Tarjous

Tuote: EX10021287

|

Malli: S-SPEEDWELD-150

Pyörityspöytä - 150 kg - pöydän kaltevuus 0 - 90° - poljin

2 329,00 € 3 379,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kuormitettava - 150 kg kuormitus
  • säädettävä - pyörimisnopeus ja kallistuskulma 0 - 90° säädettävissä
  • monipuolinen - monikäyttöisen työtason ansiosta
  • tarkka - ihanteelliset tulokset manuaalisessa, puoliautomaattisessa, mekaanisessa ja automaattisessa hitsauksessa
  • turvallinen - käyttö jalkapolkimen avulla sekä sisäänrakennettu maadoitusjohto

TUOTEKUVAUS

Pyörivä hitsauspöytä mahdollistaa tarkat hitsaussaumat ja ergonomisen työskentelyn

Hitsattaessa sekä asento että esteettömyys ovat ratkaisevia tekijöitä materiaalien luotettavan liitoksen kannalta. S-SPEEDWELD-150-hitsauskääntöpöytä tarjoaa monipuolisilla säätö- ja kiinnitysmahdollisuuksillaan tarkan tuen manuaaliseen, puoliautomaattiseen tai täysin automaattiseen hitsaamiseen. Mutta myös leikattaessa, hiottaessa tai koottaessa hitsauspöytä mahdollistaa ergonomisen, turvallisen ja tarkan työmenetelmän.

Monipuolinen hitsausasennoitin kaikissa asennoissa tapahtuvaan vaivattomaan hitsaukseen

Hitsauspyötä soveltuu 150 kg:n kantavuudellaan ja yleiskäyttöisellä työtasollaan erilaisten osien hitsaukseen. Säädettävä pyörimisnopeus sekä kallistuskulma (0-90°) helpottavat optimaalisen asennon ja nopeuden löytymistä erilaisia osia hitsattaessa. Täydellinen kohdistus ja keskeytymätön työskentely eivät ainoastaan takaa erinomaisia ja tasalaatuisia tuloksia, vaan tekevät hitsauksesta myös vähemmän virhealtista, turvallisempaa ja koko prosessista taloudellisempaa.

Jalkapoljinohjaus lisää turvallisuutta ja joustavuutta, ja helpottaa kaikkien eri kokemustasojen omaavia käyttäjiä saamaan aikaan puhtaita hitsejä. Sisäänrakennettu maadoitusjohtokytkentä lisää turvallisuutta ja ehkäisee vaurioita tai loukkaantumisia. Tapahtuupa hitsaus sitten käsin tai automatisoidusti CNC-hitsauksessa, hitsauspöytä mahdollistaa turvallisen, tarkan, ergonomisen ja tehokkaan eri muotoisten ja kokoisten materiaalien yhteenliittämisen.

TEKNISET TIEDOT