Tarjous

Tuote: EX10021476

|

Malli: S-WMW-ER70S-6 0.8X1KG

Hitsauslanka - teräs - ER70S-6 - 0.8 mm - 1 kg

28,99 € 33,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • optimaalinen – sopii suojakaasuhitsaukseen MIG/MAG hitsauskoneilla
  • tehokas – saavuttaa erinomaiset hitsaustulokset hitsattaessa terästä inertillä kaasulla, kuten hiilidioksidilla tai argonin ja hiilidioksidin seoksella
  • yhteensopiva – 0.8 mm kokoiselle langansyötölle
  • riittoisa – 1 kg hitsauslankaa jatkuvaan hitsaukseen
  • yhteensopiva – ydintäytelanka kelalla, jonka halkaisija on 10 cm ja sisähalkaisija 1,6 cm

TUOTEKUVAUS

Optimaalinen MIG/MAG-hitsauslanka hitsauskoneeseesi

Haluatko hitsata terästä MIG/MAG-hitsauskoneellasi? Käytä sitten Stamos Welding Groupin teräksistä hitsauslankaa reilulla määrällä piimangaania! Tällä korkealaatuisella umpilangalla voit saavuttaa optimaaliset tulokset seostamattomia ja niukkaseosteisia teräksiä hitsatessa. Tämä tarkoittaa, että se sopii moneen käyttötarkoitukseen eri aloilla.

Hitsauslanka teräkselle takaa parhaat tulokset

Tämä hitsauslanka 0.8 mm:n halkaisijalla soveltuu teräksen hitsaukseen. Varmista kuitenkin, että se vastaa hitsauskoneesi langansyöttöä. Terästä hitsatessa käytä suojakaasuna inerttiä kaasua, kuten hiilidioksidia tai argon-hiilidioksidiseosta. Sen tasapainoisen kemiallisen koostumuksen sekä reilun mangaani- ja piipitoisuuden ansiosta saavutat aina laadukkaat ja vahvat hitsit. Lisäksi se soveltuu seostamattomien ja niukkaseosteisten terästen täytemateriaaliksi.

Tämä suojakaasulanka toimitetaan halkaisijaltaan 10 cm suurella kelalla. Kelan 1 kg lankamäärän ansiosta hitsaat tehokkaasti pitkiäkin aikoja. Se soveltuu erinomaisesti monenlaisiin MIG/MAG-hitsaustöihin, kuten konttirakentamiseen, laivanrakennukseen tai erilaisiin korjaustöihin.

TEKNISET TIEDOT