(1) Arvostelu

Tuote: EX10021105

|

Malli: SWS07

Hitsarin hihansuojat

55,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • laadukas – materiaalina naudan haljasnahka ja täydellinen valmistus
  • turvallinen – Kuumuutta ja liekkejä kestävät saumat
  • pitkäikäinen – kuumuutta kestävä, repeämätön ja kulumaton materiaali
  • yksinkertainen – tarranauhakiinnitys mahdollistaa nopean päällepukemisen ja kiinnityksen käsivarsiin
  • ammattimainen – EN-standardin ISO 11611:2007, suojausluokan 2 ja paloturvallisuusluokan A1 mukainen

TUOTEKUVAUS

Stamos Weldingin mukavat ja turvalliset naudannahkaiset hihansuojat

Täydennä hitsaustarvikkeesi Stamos Germanyn hitsarin hihansuojilla, jotka suojaavat sinua yksinkertaisesti ja tehokkaasti kovalta kuumuudelta, hitsausroiskeilta ja kipinöiltä. Yhdessä hitsauskypärän kanssa nämä hihansuojat muodostavat ammattitason vaatimukset täyttävän suojavaatetuksen.

Monipuoliset hitsauslaitteet ja laadukkaat varusteet Stamon Weldingiltä

Laadukkaat hihansuojat suojaavat käsivarsiasi erinomaisesti hitsaustöiden aikana. Turvalliset laadukkaasta naudan haljasnahasta valmistetut hihansuojat täyttävät kaikki hitsaamisen yhteydessä vallitsevat vaatetusta koskevat vaatimukset. Valmistusmateriaalina käytetty, huolellisesti valikoitu nahka on äärettömän kestävää kovassa päivittäisessä käytössäkin. Hitsaajien suojavaatteissa tärkeää on paitsi ehdottoman laadukas materiaali, myös ensiluokkainen viimeistely.

Kaikki hihansuojien saumat on ommeltu laadukkaalla langalla. Sen ansiosta saumat kestävät repäisyn ja vetämisen lisäksi myös liekkejä ja kuumuutta. Materiaali hajoaa vasta, kun lämpötila on noin 426 celsiusastetta, mikä tekee siitä huomattavasti nailonia tai polyesteriä kestävämpää.

Hihansuojat ovat tietenkin ennen kaikkea suojavaate, mutta myös erittäin mukavat päällä. Hihansuojien etuna takkiin verrattuna on, että ne on puettavissa nopeasti ja mutkattomasti. Näin ollen ne ovat ihanteellisia myös lyhytkestoiseen hitsaustyöhön. Lisäksi suojat ovat mukautettavissa vaivattomasti käsivarsiisi tarrakiinnityksen avulla.

Nämä hihansuojat suojaavat sinua luotettavasti kaikissa hitsaustöissä: Ne ovat EN-standardin ISO 11611:2007, suojaluokan 2 ja paloturvallisuusluokan A1 mukaiset.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023

top Teil, hat voll meine Erwartungen erfüllt