Trustpilot
Tarjouksessa
(4) arvostelua

Kahvivaaka - 3 kg / 0,1 g - 15 x 15 cm - LCD

35,99 € 38,99 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10030913

|

Malli: SBS-CS-3000

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. torstai 2. toukokuuta
Avainominaisuudet
  • helppolukuinen – LCD-näyttö taustavalolla
  • tarkka – tarkka jopa 3 kg punnitus 0,1 g tarkkuudella
  • kätevä – punnitusyksiköt g, oz, ml sekä kaikki toiminnot helposti valittavissa
  • vakaa – valmistettu kestävästä muovista (PP) ja sisältää silikonimaton
  • näppärä – kompakti rakenne viehättävässä muodossa ja kosketusnäyttö
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.0

Perustuen 4 arvosteluun

Lajittele :

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

Ei vain tarkka, vaan myös nopea!

Olet jo lukenut kuvauksen ja kokemukseni mukaan se on kaikki oikein. Erittäin mukava lisäominaisuus on, että tämä vaaka näyttää suhteellisen nopeasti punnitun painon. Tämä on erittäin miellyttävää kahvia keitettäessä hallita ajoitukseni. Tätä tarkoitusta varten olin ostanut vaa'an, joka oli yli kaksi kertaa kalliimpi ja jonka ärsyttävä viive oli yli 1,5 sekuntia. Eitra: Ajastin voidaan keskeyttää ja sen jälkeen jatkaa. Nollaa ajastin painamalla käynnistyspainiketta pitkään. Vaaka tulee hyvin suojattuna omassa laatikossaan. Olen tyytyväinen tähän ostokseen!

Vastaus käyttäjältä

Kiitos positiivisista ja rohkaisevista sanoista. Autamme sinua saamaan sen valmiiksi tulevaisuudessa. Toivotamme sinulle mukavaa päivää!
Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

Nopea ja johdonmukainen

Tämä vaaka on erittäin sopiva kaatokahvikokeiluihin, koska paino näkyy suhteellisen nopeasti! Ennen tätä kokeilin toista kahvivaakaa (ostettu osoitteesta B*l.com), jossa oli kaikenlaisia toimintoja, kuten kaksoisnäyttöviivat ja haudutussuhteen näyttö jne. Mutta laite oli ärsyttävän hidas: yli 1,5 sekuntia. Lisäksi tämä asteikko on tosielämässä kauniimpi kuin itse valokuvassa, ja valkoiset numerot erottuvat kauniisti mustaa "taustaa" vasten. Tämä vaaka ei aiheuta ääntä. Ei siis piippaa näppäimiä painettaessa. Itse näppäimet ovat kosketusherkkiä (kosketusnäytön tapaan), joten sinun on katsottava mitä teet. Mutta teet tämän jo valmistaessasi kahvia, ruokaa jne. On hyödyllistä, että vaaka voidaan kalibroida uudelleen, ja tämä on kuvattu muuten selkeässä ohjekirjassa. Asettamalla saman painon vaakalle toistuvasti, et huomaa suuria eroja. Joskus 0,1 grammaa. Tämä on tarpeeksi luotettava minulle. Olen iloinen, että löysin tämän vaa'an Expondosta. Suositeltava!

Vastaus käyttäjältä

Kiitos jälleen positiivisista ja rohkaisevista sanoista. Autamme sinua saamaan sen valmiiksi tulevaisuudessa. Toivotamme sinulle mukavaa päivää!
Näytä alkuperäinen arvostelu

Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Denmark

Vaaka näyttää heti tukevalta ja näyttää myös siltä, että se kestää vähän kahvia, toimii myös tarkasti ja nopeasti, mutta valitettavasti se on liian iso kahvikoneeseeni, joten muista tarkistaa mitat 15 x 15 ja sitten on yhteystiedot. Ehkä opin tuntemaan heihin paremmin lopulta, mutta tällä hetkellä sekuntikello epäonnistuu liian monta kertaa, joten se käynnistyy vasta useiden yritysten jälkeen

Näytä alkuperäinen arvostelu

Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Denmark

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme