Tuote: EX18000551

|

Malli: SBS-LZ-5000LS

Pöytäsentrifugi - 4 x 250 ml - RCF 4 420 xg - sis. kulmaroottorin 32 x 10 ml ja 8 adapteria 5 ml sentrifugiputkille

2 929,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – neljän putken à 250 ml tai lisäkulmaroottorilla 32 putken à 10 ml samanaikainen käsittely ja 8 adapteria sentrifugiputkille à 5 ml
  • tehokas – 500 W moottori ja 4 420 xg suhteellinen sentrifugaalivoima
  • säädettävä – nopeus välillä 300 - 5 000 kierr./min
  • käytännöllinen – ajastin jopa 99 min tai jatkuva käyttö
  • liikuteltava – kevyt ja kompakti rakenne mahdollistaa ongelmattoman kuljetuksen

TUOTEKUVAUS

Joustava pöytäsentrifugi kahdella swing-out-roottorilla

Työskenteletkö teollisuuslaboratoriossa, tutkimuskeskuksessa tai oppilaitoksissa, kuten koulussa tai yliopistossa? Sitten sinulla tulisi olla Steinberg Systemsin pöytäsentrifugi! Sen avulla voit suorittaa tarkkoja laboratoriokokeita ja se tukee sinua ammattimaisesti monenlaisissa tehtävissä laboratoriossa. Tämän setin mukana saat 4 x 250 ml vakioroottorin lisäksi lisäroottorin 32 x 10 ml putkille ja 8 adapteria 5 ml putkille 10 ml putkien sijaan.

Olipa kyseessä sitten 10 ml tai 250 ml sentrifugiputket, pöytäsentrifugi tuottaa aina parhaat tulokset

Sähkökäyttöisen sentrifugin moottorin teho on 500 W. Roottorin avulla sentrifugissa voidaan käsitellä samanaikaisesti neljä putkea à 250 ml. Jos vaihdat sisäänrakennetun swing-out-roottorin ylimääräiseen roottoriin voit käsitellä samanaikaisesti 32 putkea à 10 ml. Kun haluat käyttää pienempiä 5 ml putkia 10 ml putkien sijaan on toimituksessa mukana kahdeksan sopivaa adapteria tähän tarkoitukseen. Kierrosnopeutta voidaan säädellä 300 - 5 000 kierr./min väliltä mikroprosessorin kautta, ja se aikaansaa jopa 4 420 xg suhteellisen sentrifugaalivoiman. Tämä tekee laboratoriosentrifugista erittäin mukautuvan ja mahdollistaa kullekin näytteelle parhaan pyörimisnopeuden valinnan. Portaattomasti säädettävissä olevan kierrosluvun avulla saavutetaan korkea keskipakoisvoima erottamaan kiinteät partikkelit nesteestä, jotka voidaan erottaa lopuksi toisistaan helposti dekantoimalla. Kymmenen esiasetettua nopeutta helpottavat käyttöä. Hälytystoiminnolla varustettu kansi suojaa näytteitä saastumiselta. Hälytystä lukuun ottamatta sähkökäyttöinen sentrifugi toimii hiljaa ja sujuvasti. Lisäksi laitteessa on suojaus liiallista nopeutta sekä epätasapainoa vastaan.

Kevyen ja kompaktin rakenteensa ansiosta on sähkökäyttöisen sentrifugin kuljetus vaivatonta. Lisäksi se mahtuu tilaasäästävänä myös ahtaisiin työtiloihin.  Laitteessa on ajastin, joka voidaan säätää 0 - 99 minuutin välille. Näin säästyt turhalta odotusajalta sentrigufin sammuessa automaattisesti ajastimen ajan umpeuduttua. Yli 99 minuutin sentrifugointiajoille laitetta voi käyttää "jatkuva käyttö"-toiminnolla. Kaikki arvot näkyvät selvästi digitaalinäytöllä ja niitä voidaan säätää desinfioitavasta ohjauspaneelista.

TEKNISET TIEDOT