat haitalliset käryt ennen kuin ne häiritsevät tai aiheuttavat terveydelle haittaa.

Tehokas juotosasema käryimurilla

Käryimurin sisältävän juotosaseman käyttö on helppoa ja tehokasta. Juotoskolvi ja imu aktivoidaan yhdellä keinukatkaisijalla. Erinomaisen 80 watin tehonsa ansiosta kolvi tarvitsee ainoastaan 40 sekuntia 400 °C lämpötilan saavuttamiseksi. Lämpötila on säädettävissä portaattomasti säätönupista aina 430 °C saakka. Säädetty lämpötila pysyy tasaisena ±5 °C tarkkuudella.

Juotoskolvi voidaan asettaa sille tarkoitettuun telineeseen lyhyen lämmitysvaiheen ajaksi. Optimaalisten juotostulosten saavuttamiseksi juotinteline on varustettu puhdistussienellä, jonka avulla juotinkärki voidaan tarvittaessa puhdistaa. Jäähtynyt kärki on vaihdettavissa aina käyttötarkoitukseen sopivaksi.

Integroitu käryimuri poistaa 115 m³/h olevalla ilmavirran nopeudellaan jopa voimakkaan savunmuodostuksen vaivattomasti. Ilma ohjautuu aktiivihiilisuodattimen läpi ja puhdistuu perusteellisesti. Toimituksen sisältöön kuuluu kolme, mitoiltaan 13 x 13 cm olevaa suodatinta, joten Stamos Solderingin juotostarvikkeisiin kuuluva juotosasema on heti käyttövalmis. Turvallisuutesi takaamiseksi laite on ESD-suojattu, joten juoton aikana tapahtuvat, mahdolliset sähköstaattiset purkaukset on estetty.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET