Tuote: EX10021270

|

Malli: S-LS-91

Laboratoriovirtalähde - 0 - 100 V - 0 - 2 A DC - 200 W - 4-numeroinen LED - näyttö

229,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • säädettävä - DC-virtajännitealueen säätöalue 0 - 100 V sekä sähkövirran säätöalue 0 - 2 A
  • nelilukuinen LED-näyttö – ulostulovirran ja -jännitteen arvojen nopeaan tarkastukseen
  • turvallinen - sisäänrakennettu ylikuumenemis-, ylijännite- ja ylivirtasuojaus
  • tehokas - älykäs lämpötilasäätely ja automaattinen vaihto vakiovirrasta vakiojännitteeseen
  • helppo - selkeä näyttö kiertosäätimellä sekä 4-mm-pistorasialla

TUOTEKUVAUS

Luotettava laboratoriovirtalähde 200 W saakka

Säädettävä virtalähde S-LS-91 on tarkoitettu ulkoisten laitteiden tehonsyöttöön tasavirralla. Sen sähkövirran vahvuus ja jännite ovat yksilöllisesti säädettävissä. Laboratorioteholähde on suunniteltu ammattikäyttöön esimerkiksi teollisuudessa, laboratorioissa, telekommunikaatioyrityksissä, sekä korjaamojen elektronisten laitteiden tai tuotantolaitteistojen ja koeinstituuttien virranlähteenä. Lineaarisen tekniikkansa ansiosta laitteella on erittäin alhainen aaltoilu.

Stamos Solderingin laboratoriovirtalähde varmistaa aina parhaiten säädetyt virtavahvuudet

Näet aina helposti virran jännitteen ja suuruuden suuresta LED-näytöstä. Luvut esitetään aina nelinumeroisena ja täten erittäin tarkasti. Ne erottuvat selkeästi myös huonossa valaistuksessa. Sen lisäksi lukeman yhteydessä näkyy yksikön lyhenne, joten näet heti, onko kyse virran vahvuudesta vai jännitteestä.

Tätä käyttäjäystävällistä laitetta voidaan säätää helposti ja mukavasti kierrettävien säätönuppien avulla. Kiertonupit mahdollistavat erittäin tarkan säädön haluttuun virran vahvuuteen välille 0 - 100 V DC ja 0 - 2 A. Suurelta LED-näytöltä voit tarkastaa arvot säädön aikana ja säätää ne helposti tarpeidesi mukaan. Jos laboratorion virtalähde toimii vakiojännitelähteenä (CV), laite siirtyy automaattisesti vakiovirtakäyttöön (CA) heti kuormitusrajan ylittyessä. Näin estetään liitettyjen laitteiden vahingoittuminen.

Tämä laboratorioteholähde täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit: Laitteessa on ylijännitesuojaus (OVP), ylivirtasuojaus (OCP) ja erityinen ylikuumenemissuoja (OTP), joka alkaa automaattisesti jäähdyttää laitetta tuulettimella heti maksimilämpötilan ylittyessä. Tämä turvallisuusjärjestelmä takaa teholaitteen turvallisuuden intensiivisessä ja jatkuvassakin käytössä. Tämän lisäksi laite on varustettu hälyttimellä, joka ilmoittaa turvallisuuspuutteista.

Laite pysyy vakaasti paikallaan liukumattomilla kumijaloillaan, jotka samalla suojaavat sen alla olevaa pintaa naarmuilta. Laboratoriovirtalähde sopii liikkuvuutta vaativaan käyttöön matalan painonsa ansiosta. Stamos Solderingin säädettävä virtalähde on kauttaaltaan ammattimainen ratkaisu tasavirran syöttöön mitä erilaisimmille ulkoisille laitteille.

TEKNISET TIEDOT