Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 24 / 125 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 6

Stamos Welding tarjoaa suuren valikoiman erilaisia nykyaikaisia hitsauslaitteita erittäin edullisin hinnoin. Stamos Welding valmistaa hitsauskoneita ja plasmaleikkureita erikokoisina ja eri tekniikoilla sekä monenlaisia lisävarusteita. Kaikki tuotteemme sopivat sekä harrastelijoille että teollisuuskäyttöön. Kaikkien valikoiman tuotteiden laatu tarkastetaan valmistusprosessin aikana saksalaisten laatustandardien mukaan.

Hitsauskoneet suunnitellaan ja muotoillaan Saksassa. Stamos Welding -hitsauskoneita myyvät niihin erikoistuneet työntekijämme Euroopassa ja Aasiassa.

Olipa sitten kyse plasmaleikkureista, yhdistelmälaitteista, MIG/MAG-, TIG- tai puikkohistauskoneista - Stamos Weldingin tuotteet on suunniteltu jokapäiväiseen, jatkuvaan käyttöön ja ne täyttävät kaikki vaatimukset. Innovatiivinen ja moderni tekniikka sekä ainoastaan laadukkaiden materiaalien käyttö takaavat täydellisen lopputuloksen sekä harrastelijoille että ammattilaisille.

Stamos Weldingin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu laadukkaita laitteita, joissa yhdistyvät vuosien kokemus, uusimmat innovaatiot, dynamiikka ja tietotaito, joten ne sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Niinpä laitteet täyttävät asiakkaiden kaikki käyttötoiveet. Tuotevalikoimamme kehittäminen ja parantelu on meille tärkeää, ja olemme ylpeitä siitä, että käytämme laitteidemme valmistuksessa vain parhaita materiaaleja.