Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20021438

|

Malli: X-BASIC

Kakkoslaatu Hitsausmaski - X-BASIC - värillinen näkökenttä

65,00 € 79,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kattava suojaus – sopii kaikille yleisille hitsausmenetelmille
  • standardinmukainen – valosuoja DIN 4 / 5-8 / 9-13 ja UV-suoja DIN 16 asti
  • hyvä näkyvyys – värillisen näkökentän koko 100 x 60 mm
  • nopea – 4 anturia vaikuttavalla siirtymäajalla 1/25000 s
  • tasainen siirtyminen – viive säädettävissä välillä 0,2 - 1,0 s

TUOTEKUVAUS

Hitsausmaski X-BASIC tarjoaa esteettömän näkyvyyden kirkkaasta valosta huolimatta

Hyödynnä hyvät optiset ominaisuudet, erittäin nopea siirtymäaika sekä rakenteen keveys. Hitsausmaski X-BASIC sopii kaikenlaisiin hitsaustöihin. Hitsasit sitten puikolla tai suojakaasulla, automaattinen hitsausmaski suojaa sinua aina luotettavasti. Samalla se tarjoaa sinulle täydellisen yleiskatsauksen värillisellä näkymällään.

Automaattinen hitsausmaski tehokkailla suojatoiminnoilla

Hitsausmaski tarjoaa säädettävän valosuojausalueen DIN 4 / 5-8 / 9-13. Testipainikkeen avulla voit säätää valosuojan juuri tarpeidesi mukaiseksi. 100 x 60 mm:n kokoinen näkökenttä pitää kaikki tärkeät yksityiskohdat hyvin näkyvissä. X-BASIC hitsauskypärä saa virtansa aurinkopaneeleista ja sisältää vaihdettavan CR2450-pariston, jonka käyttöikä on jopa 5 000 tuntia.

Tämä erittäin kevyt muovinen automaattimaski painaa vain 0.6 kg, joten työskentelet sen kanssa mukavasti pitkiäkin aikoja. Maskin PA66- ja PC-muovista valmistetulle materiaaliseokselle on tunnusomaista korkea kulutuksen- ja lämmönkestävyys, joten kypärää voi käyttää pitkään myös ankarissa olosuhteissa.

Erittäin nopea siirtymäaika 1/25000 s kirkkaasta tummaan suojaa sinua luotettavasti valokaaren säteilyltä. Se ei myöskään rasita silmiäsi tarpeettomasti, eikä sinun tarvitse jatkuvasti keskeyttää hitsausta säätöjen asettamiseksi. Lisäksi kypärä tarjoaa optimaalisen UV/IR-suojan kaikilla kirkkaustasoilla DIN 16:een asti. Automaattimaski on optisen luokan, hajavalon, valon läpäisyn vaihtelun ja kulmariippuvuuden osalta erittäin laadukas. Se sopiikin käyttöön kaikissa ammattimaista otetta vaativissa työkohteissa.

Kattavan valosuojan ansiosta voit käyttää hitsauskypärää kaikkiin yleisiin hitsausprosesseihin. Säädä valoherkkyys, siirtymisaika ja tummumisaste erikseen kulloisenkin hitsausprosessin mukaan. Jos haluat tehdä muita metallitöitä, kuten hiontaa, ottamatta maskia pois päästä, aseta se GRIND-tilaan. Stamos Welding Groupin automaattinen hitsauskypärä tarjoa sinulle ratkaisun kaikkiin tilanteisiin – turvallisesti ja laadukkaasti!

TEKNISET TIEDOT