Trustpilot
(6) arvostelua

Sääasema - WiFi

179,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10030455

|

Malli: SBS-WS-300

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Toimitus n. perjantai 3. toukokuuta
Avainominaisuudet
  • ennustava – varoitus äärimmäisistä sääoloista säädettävissä
  • WiFi – pääsy verkossa oleviin sääpalvelimiin, kuten Weather Underground, WeatherBug Community ja Weather Cloud
  • selkeä – suuri, värikäs LCD-näyttö taustavalaistuksella
  • kattava – ulkoinen sääanturi lämpötilalle, ilmankosteudelle, sateelle, tuulelle ja kirkkaudelle
  • yksiselitteinen – kuvakkeet sääennusteille
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.8

Perustuen 6 arvosteluun

Lajittele :

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Sweden

SBS-WS-300

Yllättävän hyvää! Ohjekirjaa on vaikea löytää netistä. Paperi d:o olisi hyvä. Latasi "Ecowitt.net" -sovelluksen. Sitten minulla on sekä 7 tuuman vastaanotin sisäseinässä että sovellus Androidissani. Voit käyttää mittaustietoja vuoden takaa. 1 päivä, 1 viikko jne. "Kartta"-kohdassa näet muiden käyttäjien tiedot.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

odotetusti.....

Se on hyvä........

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Hungary

SBS-WS-300

Olen siihen täysin tyytyväinen, valitettavasti jouduin asentamaan ilman käyttöohjetta, koska pakkauksessa oli vain käyttöturvallisuustiedote, mutta silti asennus oli suhteellisen helppoa. Pyysin kuvausta (käyttöohjetta) Expondolta ja sain sen pdf-muodossa. Mitä yritin: Weathercloud, Weather Undergrund, Ecowitt ja kaikki yhdistettiin välittömästi. Suosittelen Ecowitt-rekisteröintiä kaikille, koska toisin kuin muilla sivustoilla, myös sisäinen lämpötila tallennetaan tänne. Tilasin sen Unkarista ja se saapui 3 työpäivässä. Näyttö toimii myös (vastaanotin) paristolla, mutta tässä tapauksessa näyttö menee "lepotilaan" muutaman sekunnin kuluttua ja taustavalo lakkaa. Kaiken kaikkiaan hinta-laatusuhde on erinomainen, voin vain suositella.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Hyvä sääasema tarkoilla arvoilla

Erittäin hyvä sääasema. Mielestäni on erittäin hyvä, että voit kalibroida arvot, kuten lämpötila, kosteus jne., ja säätää arvoja niiden mukaan. Muuten sen määrittäminen on erittäin helppoa ja itsestään selvää. Ehkä ainoa haittapuoli on, että näyttöä ei voi lukea kaikista kulmista. Mutta se voidaan tehdä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Sweden

Steinbergin sääasema-langaton-wifi-13-mittausvaihtoehdoilla

Toimii hyvin! Helppo liittää sekä kotiin että verkkoon

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Mukava asema, mutta...

Asema on erittäin tukevasti rakennettu. Valitettavasti ei ole napaa tai muuta vastaavaa mihin sitä kiinnittää. Oheiset ohjeet ovat täysin hyödyttömiä, koska ne eivät kerro mitään aseman asettamisesta, asetuksista tai rekisteröitymisestä eri vedonlyöntisivustoille, joilla on asemia Internetissä. Vähän rauhallisesti ja ajan kanssa saat asetukset valmiiksi. Mittaukset näyttävät olevan aika tarkkoja. Tämänhetkisen sään kuvallinen esitys (auringonpaiste, kirkkaasta pilveen, sade jne.) jäätyy silloin tällöin ja saadaan toimimaan vain kytkemällä se pois ja uudelleen päälle (tai tietysti katsomalla ulos ikkunasta.. .). En ole vielä löytänyt mainostettua säädettävää sääennustetta, mutta se voi johtua myös ohjeiden puutteesta. Ulkoanturi tulee asentaa mahdollisimman vapaasti seisomaan, muuten mittausarvot vääristyvät. Erityisesti valo ja tuuli ovat erittäin herkkiä. Ja kannattaa käyttää myös tuuliturbiinin lukitusruuveja ja tuulen suuntanuolta, muuten ne lentävät pois. Kuten sanoin: ohjeet olisi tosi kivat!

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme