Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20030498

|

Malli: SBS-ZW-30005

Kakkoslaatu Kappalelaskuvaaka - 3 kg / 0,05 g - akku 80 h

119,00 € 149,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tarkka – 0,2 g - 3 kg mittausalueella jopa pienet kappalemäärät on määritettävissä 0,05 g tarkkuudella
  • yhdistettyvissä – RS232-liitäntä yhdistämiseksi tietokoneeseen
  • selkeä – taustavalaistua 3 LCD-näyttöä suurin luvuin
  • lujatekoinen – vankka ABS-muovia oleva kuori ja helppohoitoinen punnitustaso ruostumattomasta teräksestä
  • tasapainotettu – säädettävät jalat ja integroitu vatupassi

TUOTEKUVAUS

Selkeä ja tarkka laskijavaaka 3 LCD-näytöllä

Kappalelaskuvaa’alla voit määrittää kappalemäärän painon perusteella – olipa kyseessä ruuvit, makeiset tai muut kappaletavarat joiden kanssa työskentelet päivittäin. Hyvän mittaustarkkuutensa ansiosta myös pienimmätkin tavarat voidaan määrittää suurissa määrin – olipa kyseessä sitten teollinen valmistus tai inventaario.

Paikkansapitävä kappalemäärä Steinberg Systemsin laskijavaa‘alla

Kappalelaskuvaaka punnitsee enintään 3 kg painoisia lasteja 0,05 g tarkkuudella, joten se on erittäin täsmällinen. Mitatut arvot yhteispainolle, kappaleen painolle ja kappalemäärälle esitetään selkeästi kolmella LCD-näytöllä, jotka sijaitsevat suoraan punnitustason alapuolella. Näytön 18,75 mm korkeat luvut ovat selkeästi luettavissa. Yksiselitteistä käyttöpaneelia on helppo käyttää. Kaikki perustoiminnot, kuten taaraus tai yhteenlasku on suoraan valittavissa. Laite on varustettu RS232-liitännällä, mikä mahdollistaa sen yhdistämisen tietokoneeseen.

Lujatekoista, helppohoitoista ruostumatonta terästä oleva punnitustaso tarjoaa 22,8 x 28 cm alallaan riittävästi tilaa erikokoisille tavaroille. Liukumattomat, korkeussäädettävät jalat antavat vaa’alle vaakasuoran ja varman pidon. Voit tarkistaa sisäänrakennetun vatupassin avulla, että vaaka seisoo varmasti vaakasuorassa. Vaa’an näyttö toimii akulla, joten se sopii hyvin myös liikkuvaan käyttöön. Akku kestää vakuuttavat 80 tuntia. Akun matala lataustaso ilmoitetaan näytöllä.

Parhaan laadun tarjoamiseksi vaa’an valmistuksessa käytettiin huippulaatuisia materiaaleja, jotka tekevät tuotteesta erittäin kestävän. Näytön kotelo on vankkaa ABS-muovia, punnitustason ollessa kestävää ruostumatonta terästä.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET